SeniorenNet Forum Index SeniorenNet
Het forum voor elke 50-plusser!
 
 HelpHelp   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst     RegistreerRegistreer 
 ProfielProfiel   Log in om je privé berichten te bekijkenLog in om je privé berichten te bekijken 
 InloggenInloggen 

speed test telenet-flashplayer

 
Plaats Reactie    SeniorenNet Forum Index -> Computer - Software
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
PAUL60



Geregistreerd op: 17-4-2006
Woonplaats: GENK

BerichtGeplaatst: Za 17 Jun 2017, 11:43    Onderwerp: speed test telenet-flashplayer Reageer met quote

Beste forum medewerkers

Ik wou met de browser Edge van Microsoft een speed test van Telenet
een snelheidscontrole doen.
Maar er staat een melding dat ik flashplayer moet installeren.
Als je op een andere site gaat waar de flashplayer nodig is kan je vanboven aangeven voor deze toe te laten voor een keer of altijd.
Op de Telenet site krijg ik dat niet.
N.B met Chrome kan ik de test wel doen.
Zou het kunnen zijn dat het met Edge niet lukt omdat blijkbaar sommige site 's
geblokkeerd worden heb ik ergens gelezen.

Met dank voor de interesse

Paul




_________________
Windows 10 home 64bit
Intel Core i5
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
pcekspeer



Geregistreerd op: 6-8-2010
Woonplaats: 3530 houthalen limburg

BerichtGeplaatst: Za 17 Jun 2017, 13:29    Onderwerp: Reageer met quote

Is de flash ook ingeschakeld in de browser Edge?

https://helpx.adobe.com/nl/flash-player/kb/flash-player-issues-windows-10-edge.html
Wink




_________________
PC Win7 Prem SP1/64bit/RAM4GB/HD1000GB/IE11//Firefox
55.0.2 64bit /Chrome64bit//MSE+Win firewall/WLMail/Gmail/thunderbird/OpenOffice4.1.3/BSA+Micr.SafetyScan+MSRT.-Web Of Trust (WOT)-Spywarebl 5.5-Ccleaner-Superantispyw/MBAM/AdwCleaner/JRT/Win10/Ixquick/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
PAUL60



Geregistreerd op: 17-4-2006
Woonplaats: GENK

BerichtGeplaatst: Za 17 Jun 2017, 20:25    Onderwerp: Reageer met quote

Ja de flashplayer is ingeschakeld

groetjes




_________________
Windows 10 home 64bit
Intel Core i5
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
PAUL60



Geregistreerd op: 17-4-2006
Woonplaats: GENK

BerichtGeplaatst: Za 17 Jun 2017, 20:48    Onderwerp: Reageer met quote

 

 

dit krijg ik te zien, en ik zie niet direct een oplossing hiervoor


Groetjes Paul




_________________
Windows 10 home 64bit
Intel Core i5
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
pcekspeer



Geregistreerd op: 6-8-2010
Woonplaats: 3530 houthalen limburg

BerichtGeplaatst: Zo 18 Jun 2017, 10:20    Onderwerp: Reageer met quote

@paul

 

 
Wink




_________________
PC Win7 Prem SP1/64bit/RAM4GB/HD1000GB/IE11//Firefox
55.0.2 64bit /Chrome64bit//MSE+Win firewall/WLMail/Gmail/thunderbird/OpenOffice4.1.3/BSA+Micr.SafetyScan+MSRT.-Web Of Trust (WOT)-Spywarebl 5.5-Ccleaner-Superantispyw/MBAM/AdwCleaner/JRT/Win10/Ixquick/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
PAUL60



Geregistreerd op: 17-4-2006
Woonplaats: GENK

BerichtGeplaatst: Ma 19 Jun 2017, 13:46    Onderwerp: Reageer met quote

Bete Pcekspeer

Bedankt voor je antwoord,

het heeft zich vanzelf opgelost, heb het vandaag willen proberen maar het moest niet meer.(raar).
ik kon de test doen op Edge, (er was geen gele sticker meer)

Bedank om mij te willen helpen.

Groetjes Paul Smile




_________________
Windows 10 home 64bit
Intel Core i5
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
PAUL60



Geregistreerd op: 17-4-2006
Woonplaats: GENK

BerichtGeplaatst: Ma 19 Jun 2017, 13:47    Onderwerp: Reageer met quote

oeps foutje Beste was het hee



_________________
Windows 10 home 64bit
Intel Core i5
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
pcekspeer



Geregistreerd op: 6-8-2010
Woonplaats: 3530 houthalen limburg

BerichtGeplaatst: Ma 19 Jun 2017, 16:28    Onderwerp: Reageer met quote

@Paul

---Gisteren heeft Adobe de flash moeten updaten en Edge heeft zijn eigen Flash, en die zal wat moeilijkheden gehad hebben met de update, vandaar dat je die popup kreeg.
Als zich dat nog ooit eens zou voordoen, gewoon op het pijltje klikken zoals in mijn prtscr te zien is.
--Als je in een posting iets fout typt is helemaal niet zo erg hé, haha.Laughing
Je kan achteraf altijd nog je tekst wijzigen zo vaak je wilt.
Je tekst volledig verwijderen kan enkel voordat er iemand op reageert.
Bovenaan je eigen posting heb je deze mogelijkheden:

 

 
Wink




_________________
PC Win7 Prem SP1/64bit/RAM4GB/HD1000GB/IE11//Firefox
55.0.2 64bit /Chrome64bit//MSE+Win firewall/WLMail/Gmail/thunderbird/OpenOffice4.1.3/BSA+Micr.SafetyScan+MSRT.-Web Of Trust (WOT)-Spywarebl 5.5-Ccleaner-Superantispyw/MBAM/AdwCleaner/JRT/Win10/Ixquick/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
PAUL60



Geregistreerd op: 17-4-2006
Woonplaats: GENK

BerichtGeplaatst: Di 20 Jun 2017, 22:32    Onderwerp: Reageer met quote

Beste forum

Dit onderwerp mag afgesloten worden

groetjes Paul




_________________
Windows 10 home 64bit
Intel Core i5
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Berichten van afgelopen:   
Plaats Reactie    SeniorenNet Forum Index -> Computer - Software Tijden zijn in EET (Europa)
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
BELANGRIJK:
SeniorenNet heeft GEEN banden met de auteurs van berichten op dit Forum.
SeniorenNet is commercieel, religieus en politiek volledig onafhankelijk.
De mening, inhoud, gevolg, informatie of doel van de berichten vertegenwoordigt enkel deze van de auteur van het bericht en dus niet noodzakelijk deze van SeniorenNet.