Deel via

Hoe is het gesteld met je financiële kennis? Zomeractie van VFB!

July 2017
Aandelen brengen op lange termijn het meeste op. Zo kan je een zeer mooi extra spaarpotje aanleggen voor later. Nochtans zijn maar erg weinig Belgen met hun spaarcenten bezig. De belangrijkste reden waarom ze niet beleggen, is een gebrek aan financiële kennis. En daar tracht de Vlaamse Federatie van Beleggers (VFB) iets aan te doen door kennis te delen en haar leden op de leiden tot goede beleggers.

Hoe doet VFB dat?

bestebeleggerMaandelijks (10 keer per jaar) publiceert VFB het magazine ‘Beste Belegger’ met meer dan 80 pagina’s beleggersinformatie. Samengesteld door de meest gerenommeerde economen en financiële analisten. Via het afgesloten gedeelte van de website (www.vfb.be) stelt VFB analistenrapporten en aandelenstudies ter beschikking en zorgt ervoor dat je gratis toegang krijgt tot de beleggingssoftware van Excelco. Wekelijks stuurt VFB de E-flash naar je mailbox, met informatie over de activiteiten en diensten van VFB.

Op de site krijg je dagelijks alle nieuwe persberichten van beursgenoteerde bedrijven, en je kunt aanduiden van welke bedrijven je de persberichten in je mailbox wilt krijgen.

VFB organiseert de twee belangrijkste beleggingscongressen van het jaar, namelijk de Happening en de Dag van de Tips (30/09/2017 in Flanders Expo te Gent) en nodigt je ook uit op de Technische analysedag en de Fundamentele analysedag.

VFB is ook regionaal actief. Zo kan je naar de regionale Trefpunten, waar je informatie kan delen met andere beleggers, en je kan regelmatig een beursgenoteerd bedrijf bezoeken.

Speciale zomeractie

knackAls nieuw VFB-lid krijg je 8 weken gratis en volledig vrijblijvend het magazine Knack (winkelwaarde: 45,60 euro). Voor de prijs hoef je het alvast niet te laten: 60 euro voor een heel jaar! (45 euro als je het magazine enkel digitaal leest).

Word lid van VFB!

De actie is enkel geldig voor nieuwe leden in België (tot 15 september 2017).

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels