Deel via

6 redenen om naar Nederlands-Limburg te gaan!

August 2016
Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in Nederlands-Limburg haalt? SenNet zet voor jou enkele redenen op een rijtje waarom het Hotel Bemelmans een aanrader is! Zeker als je twee nachten kan logeren inclusief ontbijt, 2 driegangendiners,… Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje en laat je meenemen naar onze gastvrije buren!

Nederlands Limburg is de moeite waard!

Optimaal genieten tijdens je verblijf in Schin op Geul en omgeving doe je zo! Waarom moet je deze prachtige streek absoluut verkennen? Dit zijn alvast 6 redenen.

1. Hotel Bemelmans, grenzeloos genieten in een moment van rust

Voor kwaliteit en warmte in Limburg, zit je goed in Hotel Bemelmans! Het hotel is de perfecte uitvalsbasis voor een lekker verwenweekendje. Met de gastvrijheid en de goede zorgen van Marco, Wendy, Cas & Isa, en al de medewerkers, weet je zeker dat je aan het juiste adres bent om al je zorgen even helemaal te vergeten. Dit hotel is een juweeltje in de heuvels van Zuid-Limburg.

2. Genieten in Thermae 2OOO

Thermae 2OOO, gelegen op de top van de Cauberg met prachtig vergezicht, is dé bron van goed leven: een dagje ontspannen in heerlijk thermaal water op slechts enkele minuutjes rijden van het familiehotel. Binnen- en buitenbaden, sauna's, wellness, jacuzzi's en zoveel meer ... Heerlijk!

3. Het glooiende landschap, een prachtig decor voor fietstochten

Het Zuid-Limburgse Heuvelland geeft het gevoel van een minivakantie in Frankrijk. Zo combineer je wellness perfect met een fijne wandeling of fietstocht. De Cauberg ken je vast wel? Hij maakte al meerdere keren deel uit van het parcours van het WK wielrennen en de Amstel Gold Race.

4. Een adembenemende wereld

GaiaZOO toont je de adembenemende wereld van dier en natuur. De Zuid-Limburgse dierentuin is door een nieuw en uniek dierentuinconcept al vier keer gekozen tot ‘Mooiste Dierentuin van de Benelux’. Je reist in één dag de hele wereld rond en staat oog in oog met vele bijzondere en unieke diersoorten.

5. Een zwemparadijs

Geniet in het vernieuwde, subtropische Zwemparadijs Mosaqua in Gulpen! Ideaal voor een gezellig en compleet dagje uit. Laat je meevoeren in de kronkelende wildwaterbaan, van de Oase tot in de Woestijn met de vernieuwde 92 meter lange, sensationele glijbaan met verrassende licht- en lasereffecten. Of meedeinen op de golven van de Maxawave in het 25-meterbad is ook geweldig!

 6. Het sfeervolle Maastricht, altijd weer een bezoekje waard!

Maastricht is de ultieme modestad bij uitstek. De bekende (mode)merken hebben hier de meest prachtige winkels. Talrijke bijzondere boetieks en authentieke speciaalzaken presenteren unieke musthaves op het gebied van mode, accessoires en design. Daarnaast vormt de historische binnenstad ook nog eens een fantastisch decor voor een eindeloze ‘shopping experience’. Dit alles maakt de stad tot het walhalla voor modeliefhebbers en shopaholics.

De knalaanbieding!

Arrangement aan  € 79 p.p. i.p.v. € 125

  • 3 dagen/2 nachten in een tweepersoonskamer
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2 x 3-gangendiner (exclusief dranken)
  • Gratis wandel- en fietsroutes
  • Gratis wifi
  • Gratis parking
  • Btw en diensten inbegrepen
  • Excl. toeristenbelasting

Nu reserveren!

Reserveren vóór 15/09/2016, te verblijven tot 22/12/2016 (zie kalender). Deze prijs is op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer= € 158 per kamer.
Exclusief reserveringskosten € 15. 

Meer informatie over Hotel Bemelmans vind je hier.

Hoe reserveren?

Via onderstaande ‘Nu reserveren!’-knop, word je automatisch doorgestuurd naar de beschikbaarheidskalender en kun je een datum kiezen. Daarna voer je de promocode  -SN15AMM -  in om te genieten van de uitzonderlijke prijs voor dit mooie hotelarrangement

Je betaalt op de MyHotelCard-website een voorschot en de reserveringskosten via Bancontact/MrCash, Maestro, MasterCard, Visa of PayPal met je kaartlezer. Nadat je betaald hebt, krijg je per e-mail een bevestiging. Van het hotel krijg je geen bevestiging meer. Ter plaatse betaal je het restant en nog de bijkomende kosten van bv. Dranken, toeristenbelasting,… die niet zijn inbegrepen in het arrangement.

Nu reserveren!

Voorwaarden

  • De actie is geldig tot en met 22/12/2016.
  • Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.
  • Reservatie en betaling gebeuren op de MyHotelCard-website nadat je op ‘Nu reserveren’
  • Te gebruiken promocode: SN15AMM
  • Je betaalt een klein voorschot van € 23 en € 15 reservatiekosten per kamer (= € 38) bij het boeken van je arrangement. Het resterende bedrag van € 135 betaal je in het hotel.
  • Niet inbegrepen in de prijs: vervoer.
  • Huisdieren zijn niet toegelaten
  • Inchecken vanaf 14.00 uur - Uitchecken voor 10.30 uur.
  • Het hotel is niet toegankelijk voor mindervaliden.
  • 1 kind tot 4 jaar verblijft gratis op de kamer van de ouders.
  • Met kinderen van 4 jaar of ouder, dient men te verblijven in een luxekamer: € 40 per verblijf. Max. 1 extra bed per kamer. Extra bedden enkel mogelijk voor kinderen: + € 10 per kind.
  • Reserveringen van extra bed dient u te sturen naar info@myhotelcard.be.
  • Tarief eenpersoonskamer: € 99 per verblijf.
  • Het aanbod is niet te annuleren. Eventueel kan in overleg de datum nog gewijzigd worden.

Vragen

Voor alle vragen dien je de klantendienst van Partners Promotions/MyHotelCard te contacteren (050 278765 – support@myhotelcard.be). Leverancier: Partners Promotions. Licentie 7299

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels