Deel via

Over de verschillende soorten hoorapparaten

Ondertussen weten we al dat een hoorapparaat meer is dan puur een geluidsversterker. Dankzij de geavanceerde micro-elektronica is dit kleine apparaatje een volwaardige signaalverwerker die kan worden ingeschakeld voor de meeste gehoorproblemen.

Er zijn verschillende personalisatie- en afstelmogelijkheden per gehoorapparaat, afhankelijk van uw behoeften. En dan zijn er ook nog eens verschillende hoorapparaten voor de verschillende types gehoorverlies:

Diep in het kanaal (onzichtbaar)

Dit type hoortoestel plaatsen we volledig in de gehoorgang. Het maakt gebruik van het natuurlijke vermogen van de oorschelp om de bron van het geluid te vinden.

 

 

Mini achter het oor (discreet)

Dit type hoortoestel plaatsen we discreet en comfortabel achter het oor. Het is eenvoudig aan te brengen en zorgt voor een erg natuurlijke klankkwaliteit. 

 

 

Power achter het oor (krachtig en eenvoudig)

Dit toestel plaatsen we eveneens achter het oor, maar is door middel van een buisje verbonden met een oorstukje. Het grootste voordeel aan dit type? Dat het voor iedereen geschikt is – ook voor mensen met ernstig gehoorverlies.

Elk van deze hoorapparaten stemmen we volledig af op uw behoeften. Maar in tegenstelling tot een bril, die het zicht onmiddellijk corrigeert, moet uw gehoor geleidelijk aan wennen aan de versterking van toestellen in kwestie. Daarom is het belangrijk dat u gebruik maakt van onze proefperiode: neem een viertal weken de tijd om de hoortoestellen uit te testen in uw dagelijkse omgeving.

Neem zeker contact met ons op voor een gratis gehoortest zodat wij kunnen bepalen bij welk hoortoestel u het meeste baat zal hebben!

Poll

Wat doe je met restjes eten?