Help Zoeken Gebruikerslijst Registreer Profiel Log in om je privé berichten te bekijken Inloggen

Nieuw antwoord
Florence Morreel


Geregistreerd op: 7-3-2018
Woonplaats: Oostende / Leuven

Profiel
Prive Bericht
E-mail
Geplaatst: Wo 07 Maa 2018, 12:33  Onderwerp: Masterproef intimiteit en seksualiteit bij weduwes (65+)
Ik ben een masterstudente Seksuologie aan de KU Leuven. Momenteel werk ik aan een masterproef rond intimiteits- en seksualiteitsbeleving bij weduwes in het kader van deze studie. Mijn doelgroep zijn vrouwen vanaf 65 jaar waarvan hun partner overleden is, omdat dit vaak een vergeten groep is.

Het doel van mijn masterproef is om de noden en behoeften van deze vrouwen op vlak van intimiteit en seksualiteit na te gaan aan de hand van interviews. Hierbij peil ik vooral naar wat zij zelf verstaan onder intimiteit en seksualiteit, hoe zij die nog beleven of willen beleven (of net niet) en welke mogelijke factoren hier een invloed op kunnen hebben.

Ik ben nog op zoek naar een aantal respondenten die hier aan zouden willen meewerken aan de hand van een interview, aangezien het essentieel is om deze vrouwen zelf aan het woord te laten. Mijn vraag is dan ook of jullie mij hier eventueel mee kunnen helpen? Is er iemand van jullie die bereid zou zijn om hierover een interview te doen? Ik ben mij er wel van bewust dat dit een gevoelig onderwerp is en zal dus zeker met het nodige respect hiermee omgaan. Als jullie hier niet willen reageren omwille van de privacy, mogen jullie ook altijd een privéberichtje sturen (hier, via mijn mailadres of via mijn telefoonnummer). 

Alvast bedankt!  Smile


Florence Morreel

Florence.morreel@student.kuleuven.be
0495853993​

 
Ga naar: 
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in CET (Europa)
BELANGRIJK:
SeniorenNet heeft GEEN banden met de auteurs van berichten op dit Forum.
SeniorenNet is commercieel, religieus en politiek volledig onafhankelijk.
De mening, inhoud, gevolg, informatie of doel van de berichten vertegenwoordigt enkel deze van de auteur van het bericht en dus niet noodzakelijk deze van SeniorenNet.