Help Zoeken Gebruikerslijst Registreer Profiel Log in om je privé berichten te bekijken Inloggen

Nieuw antwoord
Handlichting


Geregistreerd op: 9-3-2014
Woonplaats: 't Land waar EEN-OOG Koning is, ...

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Ma 17 Nov 2014, 18:05  Onderwerp: OPGEPAST VOOR HYPOTHEEKKANTOOR !!!
Zoals iedereen weet, hebben 90% van de koppels, die een huis wensen te kopen of te laten bouwen een lening nodig ... Deze lening wordt op het Hypotheekkantoor ingeschreven door het notariaat.

Spijtig genoeg vormt het Hypotheekkantoor, sinds generaties, ook een verfijnde en achterbakse manier om aan grote fraudeurs (witteboordencriminelen) beslag te laten leggen op vastgoed en/of op de erfenis van bejaarde mensen of van alleenstaande vrouwen ...

Zo kan het gebeuren dat, op bepaalde Hypotheekkantoren, er, achter onze rug om, een schijnschuld wordt ingeschreven door het notariaat, een zogenaamde "lening", waarvan de bank geen bewijs kan laten zien, maar die alleen maar bestaat op het Hypotheekkantoor en in de notulen van "mijnheer" notaris ...

Jaren later, wanneer wij dood zijn en dat onze kinderen van ons zouden moeten erven, vertelt "men" dat "het geld uit de verkoop of erfenis niet kan overgemaakt worden aan de rechtmatige erfgenamen, omdat de overledene schulden had ... en dat deze gelden aan de bank dienen terugbetaald! ..."

Sommige leden van het notariaat vragen dan aan de erfgenamen "te willen afzien van de erfenis", omdat er alleen maar "schulden" te erven zijn of zorgen ervoor dat er onverdeeldheid ontstaat onder de erfgenamen, zodat het geld wat langer of definitief op de derdenrekening van deze notaris kan blijven "plakken" ...

Op dezelfde wijze worden via datzelfde Hypotheekkantoor, stante pede, betrapte fraudeurs (handlangers van sommige notarissen, zoals boekhouders en bankagenten, die volmacht hebben op de gelden van hun niets vermoedende klanten) eveneens voorgewend onvermogend gemaakt, via inschrijving op het Hypotheekkantoor van derderangsleningen op reeds bestaande eersterangs- en tweederangslening op hun vastgoed (juridisch totaal overbodig!).

Zo zullen de slachtoffers van een bankagent nooit vergoed kunnen worden uit de verkoop van het vastgoed van de betrapte bankagent en worden de gelden uit deze verkoop achter de rug van rechtbank en slachtoffers stiekem herverdeeld onder notariaat en handlangers, die opnieuw beweren dat het geld naar de eerste schuldeiser moet overgemaakt worden: "de bank"!.

Zo zie je maar hoe sommigen -op frauduleuze en ongestrafte wijze- stinkend rijk worden, terwijl anderen machteloos moeten toezien hoe ze geplunderd worden via deurwaarders (=vaak handlanger van notariaat, "Pro Justitia", die plaatselijk voor eigen rechtertje spelen) en dan nog eens gerechtskosten moeten betalen voor niets uithalende procedures.

Een verwittigd man is er twee waard: ik zou maar eens op het Hypotheekkantoor gaan kijken of niemand stiekem onder mijn naam schijnschulden is gaan inschrijven ...

En dan nog oppassen ook voor "dubbele boekhouding" op dat Hypotheekkantoor, waar je twee keer achter mekaar andere dokumenten (versies) aantreft en waar je als gewone burger duidelijk niet welkom bent, waar men je laat betalen voor inzage en dan nog eens je naam, adres en datum van je bezoek inschrijft, zodat men bovenaan kan controleren welk slachtoffer reeds te veel weet over dergelijke mensonterende praktijken anno 2014!
Wie goed doet, zelden goed ontmoet!
cuique suum


Geregistreerd op: 6-10-2011
Woonplaats: Waasland

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 18 Nov 2014, 2:56  Onderwerp: hypotheekkantoor
kan je jouw stelling bewijzen / hard maken?
Dan moet je naar de FOD Financiën...
Ik heb reeds meerdere berichten van jou gelezen...
Het lijkt me (telkens!) klinkklare nonsens!

Groeten,

C.S.
Handlichting


Geregistreerd op: 9-3-2014
Woonplaats: 't Land waar EEN-OOG Koning is, ...

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 18 Nov 2014, 9:47 
NB Deze "praktijken" dragen een naam: HYPOTHEEKFRAUDE.

