Help Zoeken Gebruikerslijst Registreer Profiel Log in om je privé berichten te bekijken Inloggen

MBAM Free
Ga naar Pagina 1, 2  Volgende
 
Plaats Reactie    SeniorenNet Forum Index // Computer - Software Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Elektro


Geregistreerd op: 12-5-2005
Woonplaats: Vlaams Brabant

BerichtGeplaatst: Do 12 Okt 2017, 14:49    Onderwerp: MBAM Free Reageer met quote

hallo iedereen,
Heb deze namiddag trachten de nieuwe versie van mbam te installeren maar dat lukt zowaar niet Evil or Very Mad
Als ik klik op installeren krijg ik het volgende:

 

 

Wie heeft er hier een antwoord op ?




_________________
Groetjes van Elektro
Desktop:windows 7 home premium 64 bit
PCU intelcore i3 3,07ghz
Ram 4GB DDR3
Outlook 2007,IE11,firefox54.0.1
windows media player.
Laptop:windows 7 home premium 64 bit IE11
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail
Sony


Geregistreerd op: 19-2-2005
Woonplaats: Boom

BerichtGeplaatst: Do 12 Okt 2017, 15:16    Onderwerp: Reageer met quote

Elektro,

gebruik onderstaande link om Malwarebytes free te downloaden
de download start automatisch

https://nl.malwarebytes.com/mwb-download/thankyou/

Voor installatie: Verwijder eerst de vorige versie via
Programma's --> Een programma verwijderen.
Herstart de computer.

Sony



Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Elektro


Geregistreerd op: 12-5-2005
Woonplaats: Vlaams Brabant

BerichtGeplaatst: Do 12 Okt 2017, 18:42    Onderwerp: MBAM Free Reageer met quote

@ Sony,

Dank zij uw link is het gelukt om de nieuwe versie van mbam free te installeren waarvoor hartelijk dank.
Ik vraag mij wel af waarom dat niet direct gaat( als je de melding krijgt)dat er een nieuwe versie is en daarop klikt op installeren




_________________
Groetjes van Elektro
Desktop:windows 7 home premium 64 bit
PCU intelcore i3 3,07ghz
Ram 4GB DDR3
Outlook 2007,IE11,firefox54.0.1
windows media player.
Laptop:windows 7 home premium 64 bit IE11
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail
Sony


Geregistreerd op: 19-2-2005
Woonplaats: Boom

BerichtGeplaatst: Vr 13 Okt 2017, 9:55    Onderwerp: Reageer met quote

Elektro

Quote:
Ik vraag mij wel af waarom dat niet direct gaat( als je de melding krijgt)dat er een nieuwe versie is en daarop klikt op installeren
Is moeilijk te zeggen kan zelfs het geďnstalleerde programma
zijn dat zichzelf beschermt en een overschrijving/vervanging
als een bedreiging beschouwt.

Sony



Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
herman2


Geregistreerd op: 29-4-2011

BerichtGeplaatst: Vr 13 Okt 2017, 12:34    Onderwerp: Reageer met quote

Wanneer ik Malwarebytes download via de site https://nl.malwarebytes.com/mwb-download/thankyou/ krijg ik de Trial Versie.

(mb3-setup-consumer-3.2.2.2029-1.0.212-1.0.2951.exe)

 

 

Daar de Tialversie vervalt na een bepaalde tijd, moet ik dan in de toekomst altijd eerst die Trialversie wissen en de nieuwe installeren?




_________________
Dell Studio 1749
Win7 Home Premium 64-bit
4GB RAM HD 500GB IE11
Norton Internet Security Online
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Sony


Geregistreerd op: 19-2-2005
Woonplaats: Boom

BerichtGeplaatst: Vr 13 Okt 2017, 13:46    Onderwerp: Reageer met quote

herman2,

neen de trial versie gaat automatisch over naar de free versie
echter met de beperkingen van de free versie
 

 
Als je echter problemen ondervindt zoals Elektro kunt je
beter een nieuwe versie downloaden, de oude verwijderen
en dan de nieuwe installeren.

