Deel via

7 redenen om naar Valkenburg te gaan!

March 2016
Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in Valkenburg en haar omgeving haalt? SenNet zet voor jou 7 redenen op een rijtje waarom het Hotel Schaepkens van St. Fijt dichtbij het gezellige stadscentrum een absolute aanrader is! Zeker als je twee nachten kan logeren in een sympathiek hotel met ontbijt, een welkomstdrankje, een diner … Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje!

De SenNet Magazine knalaanbieding

  • 3 dagen, 2 nachten Valkenburg aan de Geul
  • mét ontbijt en welkomstdrankje
  • een heerlijk driegangendiner en meer
  • in het gezelligste hotel van de streek
  • € 99 p.p. i.p.v. € 199,50

/123/Reizen/Hotel/vooraanzicht-hotel_1.jpg

Hotel Schaepkens van St. Fijt ***

In het pittoreske Valkenburg aan de Geul, op slechts enkele minuutjes loopafstand van het centrum, ligt het sfeervolle Hotel Schaepkens van St. Fijt, een van de bekendste en meest gastvriendelijke hotels in deze Zuid-Limburgse stad.

/123/Reizen/Hotel/IMGA0007.jpg

De hotelkamers zijn voorzien van telefoon, televisie, kluisje en een badkamer met douche en toilet. Het hotel beschikt ook over de nodige infrastructuur voor mindervaliden waaronder kamers, liften en parkeerplaatsen.

/123/Reizen/Hotel/buffet 002.jpg

Het gezellige familiehotel, waar een goede keuken, gastvrijheid en entertainment hoog in het vaandel worden gedragen, organiseert in het hoogseizoen regelmatig avonden met livemuziek in de bar. En wat dacht je van een gezellige barbecue op een mooie zomeravond?

/123/Reizen/Hotel/kamer nieuw.jpg

Een grote tuin, een mooi tuinterras en gratis privé parkeerplaats: dat zijn zeker pluspunten. Je kan als hotelgast ook het recreatiecentrum de `Polfermolen` op ca. 700m afstand van het hotel gratis bezoeken. Je vindt er een binnenzwembad, buitenzwembad (alleen in de zomermaanden), fitness en sauna.

/123/Reizen/Hotel/tuin_3.jpg

/123/Reizen/Hotel/terras_1.jpg

Plaats

Valkenburg is gekend om zijn levendige winkelstraatjes, talrijke restaurants en cafeetjes. Maar ook om het heuvellandschap van Zuid-Limburg waar je eindeloos kunt wandelen en fietsen. Of bij minder zonnige dagen is een dagje ontspannen in Thermae 2OOO zeker aan te bevelen.

/123/Reizen/Hotel/open-haard_1.jpg

Maar Valkenburg aan de Geul is ook rijk aan cultureel erfgoed. Van kastelen tot mergelgrotten, van Romeinse catacomben tot het oudste openluchttheater. In Valkenburg vind je het allemaal.

/123/Reizen/Hotel/bar.jpg

 Valkenburg is de moeite waard!

Deze prachtige streek is absoluut het verkennen waard. Optimaal genieten tijdens je verblijf in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland, doe je zo.

1. De prachtige ligging in Nederlands Limburg

Limburg is een van de mooiste provincies van Nederland. Een bezoek aan deze provincie geeft je al snel een vakantiegevoel. De Bourgondische gezelligheid van de Limburgers en het heuvelachtige landschap zijn bijna on-Nederlands. Verscholen tussen de mosgroene heuvels, in het hart van het beschermde natuurgebied Heuvelland flonkert het mergelstadje Valkenburg met haar rijke toeristische traditie. Het 5 sterrenlandschap met Valkenburg als middelpunt is al meer dan 125 jaar een grote trekpleister. Hier, midden in de euregio, voel je bijna letterlijk de hartslag van Europa, met steden als Maastricht, Aken en Luik op een steenworp afstand.

/123/Reizen/1.jpg

2. Thermae 2OOO in Valkenburg

Het schoonste water van Nederland met thermale krachten, door honderden meters grond en mergellagen diep gezuiverd. Je vindt het allemaal in het pittoreske Valkenburg aan de Geul, op 10 minuten rijden van Maastricht. Ontspannend, bevrijdend en dorstlessend. Maak je hoofd leeg wanneer je beweegt en ontspant in de thermale binnen- en buitenbaden van dit unieke wellnesscentrum. En geniet van de Bourgondische levensstijl in Zuid-Limburg. Bij Thermae 2OOO vind je alles voor een gezond en goed leven.

/123/Reizen/2 Thermae 2OOO_1.jpg

3. De binnenstad met gezellige terrassen en diverse restaurants

Culinair genieten in een van de Bourgondische restaurantjes of eetcafés van Valkenburg maakt je verblijf tot een waar feest. Valkenburg telt bijna 100 restaurants en eetgelegenheden en is bij velen bekend om haar gezellige stadscentrum met tapasbars, grill-restaurants, Chinese, Griekse, Italiaanse, Indonesische … restaurants, tot een simpel pakje friet! En bij de eerste lentezon is het heerlijk genieten met een drankje op de ontelbare terrassen.

