Gedwongen repatriëren kostte ...

Hier is plaats voor discussie over politieke onderwerpen.
Bepaalde dwalingen verdwijnen pas als men ophoudt ze te weerleggen (Otto Weiss 1847)

Idefix
Lid geworden op: 21 jun 2007, 18:58
Locatie: Vlaams Brabant

05 aug 2018, 15:49

dejules schreef:
Wil. schreef:Alle belgen betalen belastingen.
Netto-ontvangers betalen geen belastingen, ZIJ WORDEN MET BELASTINGGELD BETAALD.
Uw pillekes vergeten te pakken?????????
De zon is gratis voor iedereen

wardje
Lid geworden op: 04 dec 2005, 15:46
Locatie: oostrozebeke

24 aug 2018, 10:25

Geen wonderoplossingen om het probleem van de transmigratie op te lossen.
Begin deze maand geleden verklaarde Theo Francken dat hij, moest hij burgemeester van Brussel zijn, het probleem van de transmigranten in het Maximiliaanpark op “twee weken” zou oplossen.
Landsgrenzen hadden  nooit mogen worden verwijderd, zoals nu.
Niemand weet nog raad met die vluchtelingen.De EU ,die ze zelf verwelkomt heeft weet van geen hout pijlen meer te maken en willen nu het probleem doorschuiven naar de lidstaten.
De EU kan wetten opleggen die wij als Europeanen altijd moeten slikken , maar hun problemen schuiven ze door ; hieraan zie je met wat mortel de EU samenhangt.
Er is vijf minuten politieke moed nodig om te beslissen alle transit migranten op te pakken en te deporteren naar het thuisland.
Hongarije en  Polen maken daar korte metten mee , ze laten ze niet binnen of EU daar mee akkoord is of niet ;daar lukt het wel en hier niet , begrijpe wie kan.
Francken wordt door gewetenloze stomme voorstanders gebonden aan handen en voeten, wetten worden gemaakt op maat van de vluchtelingen.
Er is naar mijn mening maar één oplossing de Europese grenzen terug afsluiten ; binnen Europa gewoon het Shengen-verdrag aanhouden maar Europa zelf moet voor vervoer van personen én goederen hermetisch worden afgesloten.
Ice

24 aug 2018, 13:50

Wardje, francken moet niet zeuren en zich verstoppen achter richtlijnen van eu-dictators die hij niet HOEFT te volgen...
Die overigens ZELF beweren dat eu lidstaten nog steeds 'soevereine staten' zijn maar intussen wél Hongarije voor hún europees hof van justitie slepen omdat Hongarije europese regels (ríchtlijnen dus, geen wetten en níet afdwingbaar!) zou overtreden door soeverein de beslissing te nemen om geen vluchtelingen toe te laten.  8O
HUH??? 

eu heeft straatarme, oostbloklanden erbij gesleurd om óns te kunnen verarmen onder het mom van solidariteit.
Het enige eu-doel was de baas/dictator spelen in ruil voor ónze welvaart door subsidies aan Hongarije, omkoping, en nu blijkt dat orbán niet bereid is zijn soevereiniteit en zelfbehoud op te offeren voor dertig zilverlingen en islamisering....

Dus flauwekul dat ons apenland illegalen, want ze blijven het hardnekkig transmigranten noemen, niet meteen kunnen opsluiten in gesloten centra om ze binnen de week te repatriëren!
Puur volksverlakkerij om de invasie van (moslim)vluchtelingen uit veilige landen in stand te houden zodat wij nog wat gepluimd kunnen worden voor de politiek een oorlog uitlokt door de verarmde autochtonen uit te spelen tegen deze moslim invasie.

De toenemende woede van het publiek over deze laksheid noopt francken en de rest van de politieke bende alsmaar meer onzin te verzinnen om hun onwíl te verbergen en de toestroom en vooral het hier houden van dat kannonnenvoer te blijven rechtvaardigen.
Dit 'probleem' kan meteen opgelost zijn als de wíl er is.  :evil:

tokkio
Lid geworden op: 04 jan 2004, 15:17
Locatie: vlaanderen

24 aug 2018, 14:52

De toenemende woede van het publiek over deze laksheid noopt francken en de rest van de politieke bende alsmaar meer
onzin te verzinnen om hun onwíl te verbergen en de toestroom en vooral
het hier houden van dat kannonnenvoer te blijven rechtvaardigen.

Dit 'probleem' kan meteen opgelost zijn als de wíl er is.  Afbeelding
Natuurlijk, en het ligt zo voor de hand......die transmigranten, illegalen ,gelukzoekers,kolonisten, vluchtelingen of wat voor naam ze die ook geven,die willen allemaal naar de UK, ..........eens geraken ze er toch,met mondjesmaat, verdoken in een vrachtwagen, of met valse papieren.......dus zet ze op een boot en levert ze af in de UK, wa is het probllem :D :D :D :D

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2018/08/22 ... smigrante/
Zie niet uit naar de dag dat alle problemen opgelost zijn, want dan is men dood.

boeffer
Lid geworden op: 07 feb 2012, 21:58
Locatie: In mijn zetel

24 aug 2018, 23:27

Die vluchtelingen moest men in hun land in 't leger steken. Zoals Marokko. Ze kunnen hun plan al trekken, marcheren, kaart lezen met de smartphone, eten zoeken onderweg, slapen.
Nu nog in 't gareel lopen, de vlag groeten, gezag ondergaan. En dan wellicht huisvesting voor de familie die thuis zit te wachten op goed nieuws.
W10 Wondershare Filmora Video Editor,16:9=1920*1080 ; 4:3=1440*1080, de slijtageslag duurt langer dan de waarborg