Deel via

Tip voor Vaderdag: 6 redenen om naar de Westhoek te gaan!

May 2017
Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in de Westhoek haalt? SenNet zet voor jou enkele redenen op een rijtje waarom Hotel Salons Cortina een aanrader is! Zeker als je twee nachten kan logeren inclusief ontbijt, lunch, diner en dranken tegen een supervoordeelprijs … Daarvoor krijg je van SenNet Magazine nog eens de kans om deze knalaanbieding te boeken. Verlengd wegens succes! Neem snel een kijkje!

Ieper – Rijsel - Kortrijk

Optimaal genieten tijdens je verblijf in de Westhoek en omgeving doe je zo! Waarom moet je deze streek absoluut verkennen? Dit zijn alvast 6 redenen.

1. All-inclusive

Rustig logeren en lekker, gezellig en uitgebreid eten, dat is waar Hotel Salons Cortina voor staat. Van ontbijt tot lunch tot avondbuffet, alles is tot in de puntjes verzorgd en met de glimlach klaargemaakt! Ook de vegetariërs komen aan hun trekken door een voldoende gevarieerd aanbod. Heerlijk aanschuiven!

 2. Nostalgie bij Avenue Madeleine

Avenue Madeleine ‘Foodstreet’ is een eerbetoon aan ‘Mémé Madeleine’, bij wie altijd potjes lekkers voor de hele familie op het fornuis stonden. Gastvrij als ze was, genoot ze van elk moment met haar familie en vrienden rond de keukentafel. De sfeer aan Madeleines tafel was altijd top. Haar zoons en kleinzoons zijn in haar voetstappen getreden en met succes. Een unieke eetervaring waar je eet wat en wanneer je wilt en kan tafelen zolang je wilt.

3. Kortrijk

Het hotel ligt dichtbij Kortrijk, de stad van Stijn Streuvels, de Leie, prachtige oude gebouwen zoals het stadhuis, het belfort en twee historisch belangrijke kerken. De verkeersvrije winkelstraten en het groot shoppingcenter ‘K’ maakt Kortrijk ideaal voor cultuur- en shopliefhebbers!

4. Tyne Cot Cemetry

Een plek die je moet beleven ... Tyne Cot Cemetry: meer dan indrukwekkend, alleen al er lopen is bijzonder, maar neem zeker ook de tijd om de honderden kruisjes die mensen achterlaten te bekijken, de boodschappen die er soms op staan, doen de tranen over je wangen rollen. ‘Thank you boys!’, dat lijken drie simpele woorden, maar als je daar staat ...

 5. Rijsel

Op slechts 30 minuutjes rijden van het hotel ligt Lille, ook wel ‘het Parijs van het noorden’ of ‘de meest Vlaamse stad van Frankrijk’ genoemd. In ieder geval, Lille is een grote stad met een schat aan bezienswaardigheden. Wie een dagtrip naar Lille maakt, hoeft zich dan ook niet te vervelen!

6. Ieper

Ieper, op 20 km van het hotel, staat centraal voor de herdenking van de 1ste Wereldoorlog. Je vindt er een heleboel bezienswaardigheden zoals indrukwekkende monumenten, musea en wandeltochten om je een dag zoet te houden. De prachtige Grote Markt is het centrum van Ieper.

De knalaanbieding!

Arrangement aan € 119,50(*) p.p. i.p.v. € 202

  • 3 dagen/2 nachten in een tweepersoonskamer
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x lunch: soep, hoofdgerecht en dranken (op de 2e dag 12-14u)
  • Elke dag: All-in Avenue Madeleine 'Foodstreet' 18-22u (schuimwijn, witte & rode wijn, bier, frisdrank, koffie ... inbegrepen)
  • Gevulde minibar op de kamer (water, cola, fruitsap, bier, wijn)
  • Gratis koffie op de kamer
  • Gratis parking
  • Gratis wifi
  • Btw en diensten inbegrepen
  • (*) Toeslag op vrijdag en zaterdag: € 20 p.p., per nacht

Nu reserveren!

 Reserveren vóór 15/06/2017, te verblijven tot  30/11/2017(zie kalender). Deze prijs is op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer= € 239 per kamer.
Exclusief reserveringskosten € 15 en toeristenbelasting. 

Meer informatie over Hotel Salons Cortina vind je op deze pagina.

Hoe reserveren?

Via onderstaande ‘Nu reserveren!’-knop, word je automatisch doorgestuurd naar de beschikbaarheidskalender en kun je een datum kiezen. Daarna voer je de promocode  -SN15AMM -  in om te genieten van de uitzonderlijke prijs voor dit mooie hotelarrangement

Je betaalt op de MyHotelCard-website het totaalbedrag en de reserveringskosten via Bancontact/MrCash, Maestro, MasterCard, Visa of PayPal met je kaartlezer. Nadat je betaald hebt, krijg je per e-mail een bevestiging. Van het hotel krijg je geen bevestiging meer. Ter plaatse betaal je de bijkomende kosten van bv. dranken, toeristenbelasting,… die niet zijn inbegrepen in het arrangement.

Nu reserveren!

Voorwaarden

  • De actie is geldig tot en met 30/11/2017.
  • Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.
  • Reservering en betaling gebeuren op de MyHotelCard-website, klik op ‘Nu reserveren’.
  • Te gebruiken promocode: SN15AMM
  • Je betaalt het totaalbedrag en € 15 reserveringskosten bij het boeken van je arrangement. In het hotel betaal je enkel nog eventueel bijkomende kosten van dranken, toeristenbelasting,…
  • Niet inbegrepen in de prijs: vervoer.
  • Inchecken vanaf 13.00 uur - Uitchecken voor 10.00 uur.
  • Het hotel is niet toegankelijk voor mindervaliden.
  • Extra bedden op aanvraag via info@myhotelcard.be.
  • Het aanbod is niet te annuleren. Eventueel kan in overleg de datum nog gewijzigd worden.

 Voor alle vragen dien je de klantendienst van Partners Promotions/MyHotelCard te contacteren (050 278765 – support@myhotelcard.be). Leverancier: Partners Promotions. Licentie 7299

1 reactie

Vaderdag.....is dit 'n grap? Vaderdag is : 19 Maart :))))))
30/05/17 19:53 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels