problemen website uploaden

Vragen/antwoorden betreffende het maken van je eigen website.
coderunner
Berichten: 1793
Lid geworden op: ma 27 mar 2006, 3:35
Locatie: Aubauke - Aentwaerepe

vr 14 jul 2017, 15:59

Beste jurion,

Neen overal afblijven, staat goed bij installatie.
Nu gewoon in linker menu "borstel" Cleaner aanklikken en in het nieuwe scherm de knop 'Schoonmaken' aanklikken.

Laat nu CCleaner zijn werk doen ;)

mvg,
Coderunner
Bedank de perso(o)n(en) die je volledig op vrijwillige basis een antwoord geeft(geven) en/of beantwoord ten minste een reaktie op jouw vraag. Zo weten andere gebruikers EN de moderator dat je "probleem" al dan niet is opgelost. Alvast bedankt.
JURION
Berichten: 81
Lid geworden op: wo 21 sep 2005, 19:31
Locatie: Prov.Antwerpen

vr 14 jul 2017, 16:45

ik heb wel een andere versie als in voorbeeld v4.06 , mijn versie is v5.3.6129.
als ik op analyseren klik krijg ik de melding dat ik google chroom moet sluiten.
er zijn ook vele items die aangevinkt zijn, is dat ok, of moet ik die allemaal wegvinken
coderunner
Berichten: 1793
Lid geworden op: ma 27 mar 2006, 3:35
Locatie: Aubauke - Aentwaerepe

vr 14 jul 2017, 17:22

Beste junior,

De laatste versie is idd v5.3.6129, dat is goed.
Sony zal nog screenshots gehad hebben van een vroegere versie.

Dat is normaal, alle browsers moeten afgesloten zijn anders kan het programma de tijdelijke internet bestanden, cookies, e.d. niet wissen, dus ja ook Chrome

Blijf van de aangevinkte opties af, die staan goed.

mvg,
Coderunner
Bedank de perso(o)n(en) die je volledig op vrijwillige basis een antwoord geeft(geven) en/of beantwoord ten minste een reaktie op jouw vraag. Zo weten andere gebruikers EN de moderator dat je "probleem" al dan niet is opgelost. Alvast bedankt.
JURION
Berichten: 81
Lid geworden op: wo 21 sep 2005, 19:31
Locatie: Prov.Antwerpen

vr 14 jul 2017, 17:26

ik heb wel een andere versie v5.32.6129.
is nog altijd hetzelfde.
ik heb FTP Voyager verwijderd en opnieuw geherinstalleerd maar alles blijft hetzelfde, hoe komt dat nu toch ???
Sony
Berichten: 6244
Lid geworden op: za 19 feb 2005, 13:45
Locatie: Boom

vr 14 jul 2017, 17:52

JURION,

kijk de code van het bijgevoegde onderdeel eens na, desnoods plaats je
die hier zodat die kan nagekeken worden.

Ja CCleaner heeft weer een nieuwe versie en inderdaad alle vinkjes mogen
blijven staan, behalve bij bewaking/monitoring, als je die laat staan gaat
je computer veel trager opstarten.

Sony
coderunner
Berichten: 1793
Lid geworden op: ma 27 mar 2006, 3:35
Locatie: Aubauke - Aentwaerepe

vr 14 jul 2017, 18:08

Beste jurion,

Misschien een domme opmerking maar je laadt toch de juiste, aangepaste bestanden vanuit de juiste map op je pc/laptop naar de juiste plaats/map op de server?

mvg,
Coderunner
Bedank de perso(o)n(en) die je volledig op vrijwillige basis een antwoord geeft(geven) en/of beantwoord ten minste een reaktie op jouw vraag. Zo weten andere gebruikers EN de moderator dat je "probleem" al dan niet is opgelost. Alvast bedankt.
JURION
Berichten: 81
Lid geworden op: wo 21 sep 2005, 19:31
Locatie: Prov.Antwerpen

za 15 jul 2017, 8:35

ja, ik laad de bestanden naar de juiste map.
welke bijgevoegde code moet ik bekijken.
Sony
Berichten: 6244
Lid geworden op: za 19 feb 2005, 13:45
Locatie: Boom

za 15 jul 2017, 10:40

JURION
ja, ik laad de bestanden naar de juiste map.
welke bijgevoegde code moet ik bekijken.
Ik heb geschreven:
kijk de code van het bijgevoegde onderdeel eens na, desnoods
plaats je die hier zodat die kan nagekeken worden.
Het is toch normaal, als je iets toevoegt aan een website dat het niet
voldoende is om bvb afbeeldingen in een map of zonder map te uploaden
je moet in de html code er ook naar verwijzen of als het tekst is moet
die opgenomen worden in de code.

