SenNetRedactie

Leuke ALL-INvakantie in Lanzarote met 4 prachtige excursies

Zin om in oktober 12 dagen lekker te ontspannen in Lanzarote, het meest noordelijke van de Canarische Eilanden? Door het aangename klimaat is het eiland het hele jaar een topbestemming. Sympathieke reisleider Eddy van Organizacion Royal 2007 heeft speciaal voor jou 4 fantastische excursies uitgestippeld, 3 inbegrepen in de all-inprijs en 1 facultatieve uitstap. Plezier gegarandeerd! Klik hier voor meer informatie.
  • Hoe is het gesteld met je financiële kennis? Zomeractie van VFB!

    Aandelen brengen op lange termijn het meeste op. Zo kan je een zeer mooi extra spaarpotje aanleggen voor later. Nochtans zijn maar erg weinig Belgen met hun spaarcenten bezig. De belangrijkste reden waarom ze niet beleggen, is een gebrek aan financiële kennis. En daar tracht de Vlaamse Federatie van Beleggers (VFB) iets aan te doen door kennis te delen en haar leden op de leiden tot goede beleggers.

Zin in een leuke rondreis door de Parel van de Middellandse Zee, het eiland Mallorca?

De kilometerslange gouden zandstranden, bruisende badplaatsen, charmante baaitjes, de ongerepte natuur en het aangename subtropische klimaat maken van Mallorca een geweldige vakantiebestemming. Sympathieke reisbegeleider Eddy neemt je mee op een rondreis door het eiland, en jij overnacht in het viersterrenhotel El Cid vlakbij het strand. Alles aanwezig voor een zalige vakantie! Meer informatie vind je hier.

Verjaag mollen op een diervriendelijke wijze

Met het goede weer hebben steeds meer mensen last van mollen. Zeker als je veel energie steekt in het onderhouden van je gazonnetje, kan dat behoorlijk irritant zijn. Gelukkig is de Mollenverjager op zonne-energie hiervoor een goede oplossing. Deze mollenverjager produceert regelmatig een geluid van 300hz dat mollen als onverdraagbaar ervaren. Dit is voor deze dieren zodanig lastig dat ze in de toekomst je tuin liever zullen vermijden. Bestellen kan hier.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.