Deel via

5 redenen waarom een traplift je het leven makkelijker maakt

Je wordt een dagje ouder? Je bent minder mobiel? Maak het jezelf makkelijk en kies voor het comfort van een traplift. Meer vrijheid, meer levenskwaliteit, minder afhankelijkheid. Ontdek hier de 5 redenen waarom een traplift de juiste keuze is.

1. Mobiliteit is vrijheid

Ooit verplaatste je je moeiteloos doorheen het hele huis. Wat rondhangen in die gezellige zolderkamer net onder het dak of de tijd uit het oog verliezen in de hobbykamer op het tussenverdiep. Je voelde je overal thuis. Maar er komt een moment waarop dat allemaal minder evident wordt. Kiezen voor een traplift geeft je de vrijheid terug die je altijd hebt gekend.

2. Je blijft langer thuis wonen

Natuurlijk is het ieders droom om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Toch komt er een dag waarop je een keuze moet maken. Met een traplift is die keuze snel gemaakt!

Je geniet langer van je eigen huis, zonder te moeten inboeten aan comfort en vrijheid. Bovendien is het kostenplaatje van een traplift heel wat lager dan dat van een verblijf in een zorgcentrum of serviceflat.

3. Veiligheid en comfort boven alles

Een traplift kan volledig op maat van jouw trap worden gemaakt en kan worden afgestemd op jouw specifieke situatie. Elke lift rijdt op batterijen, waardoor je bij een stroompanne niet vast komt te zitten en de lift nog steeds kan gebruiken.

Trapliften zijn gebruiksvriendelijk, stil en verbruiken nauwelijks energie.

4. Je behoudt je vertrouwde levenskwaliteit

Met een traplift beweeg je je opnieuw door je huis zoals voorheen.

Met één handbeweging verplaats je je vlot van de ene verdieping naar de andere. Eenmaal je gekozen hebt voor een traplift, wil je hem niet meer missen!

5. Je bent niet langer afhankelijk van anderen

Ouder worden, door omstandigheden minder mobiel zijn, het kan je meteen erg afhankelijk maken van anderen. Door je woning tijdig aan te passen aan de nieuwe situatie, krijg je een stuk bewegingsvrijheid en zelfstandigheid terug. En dat betekent heel wat!

Vrijblijvend advies

Wens je een vrijblijvend gesprek met de adviseurs van Comfortlift over mogelijke oplossingen? Contacteer ons op het gratis nummer 0800 20 950 of vul hieronder je gegevens in.

Kom onze liften uittesten tijdens Reva in Flanders Expo Gent, van 20 - 22 april. We verwelkomen je graag op stand F2.06!

1 reactie

wildlife
mega goede uitvinding tof. ik woon in n flat, wij hebben lift. goed voor de huizenbezitters!!!!
11/04/17 19:59 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels