Deel via

5 redenen om naar de Ardennen te gaan!

February 2017
Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in de Belgische Ardennen haalt? SenNet zet voor jou enkele redenen op een rijtje waarom Hôtel Chalet-sur-Lesse een aanrader is! Zeker als je er twee nachten kan logeren inclusief ontbijt tegen een supervoordelige prijs … Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje! Beleef onvergetelijke momenten in dit prachtige kader!

De Ardennen!

Optimaal genieten tijdens je verblijf in de Ardennen en omgeving doe je zo! Waarom moet je deze streek absoluut verkennen? Dit zijn alvast 5 redenen.

1. Verwelkoming door Vlaamse eigenaar

In Chalet-sur-Lesse word je hartelijk verwelkomd door de Vlaamstalige eigenaar Thierry De Rese. Al 18 jaar zorgt hij voor de vrolijke noot in zijn authentieke luxe chalet met 27 kamers. Hij doet dat op zijn eigenzinnige, maar heerlijke manier en iedereen voelt zich hier dadelijk thuis!

2. Comfortabel verblijf

De individueel ingerichte kamers zijn comfortabel en bieden een schitterend uitzicht over de mooie omgeving. De rust, de natuur en de hartelijke sfeer garanderen je een goede nachtrust. ’s Morgens komt de heerlijke geur van verse croissants en chocoladekoeken je zo tegemoet.

3. Ontspanning

In en rond het hotel kan je zalig genieten: ontspannen in de sauna of in de lounge met een goed boek, of een partijtje biljart spelen in de bar. Zodra het weer het toelaat is het heerlijk vertoeven met een verfrissende drankje op het terras of in de tuin.

4. De Vallei van de Lesse

De Vallei van de Lesse brengt je rust en sereniteit, maar is ook geschikt voor verschillende activiteiten. Laat je meevoeren in één van de bekende kajakafvaarten en geniet van een uitnodigende, kronkelende afvaart langs middeleeuwse kastelen, rotsen en stuwdammen.

5. Grotten en gezellige dorpjes

Plaatsjes als Rochefort, Bouillon, Vresse-sur-Semois en Rocheaut zijn absoluut een bezoekje waard. Maar in Han-sur-Lesse op 17 km van je hotel, schuilt een van de beroemdste grotten van ons continent, de Grotten van Han. Ben je daar al eens eerder geweest? De Grot, het Wildpark en Domein vormen het decor voor een fijne dag.

De knalaanbieding!

Arrangement aan € 54(*) p.p. i.p.v. € 99

  • 3 dagen/2 nachten in een tweepersoonskamer
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • gratis wifi
  • gratis parking
  • btw en diensten inbegrepen
  • (*) Toeslag op vrijdag en zaterdag: € 5 p.p. per nacht

Nu reserveren!

Reserveren vóór 15/03/2017, te verblijven tot 31/10/2017 (zie kalender). Deze prijs is op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer= € 108 per kamer.
Exclusief reserveringskosten € 15 en toeristenbelasting. 

Meer informatie over Hôtel Chalet-sur-Lesse vind je hier.

Hoe reserveren?

Via onderstaande ‘Nu reserveren!’-knop, word je automatisch doorgestuurd naar de beschikbaarheidskalender en kun je een datum kiezen. Daarna voer je de promocode  -SN15AMM -  in om te genieten van de uitzonderlijke prijs voor dit mooie hotelarrangement.

Je betaalt op de MyHotelCard-website het totaalbedrag en de reserveringskosten via Bancontact/MrCash, Maestro, MasterCard, Visa of PayPal met je kaartlezer. Nadat je betaald hebt, krijg je per e-mail een bevestiging. Van het hotel krijg je geen bevestiging meer. Ter plaatse betaal je de bijkomende kosten van bv. dranken, toeristenbelasting,… die niet zijn inbegrepen in het arrangement.

Nu reserveren!

Voorwaarden

  • De actie is geldig tot en met 15/03/2017.
  • Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.
  • Reservering en betaling gebeuren op de MyHotelCard-website, klik op ‘Nu reserveren’.
  • Te gebruiken promocode: SN15AMM
  • Je betaalt het totaalbedrag en € 15 reserveringskosten bij het boeken van je arrangement. In het hotel betaal je enkel nog eventueel bijkomende kosten van dranken, toeristenbelasting,…
  • Niet inbegrepen in de prijs: vervoer.
  • Huisdieren zijn toegelaten: € 10 p.n..
  • Inchecken vanaf 15.00 uur - Uitchecken voor 11.00 uur.
  • Het hotel is niet toegankelijk voor mindervaliden.
  • Er kunnen geen extra bedden op de kamer geplaatst worden.
  • Het aanbod is niet te annuleren. Eventueel kan in overleg de datum nog gewijzigd worden.

Voor alle vragen dien je de klantendienst van Partners Promotions/MyHotelCard te contacteren (050 278765 – support@myhotelcard.be). Leverancier: Partners Promotions. Licentie 7299

 

 

 

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels