Deel via

Geniet van klassieke muziek én heerlijk eten op Lekker Klassiek!

July 2017
Studio 100 pakt uit met een gloednieuw festival waarop klassieke muziek en lekker eten hand in hand gaan. Op 26 augustus geniet je in De Schorre in Boom van het werk van topmuzikanten, verzameld door niemand minder dan Jef Neve, én proef je heerlijke gerechten van de topchefs van njam!. SeniorenNetters worden tijdens het festival getrakteerd op een gratis glaasje cava!

Breder publiek

Veel mensen associëren Studio 100 vooral met entertainment voor kinderen. Denk maar aan K3, Samson & Gert en Bumba. Daarnaast willen ze hun aanbod verruimen door hun pijlen te richten op volwassenen. ‘In het verleden hebben we vooral gefocust op entertainment voor families met kinderen. We willen in de toekomst graag onze expertise aanwenden om ook actief te gaan werken naar een breder publiek. Net zoals 40-45 past Lekker Klassiek volledig in die doelstelling’, zegt Anja Van Mensel, CEO van Studio 100 Benelux.

Streling voor het oor ...

Jef1Tijdens Lekker Klassiek kan je rustig rondkuieren op het prachtige domein De Schorre op de tonen van de klassieke muziek. Artistiek leider Jef Neve wist hiervoor enkele straffe namen te strikken: de gezelschappen O’Brass en Vivente Voce en solisten Liebrecht Vanbeckevoort, Anja Van Engeland, Ana Naqé, Francois Soons en Agris Hartmanis. Naast die optredens, zal er ook verrassend muzikaal straattheater te zien zijn. Aan het einde van de avond geven pianist en componist Jef Neve en de andere solisten het beste van zichzelf tijdens het groots slotconcert. Zij worden hiervoor begeleid door het prachtig symfonisch orkest La Passione.

Bij Provinciaal Recreatiedomein De Schorre zijn ze alvast enthousiast. ‘Dankzij Lekker Klassiek  vinden ook liefhebbers van klassieke muziek hun weg naar De Schorre én liefhebbers van De Schorre vinden hun weg naar klassieke muziek’, zegt Bruno Peeters, gedeputeerde voor recreatie- en groendomeinen.

... én de smaakpapillen!

_MG_1383_1Aan de verschillende foodstands kan je heerlijke gerechten bestellen op culinair hoogstaand niveau. Daar zorgen de topchefs van kookzender njam! voor. Tekent present voor Lekker Klassiek: Roger van Damme, Peppe Giacomazza, Dominique Persoone, Michaël Vrijmoed, Jan Buytaert, Jan Tournier, Julie Baekelandt, Manuel Wouters, Quyên Truong Thi, Johan Segers en Dagny Ros Asmundsdottir. (foto: Dominique Persoone, Jef Neve en Roger van Damme)

 Wat is jouw ideaal avondje uit?

voorkant flyerLekker Klassiek

Zaterdag 26 augustus 2017

16u tot 24u
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom
Algemeen adres: Schommellei 1 – 2850 Boom
Uitgebreide informatie over de bereikbaarheid vind je op de website van Lekker Klassiek.

Tickets: € 25 in voorverkoop, € 30 aan de kassa

Tickets kan je bestellen via de onderstaande knop.
Klik op 'Gebruik promotiecode', vul de promocode ‘Seniorennet’ in, mét hoofdletter. Klik op 'ok', vul het aantal tickets in dat je wilt bestellen en klik op 'volgende'.

SeniorenNetters die online bestellen, krijgen een gratis glaasje cava! Hiervoor kan je een bonnetje afhalen aan het ontmoetingspunt van SeniorenNet op het festival! 

Bestel tickets!

Lekker Klassiek is rolstoeltoegankelijk. Op parking 1 en 2 zijn verschillende aangepaste parkeerplaatsen voorzien. Ook zijn er aangepaste toiletten op het evenement en zijn alle podia bereikbaar via verharde wandelpaden. Aan de hoofdingang (Schommellei, via parking 1) is er een lift die tijdens het evenement gebruikt kan worden.

Meer informatie over Lekker Klassiek vind je hier. 

 

1 reactie

gastonappeltans
Ik betaalde begin van de maand 2 tickets maar kreeg nog steeds geen bericht om ze af te drukken
Jan Appeltans Esdoorn 6 2540 Hove
30/07/17 13:08 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels