Molenbeek

Hier is plaats voor discussie over actuele onderwerpen.
Met een krant kan je zowel een minister als een vlieg doodslaan. (Herman de Croo - 1937)

tokkio
Lid geworden op: 04 jan 2004, 15:17
Locatie: vlaanderen

06 jan 2019, 12:07

Phoebe schreef:Er is maar 1 ding triestig in heel deze zaak van Molenbeek en dat is dat men krampachtig de schuld tracht te leggen bij de politie . Ik verschiet er trouwens niks van dat men moeite heeft om te recruteren voor Brussel !
 
De media  en linkse politiek zoekt  ondertussen aan alle kanten voor  mogelijke oorzaken   en wil met de vinger naar de maatschappij wijzen   : discriminatie , werkloosheid, racisme  en noem maar op .
Ieder rationeel denkend mens weet dat de verantwoordelijkheid ligt bij het crapuul zelf  en in het verlengde de straffeloosheid die er heerst wanneer ze steeds maar opnieuw opgepakt worden door de politie en nog sneller opnieuw de straat op lopen  !
Al die minderjarigen  ...nog schoolplichtig hé , die gewoon NIET naar school gaan maar 'dans la rue' de kneepjes van het vak leren hoe ze crimineel moeten worden  en dat oongestraft kunnen blijven doen .
Nu ja , men kon uit de beelden opmerken dat ze plunderden en vernielden ook bij hun eigen volk ,  in hun eigen straten  …. vandaar de grotere verontwaardiging die men  nu kan lezen en zien alom  vanuit de schoot van hun eigen gemeenschap.

Laat ze maar doen , het zal ginder bij de Molenbekenaars vanzelf beginnen dagen wanneer ze hun eigen winkels en straten door hun eigen inwoners opnieuw belaagd weten . Misschien zullen de drogredenen die ze nu gebruiken om de oorzaken te duiden vanzelf verdwijnen want Molenbeek  ...is niet meer van de autochtone Brusselaar die op een gewone  deftige manier 'feest' maar van allochtonen die zichzelf  stilaan ook geconfronteerd weten met de levenswijze van sommige mensen binnen hun cultuur .

I
De Molenbekenaars kunnen er niks aan doen , zolang ze de straffeloosheid blijven voeren ,en neten worden kuizen, de benden worden groter en agressiever, juist door het feit dat ze weten dat de politie machteloos is, omdat ze gemaskerd,en bijna onherkenbaar de feiten plegen,en het merendeel zijn minderjarigen, en ze weten verdomd goed wat hun rechten zijn, ....ze lachen de samenleving gewoon uit,en hun ouders ....die weten van niets, mijn kind schoon braaf kind in hun slogan.

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf201901 ... 4117395816
Zie niet uit naar de dag dat alle problemen opgelost zijn, want dan is men dood.

Jockey
Lid geworden op: 08 dec 2009, 23:19
Locatie: Wuustwezel

12 jan 2019, 16:51

Tisdeschuldvande sossen! 
Weet je,je kan perfect ruzie maken en toch vrienden blijven...

janieburton
Lid geworden op: 18 jan 2009, 18:50

12 jan 2019, 21:56

Jockey schreef:Tisdeschuldvande sossen! 
Niet alleen van hen maar van alle politieke partijen in het verleden die opteerden voor een "cordon sanitaire".

Idefix
Lid geworden op: 21 jun 2007, 18:58
Locatie: Vlaams Brabant

13 jan 2019, 10:46

Het mooiste van al is dan nog dat de Burgemeester het nog normaal blijkt te vinden dat "het gewoon een manier van feesten is) . Dus mensen we weten het hé, er niets abnormaals aan een paar straten vernielen en wat auto's in brand steken en wat winkels plunderen, feesten mannen, feesten.....Vette fuif. :roll: :roll: :roll:
De zon is gratis voor iedereen

Jockey
Lid geworden op: 08 dec 2009, 23:19
Locatie: Wuustwezel

13 jan 2019, 13:45

Idefix schreef:Het mooiste van al is dan nog dat de Burgemeester het nog normaal blijkt te vinden dat "het gewoon een manier van feesten is) . Dus mensen we weten het hé, er niets abnormaals aan een paar straten vernielen en wat auto's in brand steken en wat winkels plunderen, feesten mannen, feesten.....Vette fuif. :roll: :roll: :roll:
Dat een fransdolle burgemeester waarvan de vader bewezen heeft dat hij totaal redeloos was zulk standpunt inneemt, daar verschiet ik niet van. Doch dat een Gouverneur of mogelijk in dit geval Brusselse overheid dit zo maar laat betijen is voor mij onbegrijpelijk en onaanvaardbaar... Er zijn er al voor minder geschorst hoor!   http://www.etaamb.be/nl/koninklijk-besl ... 00001.html  
Weet je,je kan perfect ruzie maken en toch vrienden blijven...

Paca
Lid geworden op: 28 sep 2006, 01:58
Locatie: Suzhou

15 jan 2019, 00:20

Er enkele keren (of zoveel als nodig) met de grove borstel doorgaan is de enige manier om dit op te lossen vermits de wet in combinatie met de wetgever tekortschiet.
Als men zich blijft verschuilen achter allerlei drogredenen geraakt dat nooit opgelost en ... dit is SCHANDALIG!
HET grote probleem is dat de brave/gegoede burger have en goed kan kwijtraken. Betekent dit dat er quasi straffeloosheid moet zijn voor de "niets hebbenden"? Aan hun vel verdorie!

Idefix
Lid geworden op: 21 jun 2007, 18:58
Locatie: Vlaams Brabant

15 jan 2019, 16:44

Paca schreef:Er enkele keren (of zoveel als nodig) met de grove borstel doorgaan is de enige manier om dit op te lossen vermits de wet in combinatie met de wetgever tekortschiet.
Als men zich blijft verschuilen achter allerlei drogredenen geraakt dat nooit opgelost en ... dit is SCHANDALIG!
HET grote probleem is dat de brave/gegoede burger have en goed kan kwijtraken. Betekent dit dat er quasi straffeloosheid moet zijn voor de "niets hebbenden"? Aan hun vel verdorie!
Oppassen hoor dat de ordediensten dan wel allemaal fluwelen handschoenen aan hebben en heel vriendelijk vragen of die relschoppers er willen mee stoppen want anders worden ze weer beschuldigd van brutaliteit tegen de brave burger. De groenen houden de politie scherp in de gaten als het tegen moslims gaat.
De zon is gratis voor iedereen