Deel via

Gebruikerstest CurcuDyn® voor soepele gewrichten: hoge tevredenheid!

February 2017
In november schonk Metagenics in samenwerking met SeniorenNet 2000 proefverpakkingen CurcuDyn® weg, een voedingssupplement op basis van een goed opneembare kurkumavorm, gember, vitamine C en D ter ondersteuning van de gewrichten. Om te peilen naar de klantentevredenheid werd aansluitend op deze actie een korte tevredenheidsenquête uitgestuurd. Ontdek hier de resultaten!

Hoge tevredenheid al na 2 weken!

Maar liefst 625 personen hebben de tevredenheidsenquête ingevuld, nadat ze CurcuDyn® gedurende 2 weken hadden ingenomen.

De resultaten van de gebruikerstest zijn veelbelovend. De algemene tevredenheid van CurcuDyn® is hoog: 68% van de gebruikers geeft het kurkumasupplement een score tussen 6/10 en 9/10, en dit na slechts 2 weken CurcuDyn® ingenomen te hebben (2 capsules per dag). Bij de gebruikers die 4 capsules per dag namen ligt de tevredenheid nóg hoger: allen gaven een score van 8/10.  Bij de vraag ‘Zal u CurcuDyn® in de toekomst verder gebruiken?’ antwoordt maar liefst 93% ‘jazeker’. 34% zegt zelfs dat ze al onmiddellijk na de proefverpakking met een nieuwe doos zijn gestart. 

Volgens de gebruikerstest wordt CurcuDyn® voor diverse aandoeningen gebruikt, vooral ter ondersteuning van pijnlijke of minder soepele gewrichten, artritis, ’s morgens moeilijk op gang komen, moeite met lichamelijke inspanningen of met trappen opgaan. Bij al deze indicaties zijn de gebruikers tevreden over de doeltreffendheid van het product: tot 75% van de gebruikers geeft voor de doeltreffendheid per indicatie een score tussen 7/10 en 9/10.

Wij wensen iedereen die de tijd heeft genomen om aan de enquête deel te nemen te bedanken, want dankzij jouw bevindingen kunnen wij ernaar streven om onze kwalitatieve producten te optimaliseren. De 10 winnaars mogen spoedig hun gezondheidspakket in de brievenbus verwachten!

Wat is CurcuDyn®? Bekijk het in 100 seconden.

Verkrijgbaar in de apotheek.         .

3 reacties

Bettyp
Geachte,

Ik lees veel over Kurkuma, en ben blij dat dit nu in gelule vorm is, ik wil beamen momenteel (of misschien moet de tijd het nog meer bevestigen) dat ik mobieler ben geworden .
Dank voor het proef doosje dat ik toen mocht ontvangen, nu ga ik me bevoorraden bij de apotheker of in de een natuurwinkel !

Groetjes,
Betty
9/02/17 10:37 REAGEER
procman4
Uit de allereerste lijn van dit artikel :

"In november schonk Metagenics in samenwerking met SeniorenNet 2000 proefverpakkingen CurcuDyn® weg, ..

2000 (!) verpakkingen weggeschonken in +/- 3 mnd. En slechts één enkele dankbare.:-(

- Guido Gezelle citaat : "Dankbaarheid is een bloeme, dat in weinig hofkes bloeit"
- Staat wel in sterk contrast met de hoge %'s die het artikel vermeldt.

10/02/17 03:24 REAGEER
Chris
Was zeer tevreden met de proefdoos, dank u wel, maar om resultaat te voelen moet je ze drie maanden innemen. Ik heb ze na de proefdoos direct bij de apotheek gaan halen en ben jullie echt dankbaar, geweldig, neem ze nu bijna een jaar veronderstel ik en ben zeer tevreden.
28/06/17 12:09 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels