Deel via

6 redenen om naar de Veluwe te gaan!

October 2016
Wil je weten hoe je alles uit je verblijf op de Veluwe haalt? SenNet zet voor jou enkele redenen op een rijtje waarom het Veluwe Landgoed Hotel Stakenberg een aanrader is! Zeker als je twee nachten kan logeren inclusief ontbijt met Prosecco, 2 viergangendiners, gratis dranken ’s avonds … Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje! Beleef onvergetelijke momenten in dit prachtige kader!

Herfstkleuren en herten op de Veluwe!

Optimaal genieten tijdens je verblijf in Elspeet en omgeving doe je zo! Waarom moet je deze prachtige streek absoluut verkennen? Dit zijn alvast 6 redenen.

1. Warmte en gezelligheid in een authentiek landhuis

Hou je van uniek, bijzonder, sfeervol en gezellig? Dan voelt logeren in Hotel Stakenberg als thuiskomen. Het vriendelijke en gastvrije personeel staat je steeds bij met raad en daad. ’s Morgens staat een heerlijk, uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Er wordt gewerkt met dagverse producten en lokale producten van o.a. bakker Piet-Puur Veluws. ’s Avonds is het Grand Café met zijn heerlijke zetels en de gezellige openhaard de fijnste plaats om te vertoeven met een kop thee of een slaapmutsje.

 2. Het Nationaal Park en het Kröller-Müller Museum

Wandelend of met de fiets (gratis ter beschikking) kom je door bos, heide, grasvelden en stuiflandschappen uit bij het museum van Kröller-Müller met de op één na grootste Van Goghverzameling ter wereld. Bijna 90 schilderijen en ruim 180 tekeningen van de grootmeester zijn hier tentoongesteld, naast topstukken van o.m. Monet, Surat, Picasso en Mondriaan. Nog zin en tijd over? Ook een bezoek aan de beeldentuin, het Jachthuis Sint Hubertus en het bezoekerscentrum met het Museonder, een ondergronds museum, zijn de moeite waard!

3. Heerlijk Harderwijk heeft een prachtige oude binnenstad

Ontdek de prachtige oude binnenstad boordevol historie. Dwaal door de eeuwenoude straatjes en sfeervolle pleinen van deze oude Hanzestad en maak kennis met de talrijke monumenten. Zo kan je grote delen van de stadsmuur bewonderen met zijn oude, indrukwekkende torens. Tegen dat historisch decor is het ook gezellig winkelen dankzij een aantrekkelijk en gevarieerd aanbod van bekende ketens, aangevuld met leuke boetiekjes en mooie speciaalzaken. Talrijke cafés en restaurants bieden voor elks wat wils. Kortom, Harderwijk biedt alles voor de levensgenieter!

4. Witte pauwen in het kleinste stadje van de Benelux, Staverden

Op slechts 2 km van Veluwe Hotel Stakenberg leven deze uitzonderlijke dieren al sinds 1400 op het kasteel van Staverden, ook wel bekend als de Pauwenburght. Hun prachtige witte veren tooiden eeuwenlang de helmen van de Gelderse hertogen. Ze vormen een levend bewijs van de rijke Gelderse historie en maken daarom deel uit van het Gelders erfgoed. Maak een wandeling door de mooie tuinen rondom het kasteel, de serres, de groenten- en bloementuin en geniet van een drankje/gebakje op de gezellige verwarmde terrassen van het statige en indrukwekkende gebouw.

 5. Wellness – klein maar zeer professioneel

Het i-Wellness & i-Beauty Center bevindt zich achter in het hotel, vlakbij het bos waar nu en dan een hertje komt loeren! Het center staat onder leiding van de uitermate vriendelijke Esther Joustra. Voor reservering/vragen kun je rechtstreeks contact met haar opnemen via 0031 6 22 72 33 80. Esther en haar team verzorgen heerlijke ontspanningsmassages, wellnessbehandelingen en bijzondere gezichtsbehandelingen. Daarnaast kun je tot rust komen in de kleinschalige, landelijke sauna of heerlijk onder de zonnebank. Ontspannen midden in de natuur, heerlijk toch.