Sony
JURION
Berichten: 81
Lid geworden op: wo 21 sep 2005, 19:31
Locatie: Prov.Antwerpen

za 15 jul 2017, 11:44

dit is een deel van de code
het deel "afhalen kledij" is hetgeen niet zichtbaar is op de site

<td style="width: 102px">&nbsp;</td>
<td style="width: 20px">&nbsp;</td>
<td colspan="2">
Afhalen kledij&nbsp;&nbsp;
<a href="#kledij">Kijk Hier</a></td>
</tr>
<tr>
<td style="width: 102px" class="style384">&nbsp;</td>
<td style="width: 20px" class="style384">&nbsp;</td>
<td colspan="2" class="style384">
&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td style="width: 102px">02/07/2017</td>
<td style="width: 20px">&nbsp;</td>
<td colspan="2">
4e Kempen Cup&nbsp;&nbsp;
<a href="http://www.kempencup.be">Kijk
Hier</a></td>
</tr>
<tr>
<td style="width: 102px" class="style384">&nbsp;</td>
<td style="width: 20px" class="style384">&nbsp;</td>
<td colspan="2" class="style384">
&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td style="width: 102px">01/07/2017</td>
<td style="width: 20px">&nbsp;</td>
<td colspan="2">
Sony
Berichten: 6244
Lid geworden op: za 19 feb 2005, 13:45
Locatie: Boom

za 15 jul 2017, 13:28

JURION,

Proef1:

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<title>proef1</title>
<style>
table, th, td {
border: 1px solid black;
}
</style>

</head>
<body>
<table>
<td style="width: 102px"> </td>
<td style="width: 20px"> </td>
<td colspan="2">
<td style="width: 102px"> </td>
<td style="width: 20px"> </td>
<td colspan="2">
Afhalen kledij  
<a href="#kledij">Kijk Hier</a></td>
</tr>
<tr>
<td style="width: 102px" class="style384"> </td>
<td style="width: 20px" class="style384"> </td>
<td colspan="2" class="style384">
 </td>
</table>
</body>
</html> Afbeelding

Proef2 met <center>:

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<title>proef2</title>
<style>
table, th, td {
border: 1px solid black;
}
</style>

</head>
<body>
<center>
<table>
<td style="width: 102px"> </td>
<td style="width: 20px"> </td>
<td colspan="2">
<td style="width: 102px"> </td>
<td style="width: 20px"> </td>
<td colspan="2">
Afhalen kledij  
<a href="#kledij">Kijk Hier</a></td>
</tr>
<tr>
<td style="width: 102px" class="style384"> </td>
<td style="width: 20px" class="style384"> </td>
<td colspan="2" class="style384">
 </td>
</table>
</center>
</body>
</html>Afbeelding

Dit moet niet perse gebruikt worden:
<style>
table, th, td {
border: 1px solid black;
}
</style>


De tag <table> </table> moet er zeker staan.

Sony
Laatst gewijzigd door Sony op za 15 jul 2017, 13:45, 1 keer totaal gewijzigd.
coderunner
Berichten: 1793
Lid geworden op: ma 27 mar 2006, 3:35
Locatie: Aubauke - Aentwaerepe

za 15 jul 2017, 13:44

Beste jurion,

Ik heb toch de indruk dat je niet het juiste bestand "index.html" vanop je laptop/pc naar de server oplaadt.

Ik vind nergens de rij "Afhaling kledij" terug in je broncode op je eigenlijke website die online staat.
Als deze code niet in de broncode staat, kan je het resultaat ook niet zien op je website die online staat!

Kijk nog eens heel zorgvuldig de juiste plaats van je aangepaste index.html na op je laptop/pc ... een foutje is vlug gemaakt!

Hopelijk vind je de JUISTE aangepaste index.html pagina terug om op te laden.

mvg,
Coderunner
Bedank de perso(o)n(en) die je volledig op vrijwillige basis een antwoord geeft(geven) en/of beantwoord ten minste een reaktie op jouw vraag. Zo weten andere gebruikers EN de moderator dat je "probleem" al dan niet is opgelost. Alvast bedankt.
Sony
Berichten: 6244
Lid geworden op: za 19 feb 2005, 13:45
Locatie: Boom

za 15 jul 2017, 17:39

JURION
Berichten: 81
Lid geworden op: wo 21 sep 2005, 19:31
Locatie: Prov.Antwerpen

zo 16 jul 2017, 9:37

hier een printscreen van hoe ik het opgeladen heb
Afbeelding

maar van die proef dingen snap ik niet goed wat ik hiermee moet doen, sorry daarvoor
Sony
Berichten: 6244
Lid geworden op: za 19 feb 2005, 13:45
Locatie: Boom

zo 16 jul 2017, 10:35

JURION,

je hebt Index.html en Index1.html
in welke van de twee staat die verwijzing naar kledij ?
Dat is de code die je zult moeten aanpassen.
Ik vermoed dat er ergens in die code de tag <Table>
ontbreekt waardoor de opdracht niet zichtbaar is.

Sony
Sony
Berichten: 6244
Lid geworden op: za 19 feb 2005, 13:45
Locatie: Boom

zo 16 jul 2017, 10:48

JURION,
maar van die proef dingen snap ik niet goed wat ik hiermee moet doen, sorry daarvoor
Proef4 Online is een stuk van de code die je hiervoor hebt geplaatst, enkele
malen gekopieerd en geplakt om via de opdracht: Afhalen kledij Kijk hier
naar onder op het scherm te gaan
en de opdracht ->Terug naar boven spreekt voor zich zelf.
(dit zijn fake linken die werken niet)
Het is maar om te laten zien dat die opdracht wel degelijk zichtbaar is.

Sony

Terug naar “Eigen website”