sperperiode verkiezingen

Hier is plaats voor discussie over politieke onderwerpen.
Bepaalde dwalingen verdwijnen pas als men ophoudt ze te weerleggen (Otto Weiss 1847)

berretz
Lid geworden op: 08 jan 2014, 08:34
Locatie: 2070

01 jul 2018, 15:46

Politici mogen geen cadeautjes meer geven tot de verkiezingen (doen ze dat anders dan wel?). Toch raar  dat zulke wetten zo gemakkelijk gestemd raken. Boma kan zijn toernee generale vergeten.
Ice

01 jul 2018, 16:50

berretz schreef:Politici mogen geen cadeautjes meer geven tot de verkiezingen (doen ze dat anders dan wel?). Toch raar  dat zulke wetten zo gemakkelijk gestemd raken. Boma kan zijn toernee generale vergeten.
Die verkiezingscadeautjes worden vast als 'relatiegeschenken' opgetekend, dan kunnen ze ook nog eens fiscaal worden ingebracht om van terug te trekken...maar ze zijn in werkelijkheid corruptie, ordinaire omkoping om de graaimacht in de klauwen te krijgen of te behouden met.....ONS belastinggeld (partijkas,onkostennota's en 'verloning'?) dan ook nog eens..
Om dat 'verlies' dan aan te vullen, verzinnen ze weer eens een nieuwe taks of belasting met als klap op de vuurpijl ook nog eens de bevolking als zondebok voor drogredenen om hun corrupte verspilling te rechtvaardigen.  :evil:

Maar het volk mort en dan moeten ze de hond toch een been toegooien om te sussen? Daarom wordt daarover zo gemakkelijk gestemd, stroop smeren en slijmen bij de ontevreden kiezers..(voor het uitdelen van hun zuurverdiende belastingcentjes voor eigen belang)
Gast

01 jul 2018, 17:57

Ze mogen trouwens ook geen rondjes meer doen , zelfs geen reclamefolders meer uitdelen. Het enige wat nog mag is borden plaatsen met reclame erop een erop "gaan plakken". Dus , als ge ene tegenkomt die zondigt , haal er de politie bij :lol::
Gast

01 jul 2018, 22:16

:lol: Nee , wij zijn geen verkozenen des volkes :lol: , voor ons telt dat niet.