Deel via

6 redenen om naar het Nederlands Maasgebied te gaan!

April 2017
Wil je weten hoe je alles haalt uit je verblijf aan een prachtig stuk Nederlands Maasgebied? SenNet zet voor jou enkele redenen op een rijtje waarom Hotel Arcen een aanrader is! Zeker als je twee nachten kan logeren inclusief ontbijt, een heerlijk 3-gangendiner en meer! Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje! Beleef onvergetelijke momenten in dit prachtige kader!

Arcen

Optimaal genieten tijdens je verblijf in Arcen en omgeving doe je zo! Waarom moet je deze authentieke en gezellige plaatsjes absoluut verkennen? Dit zijn alvast 6 redenen, maar het konden er ook meer dan het dubbelvoud zijn …

1. Pittoreske dorpjes

Laat je meevoeren langsheen de pittoreske Limburgse dorpen. Zowel het plaatsje Arcen als haar omgeving zijn prachtig. Dit voormalige vestingstadje wordt ook wel de parel van de Maas genoemd. De dorpjes zijn één voor één leuke fietshaltes, met bezienswaardigheden en terrasjes.

 2. Tot rust komen op het terras van Hotel Arcen

Ook je begin- of eindstop, het mooie terras van hotel Arcen, is een gezellige plek. De lunch of het diner wordt er geserveerd of je kunt er ook gewoon genieten van een lekker streekbiertje of een heerlijk kopje koffie met vers gebakken Limburgse vlaai.

3. Kasteeltuinen

Kom genieten in een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Mooi en inspirerend. 32 ha vol geur en kleur, een historische buitenplaats met 17de-eeuws kasteel, 15 verschillende tuinen, vijverpartijen, watervallen op 5 minuutjes van het pittoreske dorpscentrum van Arcen.

4. Thermaalbad Arcen

Bron van gezondheid en weldaad. Kom lekker tot rust en ontspan, dat is goed voor lichaam en geest. Als je wilt ontdekken hoe goed dat voelt, ga dan naar Thermaalbad Arcen in het bosrijke Noord-Limburgse land. In die oase van rust vind je alles voor een optimale gezondheid.

5. Fietsen en wandelen

Tussen de Maas en de Duitse grens ligt een prachtig stukje natuur. Het Nationaal Park, de Maasduinen, met wandel- en fietsroutes en pontjes die je over de Maas brengen is een aanrader. Het plaatsje Arcen is vooral bekend vanwege het markante kasteel en de prachtige kasteeltuinen, maar de omgeving heeft zoveel te bieden. Een groene beboste omgeving en een strategische ligging aan de Maas maken het een verborgen pareltje, twaalf kilometer ten noorden van Venlo.

6. Streekbieren proeven

Brouwerij Hertog Jan is meer dan een bezoek waard. Heel gezellig en rustig gelegen. Aan de overzijde ligt de Hertog Jan Proeverij, een prachtig ingericht café met veel historische bierpullen en bierreclames. Elke bierliefhebber moet hier geweest zijn!

De knalaanbieding! 

Arrangement aan € 115 p.p. i.p.v. € 155

  • 3 dagen/2 nachten in een
    tweepersoonskamer
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x welkomstdrankje
  • 1 x 3-gangendiner van de chef (geen keuzemenu, exclusief dranken)
  • Gratis entree van de Kasteeltuinen (opgelet, niet het hele jaar open) OF gratis entree Thermaalbad
  • Gratis wifi
  • Gratis parking
  • Btw en diensten inbegrepen

Nu reserveren!

Reserveren vóór 15/05/2017, te verblijven tot 1/04/2018 (zie kalender). Deze prijs is op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer= € 230 per kamer.
Exclusief reserveringskosten € 15 en toeristenbelasting. 

Meer informatie over Hotel Arcen vind je op deze pagina.

Hoe reserveren?

Via onderstaande ‘Nu reserveren!’-knop, word je automatisch doorgestuurd naar de beschikbaarheidskalender en kun je een datum kiezen. Daarna voer je de promocode  -SN15AMM -  in om te genieten van de uitzonderlijke prijs voor dit mooie hotelarrangement

Je betaalt op de MyHotelCard-website een voorschot en de reserveringskosten via Bancontact/MrCash, Maestro, MasterCard, Visa of PayPal met je kaartlezer. Nadat je betaald hebt, krijg je per e-mail een bevestiging. Van het hotel krijg je geen bevestiging meer. Ter plaatse betaal je het restant en nog de bijkomende kosten van bv. Dranken, toeristenbelasting,… die niet zijn inbegrepen in het arrangement.

Nu reserveren!

Voorwaarden

  • De actie is geldig tot en met 1/04/2018.
  • Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.
  • Reservatie en betaling gebeuren op de MyHotelCard-website nadat je op ‘Nu reserveren’
  • Te gebruiken promocode: SN15AMM
  • Je betaalt een klein voorschot van € 25 en € 15 reservatiekosten per kamer (= € 40) bij het boeken van je arrangement. Het resterende bedrag van € 205 betaal je in het hotel.
  • Niet inbegrepen in de prijs: vervoer.
  • Huisdieren zijn niet toegelaten.
  • Inchecken vanaf 15.00 uur - Uitchecken voor 11.00 uur.
  • Het hotel is niet toegankelijk voor mindervaliden.
  • Extra bedden op aanvraag via info@myhotelcard.be.
  • Het aanbod is niet te annuleren. Eventueel kan in overleg de datum nog gewijzigd worden.

 

Voor alle vragen dien je de klantendienst van MyHotelCard te contacteren (050 278765 – support@myhotelcard.be). Leverancier: Partners Promotions/MyHotelCard. Licentie 7299

 

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels