Help Zoeken Gebruikerslijst Registreer Profiel Log in om je privé berichten te bekijken Inloggen

Nieuw antwoord
JURION


Geregistreerd op: 21-9-2005
Woonplaats: Prov.Antwerpen

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 14 Jul 2017, 9:44  Onderwerp: problemen website uploaden
Hallo,

ik werk al enkele jaren met FTP Voyager om mijn website te uploaden, nu heb ik een probleempje hiermee.
alles gaat normaal, programma opstarten, uploaden naar site, tot ik de website wil bekijken op het internet, hetgeen ik aangepast heb komt er niet op.
gr.
Sony


Geregistreerd op: 19-2-2005
Woonplaats: Boom

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 14 Jul 2017, 11:21 
JURION,

heb je de site (html bestand + onderdelen) getest op je computer ?

Als je op de site komt druk eens op F5 (vernieuwen), mogelijk dat de browser een opgeslagen site weergeeft.

Sony
JURION


Geregistreerd op: 21-9-2005
Woonplaats: Prov.Antwerpen

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 14 Jul 2017, 11:55 
Sony,
ik heb de site ook om mijn GSM bekeken en daar is het hetzelfde
gr.
Sony


Geregistreerd op: 19-2-2005
Woonplaats: Boom

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 14 Jul 2017, 13:02 
JURION,

dan zit er vermoedelijk een fout in je html index en is er geen
verwijzing naar het laatste onderdeel dat werd geupload.

Sony
JURION


Geregistreerd op: 21-9-2005
Woonplaats: Prov.Antwerpen

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 14 Jul 2017, 13:19 
het is op de eerste pagina van de site
coderunner


Geregistreerd op: 27-3-2006
Woonplaats: Aubauke - Aentwaerepe

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 14 Jul 2017, 13:24 
Beste Jurion,

Je webruimte is toch niet opgebruikt zodat er geen nieuwe pagina's, foto's, ... meer op geplaatst kunnnen worden

mvg,
Coderunner
Bedank de perso(o)n(en) die je volledig op vrijwillige basis een antwoord geeft(geven) en/of beantwoord ten minste een reaktie op jouw vraag. Zo weten andere gebruikers EN de moderator dat je "probleem" al dan niet is opgelost. Alvast bedankt.
JURION


Geregistreerd op: 21-9-2005
Woonplaats: Prov.Antwerpen

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 14 Jul 2017, 13:46 
neen, ik heb nog voldoende over
coderunner


Geregistreerd op: 27-3-2006
Woonplaats: Aubauke - Aentwaerepe

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 14 Jul 2017, 14:15 
Beste jurion,

Je zegt dat het de eerste pagina is dus m.a.w. de index.html/htm/php pagina.
Verwijder (delete) deze pagina van de server en laad deze pagina terug op.
Wat is dan het resultaat?

mvg,
Coderunner
Bedank de perso(o)n(en) die je volledig op vrijwillige basis een antwoord geeft(geven) en/of beantwoord ten minste een reaktie op jouw vraag. Zo weten andere gebruikers EN de moderator dat je "probleem" al dan niet is opgelost. Alvast bedankt.
JURION


Geregistreerd op: 21-9-2005
Woonplaats: Prov.Antwerpen

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 14 Jul 2017, 14:28 
nog steeds hetzelfde
JURION


Geregistreerd op: 21-9-2005
Woonplaats: Prov.Antwerpen

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 14 Jul 2017, 14:30 
ik heb ook andere pagina aangepast en die kan ik ook niet bekijken, hoewel ze wel in de rechterkolom van FTP Voyager staan, zodus zijn ze wel geüpload
coderunner


Geregistreerd op: 27-3-2006
Woonplaats: Aubauke - Aentwaerepe

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 14 Jul 2017, 14:40 
Beste jurion,

Komt de datum en het uur naast je opgeladen bestanden op de server (rechter kolom) overeen met de datum en uur van opladen?

Verwijder de tijdelijke internet bestanden met vb. het programma CCleaner

mvg,
Coderunner
Bedank de perso(o)n(en) die je volledig op vrijwillige basis een antwoord geeft(geven) en/of beantwoord ten minste een reaktie op jouw vraag. Zo weten andere gebruikers EN de moderator dat je "probleem" al dan niet is opgelost. Alvast bedankt.
JURION


Geregistreerd op: 21-9-2005
Woonplaats: Prov.Antwerpen

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 14 Jul 2017, 15:12 
datum en uur kloppen.
ccleaner heb ik niet, moet ik dat downloaden is dat gratis of betalend
coderunner


Geregistreerd op: 27-3-2006
Woonplaats: Aubauke - Aentwaerepe

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 14 Jul 2017, 15:25 
Beste jurion,

CCleaner kan je hier downloaden. Zie dat je de gratis versie neemt.

mvg,
Coderunner
Bedank de perso(o)n(en) die je volledig op vrijwillige basis een antwoord geeft(geven) en/of beantwoord ten minste een reaktie op jouw vraag. Zo weten andere gebruikers EN de moderator dat je "probleem" al dan niet is opgelost. Alvast bedankt.
JURION


Geregistreerd op: 21-9-2005
Woonplaats: Prov.Antwerpen

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 14 Jul 2017, 15:48 
ik heb ccleaner geďnstalleerd, daar staat zoveel op moet ik alles aanvinken of welke items
Sony


Geregistreerd op: 19-2-2005
Woonplaats: Boom

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 14 Jul 2017, 15:57 
Jurion,

 

   

   

 
Als dat allemaal in orde is klik links boven op Cleaner (borstel)

Sony

 
Ga naar: 
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in CET (Europa)
BELANGRIJK:
SeniorenNet heeft GEEN banden met de auteurs van berichten op dit Forum.
SeniorenNet is commercieel, religieus en politiek volledig onafhankelijk.
De mening, inhoud, gevolg, informatie of doel van de berichten vertegenwoordigt enkel deze van de auteur van het bericht en dus niet noodzakelijk deze van SeniorenNet.