 6. Oog in oog staan met een hert of ree

Landgoed Stakenberg is gelegen in een zeldzaam mooi natuurgebied op de Veluwe, niet ver van Apeldoorn en Harderwijk. De heidevelden zijn op elk moment van de dag adembenemend mooi en vormen het leefgebied van o.a. herten en wilde zwijnen. In de herfstmaanden lopen de edelherten en de reeën op het landgoed. De meeste kans om edelherten te spotten die heb je in de ochtend. Dan zoeken ze open plekken op om te grazen. Loop heel stilletjes naar zo’n bosweide, liefst tegen de wind in, draag geen opvallende kledij en ga stil zitten tussen de bomen. Grote kans dat de herten al grazend dichterbij komen.

De knalaanbieding!

Arrangement aan € 149 p.p. i.p.v. € 220

  • 3 dagen/2 nachten in een comfortabele tweepersoonskamer
  • 2 x een uitgebreid Veluws ontbijtbuffet incl. Prosecco
  • op de 1ste avond een verrassend 4-gangendiner (excl. dranken)
  • op de 2e avond een verrassend 4-gangendiner (excl. dranken)
  • Onbeperkt drankjes tussen 18.00 en 23.00u (Hollands gedestilleerd bier, huiswijn, frisdrank en sappen)
  • 1 x gratis gebruik van de zonnebank
  • 120 minuten privégebruik van de landelijke sauna
  • Gratis gebruik van de poolbiljart en de jeu de boulesbaan
  • gratis fiets- en wandelroutes naar keuze
  • gratis oplaadpunt voor elektrische fietsen
  • gratis parking
  • gratis wifi
  • een gratis MyHotelCard (normale prijs € 89,50)
  • btw en diensten inbegrepen

Nu reserveren!

Reserveren vóór 15/11/2016, te verblijven tot 31/03/2017 (zie kalender). Deze prijs is op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer= € 298 per kamer.
Exclusief reserveringskosten € 15 en toeristentaks. 

 Meer informatie over Hotel Stakenberg vind je hier.

Hoe reserveren?

Via onderstaande ‘Nu reserveren!’-knop, word je automatisch doorgestuurd naar de beschikbaarheidskalender en kun je een datum kiezen. Daarna voer je de promocode  -SN15AMM -  in om te genieten van de uitzonderlijke prijs voor dit mooie hotelarrangement.

Je betaalt op de MyHotelCard-website een voorschot en de reserveringskosten via Bancontact/MrCash, Maestro, MasterCard, Visa of PayPal met je kaartlezer. Nadat je betaald hebt, krijg je per e-mail een bevestiging. Van het hotel krijg je geen bevestiging meer. Ter plaatse betaal je het restant en nog de bijkomende kosten van bv. Dranken, toeristenbelasting,… die niet zijn inbegrepen in het arrangement.

Nu reserveren!

 Voorwaarden

  • De actie is geldig tot en met 31/03/2017.
  • Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.
  • Reservatie en betaling gebeuren op de MyHotelCard-website nadat je op ‘Nu reserveren’ klikt.
  • Te gebruiken promocode: SN15AMM
  • Je betaalt een klein voorschot van € 30 en € 15 reservatiekosten per kamer (= € 45) bij het boeken van je arrangement. Het resterende bedrag van € 268 betaal je in het hotel.
  • Niet inbegrepen in de prijs: vervoer.
  • Huisdieren zijn niet toegelaten
  • Inchecken vanaf 15.00 uur - Uitchecken voor 10.00 uur.
  • Het hotel is niet toegankelijk voor mindervaliden.
  • Er kunnen geen extra bedden op de kamer geplaatst worden.
  • Single kamer op aanvraag via info@myhotelcard.be
  • Het aanbod is niet te annuleren. Eventueel kan in overleg de datum nog gewijzigd worden.

Vragen

Voor alle vragen dien je de klantendienst van Partners Promotions/MyHotelCard te contacteren (050 278765 ma/vrij: 8.30u-12.15u – support@myhotelcard.be). Leverancier: Partners Promotions/MyHotelCard. Licentie 7299

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels