Deel via

10 last-minute geschenkideetjes!

December 2016
Dit weekend is het cadeautjestijd! Weet je nog altijd niet wat je je familie en vrienden zal geven? Of heb je het al zo lang uitgesteld? Misschien vind je wel precies wat je zoekt in dit leuke lijstje. Zo kom je niet als enige met lege handen te staan!

Is je kleinzoon gek op auto’s?

Dan zal hij dolgelukkig zijn met deze trendy wekkerradio op z’n nachtkastje! Deze flitsende wagen heeft een FM-radio met voorkeuzestations, twee alarmtijden en een repeteeralarm. Bestellen kan hier. 

Is je schoondochter een keukenprinses?

Een feestmaal klaarmaken hoeft geen zwaar karwei te zijn. Er zijn erg handige hulpmiddeltjes op de markt die je het veel makkelijker kunnen maken in de keuken. Zo is er een ergonomische kaasschaaf om gemakkelijker kaas af te schaven. Of wat dacht je van een ergonomisch broodmes? Veel sneller en handiger het brood gesneden op de feesttafel!

Wie is de kok van dienst?

Weet je al welke feestmaaltijd er op de mooi versierde tafel zal getoverd worden? Misschien is fondue wel eens heel erg lekker! Niet zoveel werk en enorm gezellig. Of wat dacht je van raclette? Zo kunnen de gastvrouw en -heer gewoon de hele tijd mee aan tafel zitten met de gasten!

Zit er een robotfan in de familie?

Wie graag met Meccano bezig is, gekke bouwwerken in elkaar knutselt of geïnteresseerd is in elektronica, die wil ongetwijfeld zijn eigen robot bouwen. Dat is nu mogelijk met de Allbot! Het is een bouwpakket waarmee je een eigen robot kan maken, die je vervolgens via de smartphone kan programmeren. Veel amusement voor de techfan verzekerd! Bestellen kan hier.

Mogen je messen al eens geslepen worden?

Hoewel dit voor sommigen zeer tegenstrijdig kan klinken, is een scherp mes veel veiliger in gebruik dan een bot mes. Wist je dat je botte messen gemakkelijk zelf terug scherper kan maken? Normaal is dat een gevaarlijke bezigheid, maar met de EasySharp is dat verleden tijd. Dit handige instrument sleepte zelfs een prijs in de wacht in Parijs! Een ideaal cadeau of gewoon om jezelf een plezier te doen! Bestellen kan hier.

Waar moet je toch heen met die zomerbanden?

Iedereen die winterbanden heeft, stelt zich waarschijnlijk elk jaar opnieuw diezelfde vraag. Vaak krijgen ze ergens snel een plaatsje in de garage, en wordt er niet stilgestaan bij hoe je nu het beste banden bewaart. Met een zogenaamde velgenboom kan je de banden op elkaar stapelen zonder dat ze elkaar raken. Door de hoes zijn ze ook beschermd van externe invloeden en blijven de banden in een goede staat. Blootstelling aan de lucht zonder dat de banden gebruikt worden verkort namelijk hun levensduur. Een ideaal cadeau dus voor iedereen met winter- en zomerbanden: de velgenboom. Bestellen kan hier.

Hou die heerlijke homemade maaltijden vers onderweg!

Wie heerlijke maaltijden meeneemt naar het werk of op uitstap, wil er dan natuurlijk ook veilig van kunnen genieten. Een koelbox die je eten lekker vers houdt is dan een nuttig geschenk. Hoewel het nu in de winter buiten koud is, blijf je evengoed de wagen verwarmen. Wist je dat op kamertemperatuur bacteriën elke 20 minuten in aantal kunnen verdubbelen? Hou het eten dus koel, met een koelbox die je kan aansluiten op de 12V-aansluiting in je wagen. Bestellen kan hier.

Haal die oude videobanden en cassettes vanonder het stof!

We hebben allemaal nog wel een hele berg VHS-videobanden liggen. In tijden van dvd, Netflix en digitale tv liggen die vast ergens vergeten in een hoekje. Zonde, want oude films en vooral die leuke beelden die je zélf ooit gefilmd hebt gaan zo verloren. Met een zogenaamde ‘videograbber’ kan je die films makkelijk omzetten naar digitale bestanden op je pc. Ook je oude cassettebandjes kan je in een handomdraai omzetten naar MP3-bestanden zodat ze afgespeeld kunnen worden in de auto, via je smartphone of pc.

Een kluns en een smartphone: niet de beste combinatie!

We kennen allemaal wel iemand die zijn of haar smartphone heeft stuk laten gaan door hem in de toiletpot te laten vallen. Geef daarom een reddingssetje cadeau zodat ze de volgende keer hun digitale vriend kunnen redden. Ook wie nu een smartphone krijgt met Kerstmis, kan je het best onmiddellijk een setje bij geven. Zo ben je alvast zeker dat ze er langer plezier aan beleven! Bestellen kan hier.

Gezellig, zo’n open haard, tot je ‘m moet poetsen!

Iedereen die een open haard heeft kijkt er vast elke keer tegenop om hem schoon te maken. Die assen kruipen overal en je kleding, je handen, je gezicht, je vloer ... alles wordt er helemaal vies van. Misschien kan je iemand wel een gigantisch plezier doen met een handige aszuiger? Deze speciale stofzuigers kunnen tegen de vuiligheid en zuigen met gemak grotere resten op: een snelle en aangename schoonmaakbeurt! Bestellen kan hier.

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels