Deel via

Senior Homes

Senior Homes, opgericht in 2008, is een familiebedrijf uit Deinze gerund door Wilfried Martens, Kathy Vandenborre en zoon Dimitri. Wilfried en Dimitri zijn verantwoordelijk voor het bouwen van de residenties en Kathy is de drijvende kracht achter de uitbating. Het is juist deze synergie die broodnodig is om een succesvolle residentie te kunnen garanderen. Niet enkel het bouwen van hoogwaardig afgewerkte residenties is belangrijk, maar ook de uitbating is cruciaal.

Senior Homes hecht veel belang aan veiligheid, comfort, luxe, gezelligheid, sociale contacten en het welzijn van onze bewoners. Om deze aspecten allemaal te kunnen garanderen, kiezen wij ervoor om de uitbating in eigen beheer te doen in samenwerking met ons eigen team van woonassistenten.

Senior Homes is geen rusthuis, maar biedt prachtige appartementen met alle diensten voor actieve en zelfredzame senioren, die graag blijven genieten van het leven.

En ook als het morgen iets minder gaat of als u zich alleen voelt, dan blijft Senior Homes voor u de perfecte oplossing met 100% respect voor uw privacy.

De troeven van Senior Homes

Toplocaties

Zorgvuldig de locaties selecteren voor iedere nieuwe residentie is geen overbodige luxe. Senior Homes kiest er bewust voor om enkel en alleen te bouwen op toplocaties. We bouwen steeds in het centrum, maar zorgen eveneens voor een groene omgeving. Het is de ideale combinatie van rust en verdere integratie van het actieve leven, ook voor de senioren van morgen.

Alle voorzieningen in het gebouw

Elke residentie is voorzien van een fitness, kinesist, kapper en wellnessruimte. De moderne architectuur met verrassende accenten maakt iedere residentie bovendien apart. Grote ramen met veel lichtinval, private terrassen, volwaardige kwalitatieve keuken met alle nodige apparaten, berging, ruime badkamer en inrijdouche … Dat zijn slechts enkele zaken die Senior Homes in elk project toepast.

Innovatief oproepsysteem

Alle appartementen worden gebouwd volgens de strengste bouwnormen en afgewerkt met duurzame en kwalitatieve materialen. Elke individuele flat en ook alle gemeenschappelijke ruimtes zijn volledig rolstoelleefbaar. Er wordt dus ook aan de toekomstige noden gedacht. Daarnaast zijn de residenties van Senior Homes uitgerust met de nieuwste technieken en comfort. Onze echte trots is het eigen ontwikkeld oproepsysteem. Met een eenvoudige druk op het scherm kan een bewoner alle zorgen en diensten oproepen vanuit het eigen appartement.

Exclusief assistentiepakket op maat

Een greep uit ons assistentiepakket: 24/24 medische permanentie, het eigen team van woonassistenten die alle zorgen coördineren en alles op uw maat organiseren, verse maaltijden ter plaatse in het restaurant of op het appartement, tearoomservice in de namiddag, biertje in de bar, bewegingstherapie, jacuzzi- of saunabezoek in de wellness, heerlijke verse broodjes op zondagmorgen, gezellige fijne namiddagen, excursies, boodschappenservice, apotherservice … en nog zo veel meer. 

Onze projecten uitgelicht

Momenteel hebben wij 11 projecten op onze teller staan. Deze projecten worden gerealiseerd in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. In Oost-Vlaanderen hebben wij residentie Leiedam in Deinze, residentie Keizerhof in Oudenaarde, residentie Prinsenhof in Aalst, residentie De Orangerie in Evergem en residentie Ten Ede in Wetteren Ten Ede. In West-Vlaanderen hebben wij residentie Clarenhof in Nieuwpoort, residentie Rialto in Oostende, residentie ’t Withof in Rumbeke, residentie Vijverhof in Zwevegem, residentie Stuyvenberg in Varsenare en residentie Kasselrij in Vichte.

Zoals u ziet is Senior Homes de enige echte specialist in de ontwikkeling en het beheer van kwalitatief hoogstaande erkende assistentiewoningen. Bij Senior Homes koopt of huurt u niet zomaar een appartement of dienst. Wij bieden u een compleet pakkey en een uniek concept, waar het fijn is om ouder te worden!

Lees ook

Waarom zou je investeren in erkende assistentiewoningen?
We willen allemaal de slimste zet maken
Investeren in een assistentieflat: waar moet je op letten?

Poll

Speel jij wel eens mee met de spelen van de Nationale Loterij? (Lotto, Euromillions, Win For Life, Subito ...)