EVRM: Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens.

Hier is plaats voor discussie over politieke onderwerpen.
Bepaalde dwalingen verdwijnen pas als men ophoudt ze te weerleggen (Otto Weiss 1847)

maior domus
Lid geworden op: 25 jul 2014, 00:06

06 dec 2018, 13:15

frits1955 schreef:vanwege de niet meer te overbruggen kloof tussen extreem rijk en de gewone mensen, vanwege die wereldvreemde  zonnekoning en zijn gevolg in  het Elyseé.
Ja maar die wereldvreemdheid, frits, slaat niet enkel op te hoge belastingen, maar slaat voor de gewone man vooral op de import van armoe, ongeletterdheid en religieus extremisme.
De mensen zijn die wereldvreemdheid zat, dus wordt alle ongenoegen op een hoop gegooid.
Ondank is 's werelds loon
Ice

06 dec 2018, 13:18

MD, Filip de winter van VB weet ook wat er leeft onder de mensen maar tijdens zijn betoog in de commissie migratiepact met ijzersterke argumenten tégen het duivelspact, zaten het groene kalf en blauwe dief dewael grof en onbeschoft onderling te keuvelen - net diegenen die eens goed zouden moeten luisteren... maar daaraan zie je duidelijk hoe wij geminacht worden door dat politieke rapaille dat hun onverschilligheid tegenover het lot van de bevolking, zelfs openlijk op tv, niet onder stoelen of banken steekt.

De linkiewinkies zouden zichzelf eens de vraag moeten stellen waarom zij zo hardnekkig zichzelf blijven stenigen? 
Masochisme of achterlijk? 
Kwaadaardig?
 Zelfhaat? 
God mag het weten maar het is onbegrijpelijk voor de normale mens met gezond verstand want deze zelfhatende verraders van eigen bodem zijn de oorzaak van verdeeldheid waarvan de politiek volop misbruik maakt om ons te bestelen en weigert te luisteren naar het volk, van de chaos en de verrotting waarvan zijzelf ook en het eerste slachtoffer zullen worden.

@frits: De stijgende prijzen van het dagelijkse leven, vanwege een niet aflatende stroom van open en verdoken belastingverhogingen, vanwege de niet meer te overbruggen kloof tussen extreem rijk en de gewone mensen is ONLOSMAKELIJK verbonden met de toename van 'behoeftige, kroostrijke vluchtelingen' door immigratie.
Of waarom denk je dat álles duurder wordt voor de eigen bevolking, behalve om armoede te orkestreren en eigen zakken te vullen? 
Waar anders denk je dat ze de miljarden blíjven halen om die hordes armoeizaaiers gratis en levenslang te onderhouden die komen teren op onze rug?

Dit protest kan onder de noemer van algemeen ongenoegen geplaatst worden waarbij immigratie één van de oorzaken ís dat europese burgers het spuugzat zijn om op te draaien voor de smerige strategieën en bedrieglijke kuiperijen van de corrupte politiek. 

maior domus
Lid geworden op: 25 jul 2014, 00:06

08 dec 2018, 17:54

Voila, vandaag is het zover: rubberkogels in Parijs!
Exact wat ik voorspeld heb.
En binnen enkele luttele jaren: burgeroorlog en echte kogels.
Kadootje van de elite voor haar onderdanen!
Onthou mijn woorden.

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/li ... ~acfebf57/
Ondank is 's werelds loon

frits1955
Lid geworden op: 05 nov 2016, 14:48

08 dec 2018, 18:44

""De stijgende prijzen van het dagelijkse leven, vanwege een niet aflatende stroom van open en verdoken
belastingverhogingen, vanwege de niet meer te overbruggen kloof tussen extreem rijk en de gewone mensen is ONLOSMAKELIJK verbonden met de toename van 'behoeftige, kroostrijke vluchtelingen' door immigratie.
"


Tot Uw en mijn niet geringe verbazing komen wij regelmatig tot dezelfde conclusies alhoewel Uw en mijn denkwereld zich in een andere galaxie bevinden.
Dat koken geld kost kan niet ontkent worden en dat de hele migratieproblematiek geld kost is ook  een feit. Maar dat de kloof tussen puissant rijk en Jan Modaal en de stroom van open en verdoken belastingen daar aan te wijden is, is potsierlijk en ik denk dat je dat zelf -als je eens heel eerlijk bent - ook weet. Wie zoiets zit te beweren is de beste bondgenoot van de NVA.
De uitleg is in wezen erg simpel: de Belg heeft - zonder dat te beseffen -  gekozen voor een regering die als hoofddoel heeft enerzijds tegemoet te komen aan de verzuchtingen van vermogenden en grote bedrijven ( geen vermogensbelastingen en forse verminderingen van vennootschapsbelastingen en dies meer) en anderzijds die verzuchtingen te financieren met belastingen op energie, afbouw van pensioenen, ingrepen in de sociale zekerheid...
Om dat verhaal onder te sneeuwen focust zo'n NVA onafgebroken op de migratieproblematiek . En dan krijg je die schertsvertoningen rond dat pact in het parlementaire halfrond en laat men Theo Francken een zelf geregisseerde asielchaos organiseren in Brussel. Dat alles heeft maar één doel: hoe kunnen ze voorkomen dat nog méér stemmen gaan lopen naar het VB bij de volgende verkiezingen. De NVA probeert momenteel een één tegen allen spelletje op te voeren omdat ze heel goed weten dat de Vlaming dan voor de underdog kiest.
Verder moet het toch opgevallen zijn dat deze regering doet alsof het straatrumoer van de gele hesjes niet bestaat , net zo min als  die 70.000 klimaatbetogers. Ze passen niet in het identitaire verhaaltje dat deze regering wil ophangen.

pcekspeer
Lid geworden op: 06 aug 2010, 12:44
Locatie: 3530 houthalen limburg

08 dec 2018, 19:09

[quote="frits1955"

De NVA probeert momenteel een één tegen allen spelletje op te voeren omdat ze heel goed weten dat de Vlaming dan voor de underdog kiest.

[/quote]

Dan lijkt het toch poepsimpel?
Indachtig de stoere NVA-taal vd laatste dagen...
De NVA verlaat de regering omwille vh Pact, een heel leger Pact-malcontenten is hun deel, aangevuld met VLBL-weifelaars en de SP.a-ontheemden, en hele kliek mensen die hun gele hesjes nog niet durven aantrekken, samen met natuurlijk hun eigen kiezers, en de volgende vervroegde verkiezingen wint de NVA met de vingers in de vlaamse neus...
De duiten om dat ook glansrijk te kunnen uitvoeren, hebben ze op meer dan één wachtrekening staan...
Of wachten ze ermee tot iets vóór of na kerstmis...?
Of bekijkt De Wever de toestand heel pragmatisch?
"Only God Knows"?
PC Win7 Prem SP1/64bit/RAM4GB/HD1000GB/IE11//FFox
63.0.3 64bit /Chrome64bit//MSE+Win firewall/WLMail/Gmail/thunderbird/OpenOffice4.1.5/BSA+Micr.SafetyScan+MSRT.-Web Of Trust (WOT)-Spywarebl 5.5--Superantispyw/MBAM/AdwCleaner/JRT/Win10/Ixquick/