Deel via

VFB Dag van de Tips: 30 september in Flanders Expo Gent!

Hou zaterdag 30 september alvast vrij in je agenda. Dan vindt in Gent immers de Dag van de Tips van VFB plaats. En wel in Flanders Expo, Maaltekouter 1 te Gent. Flanders Expo is een van de grootste evenementencomplexen in België.

Geen Dag van de Tips natuurlijk zonder ‘Tips’. Tips om niet zomaar klakkeloos te kopen maar om op verder te studeren. Alleen of in clubverband. Zorg dus dat je erbij bent en breng pen en papier mee. Zijn alvast van de partij: Patrick Casselman (BNP Paribas Fortis), Ken Van Weyenberg (Candriam), Werner Wuyts (Dierickx Leys Private Bank), Luc Van der Elst (Capfi Delen AM), Tom Simonts (KBC Group), Xavier Vandoorne (Leo Stevens & Cie), Dirk Peeters (Leleux Associated Brokers), Bart Goemaere (BeursTips), Gert Bakelants (De Belegger), Danny Reweghs (Inside Beleggen), Kristoff Van Houte (Kroffinvest), Pierre Huylenbroeck (Mister Market) en Stefan Pintjens (Test-Aankoop invest). In totaal op zijn minst 39 tips.

Aan de bedrijfsvoordrachten sleutelen we nog volop, maar we willen toch al een tip van de sluier lichten. Vanuit Nederland wisten we Lucas Bols te verleiden. CEO Huub van Doorne neemt zelf de honneurs waar. Ook Tim Van Hauwermeiren, ceo Argenx, en Jean-Marc Roelandt, cfo MDx Health, zullen hun opwachting maken, net als Bernard Pinatel, algemeen directeur van de divisie Raffinage-Chemie bij Total.

Inschrijven kan via deze link.

 

0 reacties

Login Registreer

Login met

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels