Help Zoeken Gebruikerslijst Registreer Profiel Log in om je privé berichten te bekijken Inloggen

Nieuw antwoord
Ice


Geregistreerd op: 15-2-2008


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Do 15 Sep 2016, 9:40  Onderwerp: Niveau 4
In niveau 4 deed een dame/inspecteur(?) van de politie haar best om een syrisch gezin, de vader te overhalen om behalve zijn zonen ook zijn dochters naar school te sturen. De vader WEIGERT! En BLIJFT weigeren!!
Omdat......hij het excuus opdist dat op geen school in de buurt de hoofddoek is toegelaten en de meisjes niet naar school willen zonder hoofddoek. De smerige leugenaar HIJ eist dat zijn dochters daarover moeten liegen want HIJ wil niet dat meisjes/zijn dochters onderwijs krijgen, die moeten dom en ingepakt gehouden worden.

Dat gezin wacht op regularisatie?.....wel: meteen AFWIJZEN en een uitzetting wegens weigering om te integreren en overtreding van de WET!
Totaal geen respect voor onze wetten?
Dan dienen er SANCTIES te volgen, iedereen heeft de PLICHT om de wet op LEERPLICHT voor minderjarigen, OOK voor MEISJES, te volgen zonder uitzondering!

Ik hoop dat dit geval zal opgevolgd worden en we in een volgende aflevering zullen zien of ook aan vreemden, die de status van vluchteling hebben, de wet wordt OPGELEGD met sancties tot gevolg als ze weigeren en de wet OVERTREDEN! Dat geldt voor iedereen.

De dame van de politie was terecht gefrustreerd, een pluim voor haar optreden en moeite die ze doet.
Nu nog een klacht indienen wegens overtreden van de wet op de leerplicht en CORRECT gevolg op die klacht door vreemdelingenzaken en justitie!!

Als ze zulke 'ouders' (de naam niet waard!) bedreigen met uitzetting zal deze syriër misschien onze wetten respecteren en zijn dochters naar school láten gaan!

Bewondering voor al de politie agenten in brussel en omstreken die moeite doen om criminelen op te pakken om dan vast te stellen dat hun werk nutteloos blijkt want justitie laat ze lopen en begaan ipv te stráffen.

Zo worden steeds meer minderjarigen ingezet, zij plegen de meeste roofovervallen omdat ze dan hun gang kunnen gaan en niet gestraft worden.
Ook hier weer blijft justitie/politiek misdadig nalatig en pleegt schuldig verzuim om de wet aan te passen zodat elke crimineel, ook minderjarigen, gestraft worden voor misdrijven!

Moet uiterst frustrerend zijn en demotiverend voor de politie en al de afdelingen om telkens te dweilen met de kraan wagenwijd open!
Phoebe


Geregistreerd op: 16-3-2003
Woonplaats: In ons mooie Vlaanderen

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Do 15 Sep 2016, 10:52 
Ik heb gisteren,voor de 1e keer naar Niveau 4 gekeken.
Daar naar kijken is echt niet bevordelijk voor het ergenis gevoel bij de brave Belg.

Allemaal de zaken waarvoor ze opgeroepen werden gingen om criminele allochtonen of illegalen die hen niet conform de wetgeving gedroegen .

Heel pijnlijk treffend was het geval van die jongere (afijn , hij was 19 zeker ?) die op 2 maand tijds reeds 8 maal ( of was het 9 keer )aangehouden werd ? De laatste keer dateerde van de dag ervoor waar hij om 16.00 h ingerekend werd en om 18.00 h reeds terug op straat stond ! .
Hij was nochtans geen lieverdje , Hold up , bedreiging met mes van zijn moeder , overlast etc ...
De politieagenten die met gevaar voor leven telkens opnieuw dat zelfde crapuul van de straat moeten plukken worden er blijkbaar zelf moedeloos bij want die ene agent zei dat hij blij was dat het eens gefilmd werd .
Ik denk , moesten wij weten welk crapuul er allemaal vrij rondloopt op straat wij gewoon 'van onze graat' schrikken !


Inderdaad , dat met die Syrische familie was typerend hoe deze mensen tegenover onze cultuur en wetten staan . Die zitten hier notabene al 2 jaar !
Binnen een paar jaar zijn die 2dochters van hem volwassen ; kennen de taal niet , zijn voor niks opgeleid (want ze mochten niet naar school) zullen dus nooit bijdragen tot onze economie maar ze zullen waarschijnlijk wel leefloon krijgen en genieten van alle andere voordelen die de Belgische wetgeving voorziet . Daarvoor zal die huisvader wel de weg weten denk ik .
In de Stille Oceaan kan men elkander goed verstaan ....
telloorlekker


Geregistreerd op: 26-11-2002


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Do 29 Sep 2016, 17:20 
Zou je deze voorbeelden niet beter onder brengen in niveau 0,0 ; want lager kan toch écht niet meer ! Hier leven en onze "heidense" wetten niet willen aanvaarden... maar wél de voordelen incasseren. Retour naar afzender ermee...
E.T.


Geregistreerd op: 11-11-2008
Woonplaats: Beringen

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Do 29 Sep 2016, 18:01 
Het leven zoals het is ... bij de moslims...
Ice


Geregistreerd op: 15-2-2008


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Do 06 Okt 2016, 11:36 
Elke aflevering steeds weer komen dezelfde problemen aan bod.
Dweilen met de kraan open, politieke onwil, de weigering om criminelen hard, streng en efficiënt aan te pakken.

Als een 14/15/16-jarige keer op keer wordt opgepakt, koppig en met grote bek blijft volhouden dat hij 'het niet gedaan heeft' ondanks de harde bewijzen op heterdaad, zelfs op camera en de idioten van justitie keer op keer kwaadwillig blijven volharden in boosheid en ze telkens weer ONGESTRAFT laat lopen dan is er maar één oplossing voor de mensen in de straten die de orde moeten handhaven: erop kloppen!

Bij elke aflevering stijgt de verontwaardiging, de woede tegen de bende nitwits die menen 'recht' te spreken, die menen dat ze hun vetbetaalde jobke 'goed' doen door zulk crapuul telkens met een opgestoken vingertje terug toestemming te geven om de maatschappij om zeep te helpen en hun de gelegenheid geven om hun smerige straatterreur verder te zetten.

Bewondering voor de kalmte en beleefdheid van de inspecteurs, de politiemensen die dag in dag uit met deze schandelijke frustratie ten dienste moeten staan van de brave burger.
Eerlijk: engelengeduld hebben deze mensen, mijn geduld zou al heel lang op geweest zijn, al heel lang door het lint gegaan zijn en die snotapen een pak slaag verkocht hebben dat ze hun hele leven niet meer zouden vergeten!

Politie zou in zulke verloederde, achterlijke wijken vol hardleers gespuis een license to kill moeten krijgen want dit loopt de spuigaten uit. Binnenkort zal het noodzakelijk worden om het pleit met vuurwapens te beslechten a la vs want dan is het niet meer in te tomen zonder wapens.
Zoals we zagen gisteren: 2 agenten aangevallen door een man met mes: terroristische motieven...moeten agenten nog steeds beleefd blijven en blijft de magistratuur ze loslaten? Hoeveel gekende terroristen zaten er alweer in molenbeek? Maar 59? Rolling Eyes
En dan lullen de leugenmedia over 'bescherming van onze politiemensen'??
Idioten! Omgekeerde wereld: stráffen van het crimineel crapuul is wat er moet gebeuren, niet beschermen van de ordehandhavers!

Gedemotiveerd zei de inspecteur op het einde van deze aflevering dat ze geen oplossing weten....
Wel: pak de ouders heel hard aan, zij falen om hun gebroed op te voeden, hen waarden en normen bij te brengen, menselijk gedrag aan te leren en respect te hebben voor anderen en andermans bezit.

Eerst fors financieel straffen: tot op het hemd uitkleden, álles afpakken
Bij recidive: (en NIET de 20ste keer maar bij de TWEEDE keer!) de belgische nationaliteit afnemen en de hele familie eruit zwieren, terug naar hun thuisland.
Dan zou er geen énkele snotneus het nog wagen om wangedrag te vertonen, dan zouden ze zich gedeisd houden, dan zou zelfs terrorisme gebannen worden!

Maar de politiek weigert deze uitwassen aan te pakken, zij dromen nog steeds om dit gespuis voor hun politieke kar te spannen tegen eigen bevolking en draagt justitie mogelijk zelfs op dat er met fluwelen handschoenen dient gewerkt te worden voor dit vreemd, respectloos crapuul dat in de maatschappij woekert als kanker.

En dan is de politiek verwonderd dat er steeds meer politici fysiek worden aangevallen?
Het zal nog véél erger worden, het publiek zal zich ook gaan keren tegen de slappe rechters, die het crapuul telkens laten lopen tenzij justitie en de politiek eindelijk eens hun job gaan doen: ten dienste en ter bescherming van de bevolking en áfstraffen van crapuul ipv het gespuis te beschermen!

Daadwerkelijke straffen die erin snijden: gedwongen terugkeer naar land van herkomst van alle leden van de familie zonder pardon, hier geboren of niet.
Er zijn maar énkele voorbeelden nodig om de rest af te schrikken en komaf te maken met deze straatterreur!
Het feit dat de politiek dit weigert betekent onwil. Onwil om de burgers te beschermen en onwil om crapuul te straffen voor hun misdaden uit electoraal gewin.
Elk slachtoffer zou de politiek moeten aanklagen voor de geleden schade door criminelen, door recidivisten, 'bekenden van het gerecht' die ongestraft en ongemoeid werden gelaten!
Ice


Geregistreerd op: 15-2-2008


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 07 Okt 2016, 15:59 
Ouders van minderjarige roofmoordenaar staan mee terecht.
Quote:

Gillian V. was amper 17 toen hij in 2013 de rijke weduwe Maurisette Poiré (83) misbruikte, neerstak en in brand stak.
De ouders van de roofmoordenaar, intussen 20, staan tot hun eigen verbazing mee terecht.
Dat schrijft Het Nieuwsblad. ‘Als ouder ben je nu eenmaal burgerrechtelijk aansprakelijk voor je minderjarige zoon.’

En strafrechtelijk aansprakelijk niet? Waarom niet?
De ouders in deze worden wél burgerrechtelijk aansprakelijk gesteld op een strafproces??

Quote:
Dat klinkt ongewoon, maar is volgens specialisten de logica zelve in ons rechtssysteem.
‘Als ouder ben je nu eenmaal aansprakelijk voor je minderjarige zoon’, klinkt het. ‘Strafrechtelijk niet, op burgerrechterlijk vlak wel.

En waarom worden dan niet álle ouders aansprakelijk gesteld voor misdaden van hun minderjarige crapuul? Als het maar nen autochtoon is, dan doen ze het wel!
Werden de ouders van de minderjarige, poolse moordenaar van Joe Van Holsbeek aansprakelijk gesteld? NEE
Werden de ouders van de minderjarige, marokkaanse moordenaar van D. Bos aansprakelijk gesteld? NEE
Quote:
Minderjarige moordenaars krijgen in België trouwens heel zelden hun verdiende loon. Enkele voorbeelden kunnen dat illustreren.
Merk op dat al deze gevallen over moorden gaan.
Met minderjarige verkrachters of pedofielen is het nog erger: die worden in België vrijwel nooit gestraft.

* Op 22 mei 1996 gooiden twee jongeren vanop een brug een steen van 37 kilo op een voorbijrijdende trein. Daarbij werd de treinbestuurder gedood. De hoofddader was nog net geen achttien, zijn medeplichtige was veertien.
De veertienjarige werd zonder enige sanctie naar huis gestuurd. De hoofddader bleef bijna twee jaar in een gesloten instelling. Hij gedroeg zich daar zo slecht dat hij tenslotte naar assisen werd doorverwezen. Eindelijk gerechtigheid? Nee, want de jury gaf hem slechts vijf jaar met uitstel. Hij moest dus voor die moord niet eens één dag echt in de cel zitten. Hij moest ook geen schadevergoeding betalen aan de weduwe van het slachtoffer. Dat deed zijn familiale verzekering.

* De zesentwintigjarige Christine Duverger werd op 1 september 1997 vermoord door drie daders. De volwassenen kregen respectievelijk dertig jaar effectief en vijf jaar met probatie-uitstel, maar een zeventienjarige mededader kreeg… helemaal geen straf. Hij kwam onder de hoede van de jeugdrechter en moest alleen therapie volgen. Na een kort verblijf in een gesloten instelling mocht hij terug naar Leuven om zijn studies aan de universiteit verder te zetten.

* Patrick Mombaerts werd in november 1998 aangevallen door een groep allochtonen en met een metalen staaf afgemaakt. De dertienjarige moordenaar Bilal kreeg slechts 120 uur gemeenschapsdienst.

* Op 30 juni 1999 werd de negenjarige Talitha Delmeiren gewurgd door een zestienjarige buurjongen.
De moordenaar werd niet doorverwezen naar assisen maar opgesloten in de gesloten instelling van Mol.
Amper vijf maanden later mocht hij in het weekend al naar huis komen. Op zijn achttiende verjaardag kwam hij vrij. Met een blanco strafregister.


Conclusie: in dit corrupte apenland mag je als (allochtone) minderjarige ongestraft verkrachten, kinderen aanranden en moorden behálve als je autochtoon bent, die worden wél zwaar gestraft (en terecht) en dan draai je als ouders ook op voor de misdaden én schadevergoedingen van je minderjarige kinderen.

Waarom gelden die wetten niet voor iedereen?!

Niet enkel zware discriminatie tov eigen bevolking wat betreft 'rechtspraak', 2 maten en 2 gewichten met duidelijke bescherming van vreemd crapuul ook nog, net die 'culturen' met gebrek aan normbesef en opvoeding, meestal dé oorzaken van de huidige criminaliteit: getuige niveau 4!
Justitie beschermt in dit kl*teland misdadigers en hun ouders, zolang ze maar de 'juiste afkomst' hebben!
maior domus


Geregistreerd op: 24-7-2014


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Za 11 Feb 2017, 19:37 
Ice schreef:

Justitie beschermt in dit kl*teland misdadigers en hun ouders, zolang ze maar de 'juiste afkomst' hebben!


Inderdaad.
Omdat de rechters schrik hebben van die vreemde soort.
Schrik dat ze hen achter zich aankrijgen als ze hen veroordelen.
Daarom durven ze geen recht meer spreken.
Er zijn er natuurlijk ook die geen recht meer spreken omdat ze ongegeneerd collaboreren met die vreemde soort.
Al dan niet onder druk van de politiek.
Het volk in de straat moet het dan maar uitzweten met al dat crapuul dat losloopt.
resultaten behaald in het verleden geven geen garantie voor de toekomst.
telloorlekker


Geregistreerd op: 26-11-2002


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Wo 15 Feb 2017, 15:55 
Religie is een vreemde cultus: niemand weet tot welke cultus een "rechter" behoort, ook al zegt hij kanibaal te zijn... Razz

 
Ga naar: 
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in CET (Europa)
BELANGRIJK:
SeniorenNet heeft GEEN banden met de auteurs van berichten op dit Forum.
SeniorenNet is commercieel, religieus en politiek volledig onafhankelijk.
De mening, inhoud, gevolg, informatie of doel van de berichten vertegenwoordigt enkel deze van de auteur van het bericht en dus niet noodzakelijk deze van SeniorenNet.