Deel via

6 redenen om naar Brugge te gaan!

November 2016
Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in Brugge haalt? SenNet zet voor jou enkele redenen op een rijtje waarom NH Brugge een aanrader is! Zeker als je twee nachten kan logeren inclusief ontbijt en een heerlijk driegangendiner… Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje! Beleef onvergetelijke momenten in het Venetië van het Noorden!

Sfeer en gezelligheid in Brugge!

Optimaal genieten tijdens je verblijf in Brugge en omgeving doe je zo! Waarom moet je deze prachtige stad absoluut verkennen? Dit zijn alvast 6 redenen.

 1. Middenin het ‘Venetië van het Noorden’

NH Brugge Hotel ligt aan het grootste marktplein van Brugge en tegenover het Concertgebouw. Het is de ideale uitvalbasis om het 'Venetië van het Noorden', dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, te bezoeken. Via de winkelstraten of de geplaveide straatjes kom je bij de Reien, de Grote Markt en de vele middeleeuwse bezienswaardigheden.

 2. Rijke geschiedenis

Bezoek de talrijke middeleeuwse gebouwen zoals het 14de-eeuwse stadhuis op de Burg en de Heilig Bloedbasiliek waar de reliek met het Heilig Bloed wordt bewaard. De Burg is vandaag, naast een favoriet decor voor verschillende optredens, een belangrijke toeristische trekpleister.

3. Culinair genot

In Brugge moet je nooit ver lopen om je honger te stillen. Frietjes, braadworst, chocolade, ijs, pizza ... je vindt het zowat overal. En dan de wafels! Loop de Breidelstraat, het straatje tussen de Markt en de Burg, in en schuif aan bij het raam voor de beste, versgebakken wafels met … wat je maar wilt!

 4. Een verfrissend Brugs biertje

Vandaag de dag is Brugse Zot, samen met Straffe Hendrik, het enige bier dat in de Brugse binnenstad wordt gebrouwen. Het is een natuurlijk bier waarvoor enkel de beste ingrediënten worden gebruikt. Bezoek zeker Brouwerij De Halve Maan en proef deze Brugse zonde.

 5. Belgische chocolade

Verwen je smakenpalet, verbreed je chocolade-ervaring en choqueer je verwachtingspatroon. Want niets is wat het lijkt bij Njam-chef Dominique Persoone. Ambacht en rock’n roll typeren The Chocolate Line. Kleine artisanale smaakexplosies swingen de romantische winkel uit op zoek naar nostalgie en acrobatie. Door een raam is het atelier voor iedereen zichtbaar.

 6. Wintersfeer

Romantisch Brugge is zeker in de kerstperiode een streling voor het oog. De verlichte gebouwen en straten, de marktpleintjes, de verwarmde terrasjes. .. De vele restaurants en cafés, soms met open haard en lekkere fauteuils, zijn een verademing na een dagje shoppen of musea bezoeken. Wintersfeer, mooie kerstcadeautjes, héérlijke glühwein en chocomelk, een heerlijke puntzak frietjes of oliebollen en vooral veel gezelligheid! Dat vind je allemaal terug op de kerstmarkt. Ook de grote schaatsbaan op de Grote Markt is elk jaar een grote succesformule voor jong en oud.

De knalaanbieding! 

Arrangement aan € 99 p.p. i.p.v. € 158

  • 3 dagen/2 nachten in een tweepersoonskamer
  • 2 x een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x driegangendiner op de dag van aankomst (excl. dranken)
  • Gratis gebruik van wifi
  • Btw en diensten inbegrepen

Nu reserveren!

Reserveren vóór 15/12/2016, te verblijven tot 31/03/2017 (zie kalender). Deze prijs is op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer= € 198 per kamer.
Exclusief reserveringskosten € 15 en toeristenbelasting. 

Meer informatie over NH Brugge vind je hier.

Hoe reserveren?

Via onderstaande ‘Nu reserveren!’-knop, word je automatisch doorgestuurd naar de beschikbaarheidskalender en kun je een datum kiezen. Daarna voer je de promocode  -SN15AMM -  in om te genieten van de uitzonderlijke prijs voor dit mooie hotelarrangement

Je betaalt op de MyHotelCard-website een voorschot en de reserveringskosten via Bancontact/MrCash, Maestro, MasterCard, Visa of PayPal met je kaartlezer. Nadat je betaald hebt, krijg je per e-mail een bevestiging. Van het hotel krijg je geen bevestiging meer. Ter plaatse betaal je het restant en nog de bijkomende kosten van bv. Dranken, toeristenbelasting,… die niet zijn inbegrepen in het arrangement.

Nu reserveren!

Voorwaarden

  • De actie is geldig tot en met 31/03/2017.
  • Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.
  • Reservatie en betaling gebeuren op de MyHotelCard-website nadat je op ‘Nu reserveren’ hebt geklikt.
  • Te gebruiken promocode: SN15AMM
  • Je betaalt een klein voorschot van € 19 en € 15 reservatiekosten per kamer (= € 34) bij het boeken van je arrangement. Het resterende bedrag van € 179 betaal je in het hotel.
  • Niet inbegrepen in de prijs: vervoer.
  • Huisdieren zijn niet toegelaten.
  • Inchecken vanaf 15.00 uur - Uitchecken voor 11.00 uur.
  • Het hotel is toegankelijk voor mindervaliden.
  • Er kunnen geen extra bedden op de kamer geplaatst worden.
  • Single kamer: € 144 per verblijf. Reserveringen op aanvraag via info@myhotelcard.be
  • Het aanbod is niet te annuleren. Eventueel kan in overleg de datum nog gewijzigd worden.

Voor alle vragen dien je de klantendienst van Partners Promotions/MyHotelCard te contacteren (050 278765 – support@myhotelcard.be). Leverancier: Partners Promotions. Licentie 7299

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels