Deel via

Hansi Hinterseer volgend jaar terug in Ethias Arena Hasselt!

Er werd de voorbije maanden druk gespeculeerd door zijn grote aanhang vrouwelijke fans; zou Hansi Hinterseer - de blonde Oostenrijkse Schlagergod - na de release van zijn nieuwe cd ‘Bergsinfonie’, ook een nieuwe Europese tournee aankondigen? Het antwoord is positief! Volgend jaar kan je hem met Tirolse berglucht en een nieuw repertoire opnieuw aan het werk zien in Hasselt!

Bergsinfonie

Mijn fans zijn altijd laaiend enthousiast als ik iets nieuws. Dat is voor mij dé brandstof waarom ik het doe. Ik ben graag onder de mensen. Ik hou ervan om even hun zorgen weg te nemen. Met plezier ga ik in 2018 opnieuw op tournee, samen met mijn band Die Tiroler Echo und Chor. Ik ben met mijn team aan het bekijken hoe we de sfeer van mijn geliefde Kitzbühel nog meer uitstraling kunnen geven. Mocht ik kunnen, dan nam ik het prachtige landschap waar ik woon mee en deelde ik dat met iedereen die in de zaal zit tijdens mijn concerten.’

Bij nader inzien, kennen we geen man die meer verknocht is aan de natuur als Hansi Hinterseer. De meervoudige skikampioen én winnaar van menige slalom en reuzenslalom, kent elk plekje, elk steentje en elk geurtje in zijn bergen. Fascinerend hoe hij er keer op keer rust en inspiratie vindt. Zijn alp, de wisseling van de seizoenen, de dieren ... Het zijn dé onderwerpen die terug te vinden zijn op z’n nieuwste album ‘Bergsinfonie’, dat half oktober uitkwam en opnieuw een groot succes is. 

‘Even dachten we dat hij het echt rustiger aan zou doen. Zijn dochter Jessica schonk Hansi afgelopen zomer zijn eerste kleinkind en aan zijn foto’s en Facebook-status te zien, geniet hij daar enorm van. Als opa doet hij dat goed, maar ook op het podium is onze Hansi ne krak. Als ik hem hoor zingen, dan vergeet ik even mijn zorgen. Ja, het is een mooie man, maar hij heeft vooral een warm en uniek stemgeluid. Zijn liedjes komen goed binnen. Hier, in onze harten’, klinkt het bij een aantal Vlaamse diehard-fans.

Tickets voor het nieuwe Hansi Hinterseer concert, dat plaatsvindt op 10 maart 2018 in de Ethias Arena in Hasselt, zijn vanaf nu te koop via www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. 0,30/Min).

1 reactie

wildlife
heb hem steeds n oelewapper gevonden, veel show, voor de rest.......:))))))))))))))))))))))))
18/04/17 23:10 REAGEER

Login Registreer

Login met

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels

U kent SeniorenNet al,

Maar SeniorenNet wil jou leren kennen

please make me pretty Benny!!

mij niet meer vragen = cookie