http://www.knack.be/nieuws/gezondheid/dr-google-wordt-slimme

Hier is de plaats voor discussie en vragen over fysische ziekten of aandoeningen

angel22
Lid geworden op: 10 jun 2012, 12:54

27 jan 2017, 12:56

http://www.knack.be/nieuws/gezondheid/d ... 04201.html

Heel weinig dokters staan te springen om patiënten die mondig zijn en omdat dokters ook niet altijd bekwaam zijn om een diagnose vast te stellen en dan op internet te gaan zoeken.
Dokters denken alle symptomen op te lossen met een pilleke ipv de oorzaak op te lossen.

2 jaar heeft mijn echtgenoot met vitamine D tekort rondgelopen en geen ene dokter die naging of dat het probleem was. Het enige wat ze deden was mijn echtgenoot van de ene specialist naar de andere sturen.
Mijn echtgenoot heeft na lang zoeken de reden van al zijn ongemakken op internet gevonden.

De afgezaagde uitleg van dat je buiten moet komen gaat hier niet op. Mijn echtgenoot zit altijd buiten. En in de zomer had ie dus ook een vitamine D tekort.

Ikzelf zat bv. met een hypercalciëmie maar niemand wist of zag het (kon lezen) terwijl het zwart op wit op het bloedonderzoek stond en ik stond over te geven op de stoep bij de dokter omdat hij zogezegd weg moest en die zei dan maar tussen de soep en de pataten dat ik naar de spoed moest gaan.

Vorig jaar wou ik uiteindelijk euthanasie omdat ik om de 5 voet moest gaan slapen en ook (achteraf bekeken) een fameus vitamine D tekort had, mijn lichaam niet meer mee wou. Dat was geen leven.

In september verminderde dit slapen plots. De dokter stelde een verhoogde schildkierwerking vast. Ik nam al jaren 100 µg L-Thyroxine omdat mijn schildklier verwijderd was. De dokter zegt dan maar om de dosis te verlagen maar ik voel me net veel en veel beter.
Via internet kwam ik te weten dat de medicatie een vernieuwde formule had. Vandaar..
Nu moet ik niet meer slapen.

Geen ene dokter die zich ooit heeft afgevraagd of ik niet te weinig schildklierhormoon nam. !!!!! Ik wou euthanasie laten toepassen. !!!!!

Wat voor dokters zijn dat allemaal ???? Wat leren ze ????
Ze hebben zelfs vaak het verstand niet om u met de naam aan te spreken.
Of slecht nieuws in een apart lokaal te brengen ipv op de gang !!!
Of te communiceren tout court.

Het is dus niet verwonderlijk dat mensen andere wegen opzoeken.

De tijd dat ze op een pied-de-stal gezet werden is voorbij.
fijne dag verder