Zie ook: www.nvb.nl/veelgestelde-vragen/1343/hypotheekfraude-wat-is-hypotheekfraude.html
Wie goed doet, zelden goed ontmoet!
pastoor


Geregistreerd op: 19-3-2005
Woonplaats: Hoeselt, White House

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 18 Nov 2014, 13:18 
Handlichting,

Die website is voor Olland, niet voor België.
Het ene is niet het andere.
Sudoku, wijntjes proeven, genieten.
Handlichting


Geregistreerd op: 9-3-2014
Woonplaats: 't Land waar EEN-OOG Koning is, ...

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 18 Nov 2014, 22:24 
[quote="pastoor"]

Die website is voor Ol-land, niet voor België.


Moraal van 't verhaal:

Frauderen bestaat dus alleen maar in OL-land, maar zeker niet in het "propere" EL-gië !??

Sta mij toe dat ik even grijnslach ...
Wie goed doet, zelden goed ontmoet!
Prima Vera


Geregistreerd op: 25-5-2012


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Wo 19 Nov 2014, 9:34 
Neen Handlichting. Hypotheek gebeurt hier volledig anders in Belgie dan dat jij voorstelt. Waarom ga je geen paniekvoetbal spelen in Nederland ipv dat je dat altijd hier doet en dan nog altijd over buitenlandse kwesties. Wie kan jou nu nog serieus nemen?
Handlichting


Geregistreerd op: 9-3-2014
Woonplaats: 't Land waar EEN-OOG Koning is, ...

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Wo 19 Nov 2014, 10:30 
Prima Vera schreef:
Neen Handlichting. Hypotheek gebeurt hier volledig anders in Belgie dan dat jij voorstelt.


Beste "Lentedame",

Dank voor je "verlichte" reactie!

Richt je kritische vragen dan maar eens tot al die Vlaamse weduwen, Vlaamse enige dochters, Vlaamse en buitenlandse erfgenamen, en al die Vlaamse bejaarde alleenstaanden, die hier bij ons in Vlaanderen geplunderd werden -en nog steeds worden!- door het VLAAMS notariaat: deze slachtoffers zijn legio!

Verwacht echter niet dat ik hier de deontologische fout ga begaan voornamen, namen en adressen te gaan opnoemen, want dan word je de mond gesnoerd doordat je op deze site de "wettelijke voorschriften inzake privacy (lees: smaad en eerrroof)" gaat overtreden, waardoor je uitgesloten wordt (monddood gemaakt) en geen verdere informatie meer kan geven aan potentiële slachtoffers, waaronder VOORAL SENIOREN ...

Informeer je maar eens goed bij bevoegde instanties over wat een "handlichting" is, of nog "vervalste rangregelingen van schuldeisers (slachtoffers)", "Pauliaanse vorderingen" en dergelijke meer, dan kom je in een wereldje terecht, dat voor de gewone burger sinds generaties goed verborgen gehouden wordt.

In dit land en elders heb je, sinds de oprichting van éénmansvennootschappen, slechts drie personen nodig om ongestraft en eindeloos te kunnen blijven frauderen:

1. een officiële Naamloze-Vennootschapsbeheerder
2. een notaris om de zaak te beschrijven (deze is de eigenlijke initiatiefnemer, want eerstgenoemde is slechts één van zijn twee pionnen)
3. een bevriende curator (een gewoon omhoog gevallen advocaat), die netjes 6 maandjes wacht, totdat de verdwenen gelden van gefopte aandeelhouders naar Liechtenstein zijn versluisd, om dan een geprogrammeerd faillissement aan te kondigen aan de aandeelhouders, ...

om hierna ongestraft en jaar na jaar een nieuwe NV met een nieuw BTW-nummer op papier te laten zetten door nummer 2, en weer nieuwe slachtoffers er in te luizen in nieuwe aandelen bij grootse bouwprojecten of andere...

Het staat uiteraard iedereen vrij te geloven wat hij/zij wil ... of kan vatten, zolang je het maar zelf niet aan den lijve moet ondervinden, want dan laat hoger genoemde drie-eenheid jou ontoerekeningsvatbaar verklaren via je plaatselijke huisdokter ... alhoewel alleen een psychiater dat wettelijk mag en niet een gewone huisdokter, m.a.w. iedereen in dit VLAAMSE land gaat zijn boekje te buiten uit puur en immoreel winstbejag!

Beste groeten,

Handlichting

PS De twee hoger genoemde en in België veelvuldig toegepaste vormen van hypotheekfraude (schijnschulden onder naam van slachtoffer en schijnschulden onder naam van betrapte handlanger voor voorgewend onvermogen) zijn slechts ENKELE vormen van hypotheekfraude gepleegd door het notariaat.

In dit proper landje (België, waaronder dus ook zeker Vlaanderen) bestaat er ook LOONCEDERING, een andere vorm van hypotheekfraude:

deze bestaat hierin dat wie schulden heeft, de terugbetaling kan ontwijken via schijnschulden bij " je ouders", zodat je loon niet naar je schuldeiser kan gaan ( je hebt officieel een grotere schuld bij je ouders, aan wie je je loon laat "cederen") waarna je ouders je natuurlijk het geld stiekem uit de hand teruggeven aan hun zoon/dochter buiten het weten van de gefopte schuldeiser ...

Ook dit derde voorbeeld is slechts één van de ontelbare vormen van hypotheekfraude, frauduleuze constructies, uitgevonden en op papier gezet door onze goede Vlaamse juristen en notarissen ...
Wie goed doet, zelden goed ontmoet!
Prima Vera


Geregistreerd op: 25-5-2012


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Wo 19 Nov 2014, 11:40 
Ja, ja, ja, ja .............. waarom woon jij hier feitelijk? Ga dan naar elders als het hier zo slecht is! Klagen en zeveren kan je altijd.
denlowie


Geregistreerd op: 10-5-2004
Woonplaats: gent

Profiel
Prive Bericht
E-mail
Geplaatst: Wo 19 Nov 2014, 12:45 
Ongelooflijk, wat voor café praat is dit ! Ervaring is als een tandenstoker, niemand wil de jouwe gebruiken. (R.Dorgeles)
pastoor


Geregistreerd op: 19-3-2005
Woonplaats: Hoeselt, White House

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Wo 19 Nov 2014, 12:54 
Handlichting,

Google op België zetten (geen Olland erbij),
Google zoektermen: schijnschulden

Dat levert 67 artikels over schijnschulden.
Waarvan 53 onder uw naam en waarin je de Belgische notarissen, advocaten en deurwaarders beschrijft als fraudeurs.
Sudoku, wijntjes proeven, genieten.
Paca


Geregistreerd op: 28-9-2006
Woonplaats: Suzhou

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Wo 19 Nov 2014, 19:02 
Waarom riek ik hier stront? Laat diegenen die het zich menen te moeten veroorloven wat uit hun nek te kletsen en als volwaardig aanschouwd te worden hun plan trekken hé!
Ik ben zeker niet de enige die een vijftigtal zogezegde 'anomaliën", pro die, kan aankaarten op dit forum ... "aprés nous les mouches!". Er zal wel een welwillende Belg zijn die dit voor de Noorderlingen wil vertalen en uitleggen Wink Zelf hou ik me daar reeds geruime tijd niet meer mee bezig. "Il y a des limites!".
Voor de Noorderlingen: "Er zijn nu éénmaal grenzen!".
Het probleem is dat u deze grenzen niet bepaalt ... de anderen zullen dit wel voor u doen en dit met enige mate van zekerheid laten weten.
Handlichting


Geregistreerd op: 9-3-2014
Woonplaats: 't Land waar EEN-OOG Koning is, ...

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 21 Nov 2014, 23:52 
http://www.notarissen-evaluatie.be/ Wie goed doet, zelden goed ontmoet!
pastoor


Geregistreerd op: 19-3-2005
Woonplaats: Hoeselt, White House

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Za 22 Nov 2014, 3:17 
Handlichting,

Ik heb dat bekeken.
Maar ik heb geen ¤ 5.000.000 om die notarissen om te kopen om het zaakje tegen te houden..
Sudoku, wijntjes proeven, genieten.
Handlichting


Geregistreerd op: 9-3-2014
Woonplaats: 't Land waar EEN-OOG Koning is, ...

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Za 22 Nov 2014, 10:57 
De kostprijs voor afgekochte vonnissen(*) was tot voor kort nog 30.000 euro:

10.000 euro voor de raadsman van tegenpartij, 10.000 euro voor de omgekochte rechter en 10.000 euro voor je eigen advocaat ...

(*) Dit is uiteraard alleen haalbaar voor diamantairs, banken, grote drugdealers en ... notarissen, niet voor het slachtoffer

Idea Idea Idea Idea Idea Idea Idea Idea Idea Embarassed
Wie goed doet, zelden goed ontmoet!
Paca


Geregistreerd op: 28-9-2006
Woonplaats: Suzhou

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Za 22 Nov 2014, 19:11 
Ik denk dat het hoog tijd wordt dat uw andere oog ook open gaat. Typisch 'Ollands' ... veel branie ... no brains!
Ventje, als je dit niet kunt bewijzen zou je beter uw snaffel houden. Aan toogpraat uit een Heinekenscafé (een kiekenpiscafé dus) heeft niemand iets!
Licht uw hand eens op hé ... of toch tenminste uw gat.

 
Ga naar: 
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in EET (Europa)
BELANGRIJK:
SeniorenNet heeft GEEN banden met de auteurs van berichten op dit Forum.
SeniorenNet is commercieel, religieus en politiek volledig onafhankelijk.
De mening, inhoud, gevolg, informatie of doel van de berichten vertegenwoordigt enkel deze van de auteur van het bericht en dus niet noodzakelijk deze van SeniorenNet.