/123/Reizen/3_1.jpg

4. De Fluweelengrot

Heersers, ridders, belegeringen, geheime complotten, onderaardse vluchtgangen, het lijken wel woorden uit een spannend boek. Laat je fantasie de vrije loop in de middeleeuwse Kasteelruïne en volg de ondergrondse gangen naar de Fluweelengrot. Lekker koel in de zomer en heerlijk warm in de winter, het is er namelijk permanent 12°C! Bezoek onder leiding van een gids een van de oudste (mergel)grotten van Zuid-Limburg.

/123/Reizen/4 fluwelengrot luchtfotoweb_1.jpg

5. Het 'Langste museum van Limburg'

Welkom bij de Miljoenenlijn, het 'Langste museum van Limburg'. Een ritje met een stoom- of dieseltrein is pure nostalgie. Laat je meevoeren door dit betoverende landschap, en waan je in een kostuumdrama. Stap in voor een onvergetelijke rit langs de allermooiste plekjes van het Zuid-Limburgse Heuvelland! Geniet van alle bijzondere evenementen en maak je klaar voor een nostalgische reis terug in de tijd.

/123/Reizen/5 een-Stoomtrein-voor-de-Miljoenenlijn_1.jpg

6. Fietsen

Valkenburg is omgeven door heel veel natuurschoon, zoals het natuurgebied Ingendael en het Gerendal. Hier tref je een ongekende rust en prachtige flora en fauna in een landschap met kleine rivierdalen, glooiende heuvels, mooie bossen en lieflijke dorpjes. Een wandel- en fietsgebied bij uitstek! Voel het zachte briesje, geef je ogen de kost en luister naar de stilte.

/123/Reizen/6 VVV-Fietsdag_1.jpg

7. De Gaiazoo

De Gaiazoo is een echt prijsbeest. Hij werd vanwege een nieuw en uniek dierentuinconcept al vier keer gekozen tot Mooiste Dierentuin van de Benelux en is in 2013 gekroond tot ANWB's Leukste uitje van Nederland.

/123/Reizen/7_1.jpg

Hoe reserveren?

Via onderstaande ‘Nu reserveren!’-knop, word je automatisch doorgestuurd naar de beschikbaarheidskalender en kun je een datum kiezen. Daarna voer je de promocode  -SN15AMM -  in om te genieten van de uitzonderlijke prijs voor dit mooie hotelarrangement

Je betaalt op de MyHotelCard-website een voorschot en de reserveringskosten via Bancontact/MrCash, Maestro, MasterCard, Visa of PayPal met je kaartlezer. Nadat je betaald hebt, krijg je per e-mail een bevestiging. Van het hotel krijg je geen bevestiging meer. Ter plaatse betaal je het restant en nog de bijkomende kosten van bv. Dranken, toeristenbelasting,… die niet zijn inbegrepen in het arrangement.

Arrangement aan  € 99 p.p. i.p.v. € 199,50

  • /123/Reizen/Hotel/schaap.jpg3 dagen/2 nachten in een tweepersoonskamer
  • welkomstdrankje bij aankomst
  • 2 x een uitgebreid ontbijt
  • 1 x driegangendiner (exclusief dranken)
  • gratis wifi
  • gratis parking
  • gratis zwemmen bij de "Polfermolen"
  • gratis MyHotelCard, normale prijs € 89,50
  • 1 kind tot 2 jaar verblijft gratis op de kamer van de ouders
  • btw en diensten inbegrepen
  • excl. toeristenbelasting

Nu reserveren!

Reserveren vóór 31/03/2016, te verblijven tot 15/11/2016 (zie kalender). Deze prijs is op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer= € 198 per kamer.

Exclusief reserveringskosten € 15. 

Voorwaarden

  • De actie is geldig tot en met 15/11/2016.
  • Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.
  • Reservatie en betaling gebeuren op de MyHotelCard-website nadat je op ‘Nu reserveren’ klikt.
  • Te gebruiken promocode: SN15AMM
  • Je betaalt een klein voorschot van € 19 en € 15 reservatiekosten per kamer (= € 34) bij het boeken van je arrangement. Het resterende bedrag van € 179 betaal je in het hotel.
  • Niet inbegrepen in de prijs: vervoer.
  • Inchecken vanaf 14.00 uur - Uitchecken voor 11 uur.
  • Kinderen tot 2 jaar verblijven gratis op de kamer van de ouders.
  • Kinderen van 3 tot 6 jaar: € 49,50 per verblijf. Reservering op aanvraag via info@myhotelcard.be.
  • Derde volwassenen op de kamer: € 89,10 per verblijf. Max. 1 extra bed per kamer. Reserveringen op aanvraag via info@myhotelcard.be.
  • Eenpersoonskamer: € 143 per verblijf. Reservering op aanvraag via info@myhotelcard.be
  • Het aanbod is niet te annuleren. Eventueel kan in overleg de datum nog gewijzigd worden.

Voor alle vragen dien je de klantendienst van Partners Promotions/MyHotelCard te contacteren (050 278765 –support@myhotelcard.be). Leverancier: Partners Promotions. Licentie 7299

1 reactie

Marina52
In 2013 ging ik met vakantie met de bus organisatie kras. Maar dat liep uit op een fiasco. Een voormalige partner van me misdroeg zich heel erg in reisgezelschap, was beschonken en handtastelijk. Niettemin moesten we de volgende dag van de buschauffeur vertrekken. Ik was volgens hem een betrokkene en dat duldde me niet, want ik had hem niks misdaan. En zo doende kon ik dankzij me ex partner geen reis boeken. Ik had de relatie verbroken.
22/03/16 22:29 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels