Deel via

Wie zijn onze audiologen?

Vooraleer we kunnen vertellen over onze audiologen en wie ze zijn, moeten we het eerst hebben over de audioloog an sich. Want wat is een audioloog eigenlijk? Wel, eenvoudig gezegd: een hoogopgeleide specialist in het meten van (uw) gehoor die samen met u op zoek gaat naar een hooroplossing op maat.

En de audiologen van Amplifon? Die kunnen niet enkel goed horen, maar ook goed luisteren: ze zijn bekend met de dagelijkse ongemakken van mensen met gehoorproblemen en spelen er als geen ander op in.

Onze experts zijn gespecialiseerd in gehoorproblemen die communicatieproblemen veroorzaken. Ze onderzoeken de mate van uw gehoorverlies en gaan op zoek naar de oorzaak. Ze bekijken alle gegevens om tot de best mogelijke oplossing te komen. Ondervinden ze dat er een medische oorzaak aan de grondslag van uw gehoorverlies ligt? Dan verwijzen ze u door naar een NKO-arts.

Elk van onze audiologen is gediplomeerd en elke audioloog schoolt zich permanent bij om op de hoogte te blijven van vernieuwingen in de sector.

Persoonlijke situatie

Bij het afnemen van de gehoortest is het belangrijk dat we op de hoogte zijn van uw persoonlijke situatie. Daarom stellen onze audiologen altijd vragen over uw algemene gezondheid, uw gehoor en uw levensstijl. Wanneer we over deze situaties gegevens hebben, bepalen we of uw gehoorverlies het gevolg is van uw leeftijd, ziekte, uw beroep, uw hobby’s of een combinatie van deze factoren. Vervolgens bekijken we uw behoeftes in verschillende luistersituaties, zodat we het type hoorapparaat hierop kunnen laten inspelen.

Onze audiologen zetten uw comfort altijd op de eerste plaats!

Want zowel hoortest als bijkomend advies is gratis. Beslist u erna om Amplifon als hoorspecialist in huis te nemen? Dan bekijken we samen uw resultaten en het beschikbare budget en op basis hiervan stellen we een of meer geschikte oplossingen voor. Ons hoofddoel? U met de oplossing naar huis sturen die uw levenskwaliteit erop laat vooruitgaan.

Laat daarom uw gehoor testen door onze gediplomeerde audiologen: zij helpen u met veel plezier aan een geschikte oplossing. Maak nu uw afspraak !

Poll

Het thema van de Week van de diëtist (18-24/3): preventie van het metaboolsyndroom. Weet jij wat dat is?