Deel via

5 redenen om naar de Limburgse Maasvallei te gaan!

September 2016
Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in de Limburgse Maasvallei haalt? SenNet zet voor jou enkele redenen op een rijtje waarom het Bilderberg Château Holtmühle een aanrader is! Zeker als je twee nachten kan logeren in een authentiek kasteel inclusief ontbijt, een heerlijk tweegangendiner, … Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje! Waan je even voor prins of prinses in dit prachtige kader!

De Limburgse Maasvallei is de moeite waard!

Optimaal genieten tijdens je verblijf in Tegelen en omgeving doe je zo! Waarom moet je deze prachtige streek absoluut verkennen? Dit zijn alvast 5 redenen.

1. Uniek verblijf in een prachtig gerestaureerd kasteel

In Château Holtmühle is het heerlijk genieten op de prachtige binnen- en buitenterrassen met uitzicht over de slotgracht. Je komt er helemaal tot rust met een boek, een goed glas wijn of een heerlijke babbel. Hier vind je - vlakbij de Duitse grens - sfeer, stijl en volop gastvrijheid in een authentiek maar modern gerestaureerd middeleeuws kasteel. Rust en een luxueuze ambiance in een romantische omgeving zorgen voor het aangename extraatje.

2. Venlo

Laat je verrassen in de binnenstad van Venlo met een prachtig winkelcentrum. De kronkelige straten verbinden de gezellige pleinen van de stad. Naast een gezellige binnenstad, kent Venlo een grote woonboulevard met meer dan 50 winkels. Na een indrukwekkende dag kun je bij één van de talloze horecagelegenheden terecht. Ontdek hier de pure Limburgse gastvrijheid!

3. De Limburgse Maasvallei, een prachtig decor voor fietstochten

Het kasteel ligt in de Limburgse Maasvallei waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Eindeloze velden, schitterende bossen en kronkelende beekjes door de heuvels heen, dat is wat het Limburgs heuvellandschap karakter geeft. Je kunt je fiets meenemen of fietsen huren in het hotel zelf aan € 12 per dag. Reserveren op voorhand wordt aanbevolen.

4. Designer Outlet Roermond

Designer Outlet Roermond is de perfecte plek voor iedereen die graag een dag winkelt. Met 150 winkels en 200 designermerken tegen kortingen die oplopen tot 70% is er voor ieder wat wils in deze outlet. Verder kun je na het winkelen even bijkomen in één van de cafés en restaurants. Op doordeweekse dagen is het Designer Outlet Roermond geopend van 10.00 – 20.00 uur en in de weekenden, ook op zondag, van 09.00 – 20.00 uur. Welgeteld 363 dagen per jaar openen deze merkenwinkels hun deuren.

5. Prachtige tuinen van kasteel Arcen

Urenlang wandelen door de talrijke tuinen van kasteel Arcen met prachtige kleuren en geuren. Klinkt heerlijk, niet? Bekijk het Rosarium met meer dan 8.000 rozen en loop langs beekjes, schitterende watervallen en vijvers. Ook een subtropische tuin is er te vinden met palmen, olijfbomen en kleurige bloemen. Naast genieten van de talrijke natuurwonderen in de bijzondere en verrassend veelzijdige tuinen, kan je ook deelnemen aan de vele activiteiten in het park. Zo zijn er ontdektochten voor kinderen, gratis rondleidingen, regelmatig muziekoptredens en roofvogeldemonstraties.

De knalaanbieding!

Arrangement aan € 119,50 p.p. i.p.v. € 170

  • 3 dagen/2 nachten in een tweepersoonskamer
  • 2 x een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x tweegangendiner (hoofdgerecht + dessert, excl. dranken)
  • Gratis gebruik van recreatieve faciliteiten (zwembad, sauna, fitness,...)
  • Gratis parking
  • Btw en diensten inbegrepen
  • toeristenbelasting

Nu reserveren!

Reserveren vóór 10/10/2016, te verblijven tot 31/03/2017 (zie kalender). Deze prijs is op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer= € 239 per kamer.
Exclusief reserveringskosten € 15. 

Meer informatie over Château Holtmühle vind je hier.

Hoe reserveren?

Via onderstaande ‘Nu reserveren!’-knop, word je automatisch doorgestuurd naar de beschikbaarheidskalender en kun je een datum kiezen. Daarna voer je de promocode  -SN15AMM -  in om te genieten van de uitzonderlijke prijs voor dit mooie hotelarrangement

Je betaalt op de MyHotelCard-website een voorschot en de reserveringskosten via Bancontact/MrCash, Maestro, MasterCard, Visa of PayPal met je kaartlezer. Nadat je betaald hebt, krijg je per e-mail een bevestiging. Van het hotel krijg je geen bevestiging meer. Ter plaatse betaal je het restant en nog de bijkomende kosten van bv. Dranken, toeristenbelasting,… die niet zijn inbegrepen in het arrangement.

Nu reserveren!

Voorwaarden

  • De actie is geldig tot en met 29/12/2016.
  • Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.
  • Reservatie en betaling gebeuren op de MyHotelCard-website nadat je op ‘Nu reserveren’ klikt.
  • Te gebruiken promocode: SN15AMM
  • Je betaalt een klein voorschot van € 28 en € 15 reservatiekosten per kamer (= € 43) bij het boeken van je arrangement. Het resterende bedrag van € 211 betaal je in het hotel.
  • Niet inbegrepen in de prijs: vervoer.
  • Huisdieren zijn toegelaten: € 25 p.n..
  • Inchecken vanaf 15.00 uur - Uitchecken voor 12.00 uur.
  • Het hotel is toegankelijk voor mindervaliden.
  • Er kunnen geen extra bedden op de kamer geplaatst worden.
  • Single kamer op aanvraag via info@myhotelcard.be
  • Het aanbod is niet te annuleren. Eventueel kan in overleg de datum nog gewijzigd worden.

Vragen

Voor alle vragen dien je de klantendienst van Partners Promotions/MyHotelCard te contacteren (050 278765 – support@myhotelcard.be). Leverancier: Partners Promotions. Licentie 7299

 

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels