SeniorenNet Forum Index SeniorenNet
Het forum voor elke 50-plusser!
 
 HelpHelp   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst     RegistreerRegistreer 
 ProfielProfiel   Log in om je privé berichten te bekijkenLog in om je privé berichten te bekijken 
 InloggenInloggen 

Zlf een website maken: hoofdstuk 3

 
Plaats Reactie    SeniorenNet Forum Index -> Eigen website
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Ludo1



Geregistreerd op: 8-3-2016
Woonplaats: Hoboken

BerichtGeplaatst: Di 08 Maa 2016, 17:51    Onderwerp: Zlf een website maken: hoofdstuk 3 Reageer met quote

Ik ben van start gegaan om zelf mijn website te maken, maar stootte in hoofdstuk 3 al direct op een probleem nl:
Om een teskstducoment te maken moet er in de pop-up van NIEUW
het woord "tekstdocument" staan, maar bij mij staat dat er niet. Ik heb geprobeerd met worddocument maar dat scheen niet te werken.
Hoe kan ik dat oplossen?




_________________
Alvast bedankt
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
coderunner



Geregistreerd op: 27-3-2006
Woonplaats: Aubauke - Aentwaerepe

BerichtGeplaatst: Wo 09 Maa 2016, 0:09    Onderwerp: Reageer met quote

Beste Ludo1,

Misschien heb je >> hier << meer aan of begrijp ik je verkeerd?

mvg,
Coderunner




_________________
Bedank de perso(o)n(en) die je volledig op vrijwillige basis een antwoord geeft(geven) en/of beantwoord ten minste een reaktie op jouw vraag. Zo weten andere gebruikers EN de moderator dat je "probleem" al dan niet is opgelost. Alvast bedankt.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Ludo1



Geregistreerd op: 8-3-2016
Woonplaats: Hoboken

BerichtGeplaatst: Wo 09 Maa 2016, 13:39    Onderwerp: Reageer met quote

Beste coderunner,
Ik heb alles wat jij zo goed uitlegt geprobeert, maar telkens als ik mijn bestand (index.htm) weer open, zie ik niets in de browser ook niet na vernieuwen of Ctrl F5.
Kan dat aan mijn coputer liggen of ligt het aan mij?




_________________
Alvast bedankt
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
coderunner



Geregistreerd op: 27-3-2006
Woonplaats: Aubauke - Aentwaerepe

BerichtGeplaatst: Wo 09 Maa 2016, 15:19    Onderwerp: Reageer met quote

Beste Ludo1,

Heb je al codes ingevuld en bewaard in index.htm en zo ja welke?
Indien ja plaats je code dan hier tussen [ code] en [ /code] (spatie weglaten)

mvg,
Coderunner




_________________
Bedank de perso(o)n(en) die je volledig op vrijwillige basis een antwoord geeft(geven) en/of beantwoord ten minste een reaktie op jouw vraag. Zo weten andere gebruikers EN de moderator dat je "probleem" al dan niet is opgelost. Alvast bedankt.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Ludo1



Geregistreerd op: 8-3-2016
Woonplaats: Hoboken

BerichtGeplaatst: Ma 14 Maa 2016, 18:32    Onderwerp: Reageer met quote

Coderunner,
Dit is wat ik al gemaakt heb, ik zie niets in mijn browser maar wel op mijn bron.
<html>
<head>
<title>Mijn persoonlijke website</title>
</head>
<body>
</body>
</html>




_________________
Alvast bedankt
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
coderunner



Geregistreerd op: 27-3-2006
Woonplaats: Aubauke - Aentwaerepe

BerichtGeplaatst: Ma 14 Maa 2016, 19:49    Onderwerp: Reageer met quote

Beste Ludo1,

Met de bovenstaande html code is het normaal dat je niets ziet in je browser.
Je ziet inderdaad een witte pagina, dat is normaal.
In volgende lessen leer je daar meer over.
De tekst die tussen <body> en </body> komen te staan worden dan wel zichtbaar in je browser.

Verder doen zou ik zeggen, je bent goed bezig! Wink

mvg,
Coderunner




_________________
Bedank de perso(o)n(en) die je volledig op vrijwillige basis een antwoord geeft(geven) en/of beantwoord ten minste een reaktie op jouw vraag. Zo weten andere gebruikers EN de moderator dat je "probleem" al dan niet is opgelost. Alvast bedankt.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Ludo1



Geregistreerd op: 8-3-2016
Woonplaats: Hoboken

BerichtGeplaatst: Di 15 Maa 2016, 16:51    Onderwerp: Reageer met quote

Beste coderunner,
Inderdaad dat lukt, het was me eerst niet duidelijk dat je zowel je kadblok en je browser moest hebben openstaan.
Bedankt




_________________
Alvast bedankt
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
coderunner



Geregistreerd op: 27-3-2006
Woonplaats: Aubauke - Aentwaerepe

BerichtGeplaatst: Wo 16 Maa 2016, 14:09    Onderwerp: Reageer met quote

Beste Ludo1,

Zie je wel, dat komt allemaal wel goed tijdens het vorderen van de lessen Wink

Succes en tot de volgende.

mvg,
Coderunner




_________________
Bedank de perso(o)n(en) die je volledig op vrijwillige basis een antwoord geeft(geven) en/of beantwoord ten minste een reaktie op jouw vraag. Zo weten andere gebruikers EN de moderator dat je "probleem" al dan niet is opgelost. Alvast bedankt.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Berichten van afgelopen:   
Plaats Reactie    SeniorenNet Forum Index -> Eigen website Tijden zijn in EET (Europa)
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
BELANGRIJK:
SeniorenNet heeft GEEN banden met de auteurs van berichten op dit Forum.
SeniorenNet is commercieel, religieus en politiek volledig onafhankelijk.
De mening, inhoud, gevolg, informatie of doel van de berichten vertegenwoordigt enkel deze van de auteur van het bericht en dus niet noodzakelijk deze van SeniorenNet.
Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.be.