Sony



Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
herman2


Geregistreerd op: 29-4-2011

BerichtGeplaatst: Vr 13 Okt 2017, 16:38    Onderwerp: Reageer met quote

@Sonÿ,
Bedankt voor de verduidelijking.
Groeten,
herman2




_________________
Dell Studio 1749
Win7 Home Premium 64-bit
4GB RAM HD 500GB IE11
Norton Internet Security Online
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Elektro


Geregistreerd op: 12-5-2005
Woonplaats: Vlaams Brabant

BerichtGeplaatst: Zo 15 Okt 2017, 14:34    Onderwerp: MBAM Free Reageer met quote

Hallo,
Sedert ik de nieuwe versie van mbam heb gedownload krijg ik nu problemen met AVG free.
Hoe is dat nu weer op te lossen want nu zijn mijn mails en computer niet meer beschermd kijk maar

 

 

Graag enig antwoord a.u.b.
grtjs.




_________________
Groetjes van Elektro
Desktop:windows 7 home premium 64 bit
PCU intelcore i3 3,07ghz
Ram 4GB DDR3
Outlook 2007,IE11,firefox54.0.1
windows media player.
Laptop:windows 7 home premium 64 bit IE11
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail
wd


Geregistreerd op: 14-8-2002

BerichtGeplaatst: Zo 15 Okt 2017, 16:51    Onderwerp: Reageer met quote

Electro

Met die nieuwe Malware bytes had ik ook allerhande problemen die wil alles zelf regelen op de pc.

Maar je kan dit uitschakelen.

Ga naar Malwarebytes dan instellingen dan malwareuitsluitingen dan voeg bestand toe en daar breng je jou AVG antivirus aan toe.

Op icoontje AVG Antivirus Free rechts klikken dan eigenschappen dan zie je Doel : is meestal al blauw dan rechts daarop klikken kopiëren aanvinken en dan plakken in Voeg bestand toe van die Malwarebytes. Zo is dan je AVG bij Malware bytes uitgeschakeld

Zo heb ik dat gedaan met mijn norton en nog een ander program

hopelijk heb ik het goed uitgelegd

groeten




_________________
De dwarsliggers laten de treinen rechtdoor rijden.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
abbs


Geregistreerd op: 16-12-2016
Woonplaats: Leidschendam

BerichtGeplaatst: Zo 15 Okt 2017, 17:16    Onderwerp: Reageer met quote

Hallo,

In de link hieronder staat pressies wat je bij AVG moet instellen bij "Uitsluitingen".

Uitleg: https://support.malwarebytes.com/docs/DOC-1123




_________________
Groeten abbs
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Elektro


Geregistreerd op: 12-5-2005
Woonplaats: Vlaams Brabant

BerichtGeplaatst: Ma 16 Okt 2017, 13:57    Onderwerp: MBAM Free Reageer met quote

@ wd

Sorry maar ik kom niet verder dan instellingen en hoe ik dat bestand moet toevoegen is mij een raadsel.
Even wat meer hulp a.u.b.Zover kom ik dus:

 

 

@ abbs,

Voor zover ik die Engelse tekst versta moet ik die lijst toevoegen bij AVG-->uitsluitingen maar bij avg zie ik nergens uitsluitingen staan en volgens de laatste zin zou ik de antivirus provider moeten contacteren
Graag nadere uitleg a.u.b.




_________________
Groetjes van Elektro
Desktop:windows 7 home premium 64 bit
PCU intelcore i3 3,07ghz
Ram 4GB DDR3
Outlook 2007,IE11,firefox54.0.1
windows media player.
Laptop:windows 7 home premium 64 bit IE11
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail
abbs


Geregistreerd op: 16-12-2016
Woonplaats: Leidschendam

BerichtGeplaatst: Ma 16 Okt 2017, 14:12    Onderwerp: Reageer met quote

Hallo,

Hier een duidelijke uitleg: https://support.avg.com/SupportArticleView?l=nl&urlname=How-to-exclude-file-folder-or-website-from-AVG-scanning




_________________
Groeten abbs
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Elektro


Geregistreerd op: 12-5-2005
Woonplaats: Vlaams Brabant

BerichtGeplaatst: Di 17 Okt 2017, 15:34    Onderwerp: MBAM Free Reageer met quote

@ abbs,

Bedankt voor de mooie uitleg die ik volledig begrijp maar ik zie dat u de betaalversie gebruikt;AVG internet security om die uitleg te geven en niet AVG Free
Ik zit met (zie print hieronder) en daar staat opties niet bij.

Terloops is het normaal dat als ik op uwe link klik dat zeker 5 min.duurt vooraleer deze opengaat,dat blijft daar maar draaien onder de menubalk?




_________________
Groetjes van Elektro
Desktop:windows 7 home premium 64 bit
PCU intelcore i3 3,07ghz
Ram 4GB DDR3
Outlook 2007,IE11,firefox54.0.1
windows media player.
Laptop:windows 7 home premium 64 bit IE11
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail
abbs


Geregistreerd op: 16-12-2016
Woonplaats: Leidschendam

BerichtGeplaatst: Di 17 Okt 2017, 16:44    Onderwerp: Reageer met quote

Hallo,

Ik heb AVG-Free even geďnstalleerd, doe de volgende stappen.
Klik rechts boven op "Menu" > Klik op het tandwieltje (Instellingen) > Tabblad Algemeen opent.
Klik op "Uitzonderingen" > Tabblad Bestandspaden is zichtbaar.

Plaats in de regel (bestandspad invoeren) zie pijltje met nummer 1. elke keer één van de bestanden.(zie hier onder)
Die kan je kopiëren en plakken in de regel.
Klik daarna op "Toevoegen" ( dit doe je elke na dat je één bestand heb geplaatst). zie nr 2.

 

 

C:\Program Files\Malwarebytes\Anti-Malware\MbamPt.exe
C:\Program Files\Malwarebytes\Anti-Malware\mbam.exe
C:\Program Files\Malwarebytes\Anti-Malware\assistant.exe
C:\Program Files\Malwarebytes\Anti-Malware\MBAMWsc.exe
C:\Program Files\Malwarebytes\Anti-Malware\mbamtray.exe
C:\Program Files\Malwarebytes\Anti-Malware\MBAMService.exe
C:\Windows\System32\drivers\mbam.sys
C:\Windows\System32\drivers\mwac.sys
C:\Windows\System32\drivers\mbamswissarmy.sys
C:\Windows\System32\drivers\mbamchameleon.sys
C:\Windows\System32\drivers\farflt.sys
C:\Windows\System32\drivers\mbae64.sys (64-bit only)
C:\Windows\System32\drivers\mbae.sys (32-bit only)


Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft.




_________________
Groeten abbs
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Elektro


Geregistreerd op: 12-5-2005
Woonplaats: Vlaams Brabant

BerichtGeplaatst: Wo 18 Okt 2017, 12:24    Onderwerp: MBAM Free Reageer met quote

@ abbs

Ik heb alles gedaan zoals in uw laatste uitleg maar dat scherm van AVG--u bent beschermd is er niets te bespeuren.
Ik denk dat mijne pc ver van in orde is omdat
1 ) het heel lang duurt voor ik op een site geraak
2 ) heb geprobeerd om adware cleaner te downloaden en die heeft 27min nodig om te downloaden
3 ) ik kan ook geen mails of amper ontvangen enz.
Kortom er is iets grondig fout met deze desktop want op de laptop kan ik alle mails ontvangen en het openen van de sites gaat ook snel zowel als adware cleaner
Mijne laptop is ook een windows 7

Enig idee wat er nu te doen staat?
Misschien naar een vorige staat terug gaan maar ja !!!

grtjs




_________________
Groetjes van Elektro
Desktop:windows 7 home premium 64 bit
PCU intelcore i3 3,07ghz
Ram 4GB DDR3
Outlook 2007,IE11,firefox54.0.1
windows media player.
Laptop:windows 7 home premium 64 bit IE11
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail
Berichten van afgelopen:   
Plaats Reactie    SeniorenNet Forum Index // Computer - Software Tijden zijn in EET (Europa)
Ga naar Pagina 1, 2  Volgende
Pagina 1 van 2

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
BELANGRIJK:
SeniorenNet heeft GEEN banden met de auteurs van berichten op dit Forum.
SeniorenNet is commercieel, religieus en politiek volledig onafhankelijk.
De mening, inhoud, gevolg, informatie of doel van de berichten vertegenwoordigt enkel deze van de auteur van het bericht en dus niet noodzakelijk deze van SeniorenNet.