Deel via

6 redenen om naar Rotterdam te gaan!

July 2017
Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in Rotterdam haalt? SenNet zet voor jou enkele redenen op een rijtje waarom het Cruiseschip SS Rotterdam een aanrader is! Zeker als je twee nachten kan logeren inclusief ontbijt en een diner tegen een supervoordeelprijs … Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje! Beleef onvergetelijke momenten op een unieke locatie!

Rotterdam

Optimaal genieten tijdens je verblijf in Rotterdam en omgeving doe je zo! Waarom moet je deze stad absoluut verkennen? Dit zijn alvast 6 redenen.

1. Uniek overnachten

Je verblijft op het voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn. Het cruiseschip SS Rotterdam heeft vele wereldzeeën bevaren en ligt nu permanent aangemeerd in Rotterdam. Verblijf in de stijlvol ingerichte hotelkamers op het schip en ontdek een compleet andere wereld.

Reden 1 - SS Rotterdam

 2. Markthal Rotterdam

De Markthal is de eerste overdekte marktvloer van Nederland. Het is een bruisende markthal die uit zijn voegen barst van de mooiste en lekkerste producten. De bijzondere vorm van het gebouw spreekt al tot de verbeelding, maar dat geldt ook zeker voor de binnenkant. Kunstenaar Arno Coenen creëerde er het grootste kunstwerk ter wereld: de Horn of Plenty, de hoorn des overvloeds.

Reden 2 - Markthal Rotterdam

3. Oude haven Rotterdam

Deze haven stamt uit de 14e eeuw en is de oude haven van de stad. Hier liggen veel historische schepen van het Havenmuseum in Rotterdam aangemeerd. Het is bovendien één van de populairste uitgaansgebieden van de stad met een overvloed aan restaurants en bars. De meeste bars vind je recht tegenover het Witte Huis, de eerste wolkenkrabber van Rotterdam, en hebben een prachtig uitzicht op de Oude Haven.

Reden 3 - Oude Haven

4. Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp is één van de grotere dierentuinen van Nederland. Hier maak je in een dag een heuse wereldreis vol bijzondere ontmoetingen. Bizons in Noord-Amerika, wolven in Europa en de kamelen op de Mongoolse steppe; ze zijn er allemaal.

Reden 4 - Diergaarde Blijdorp

5. De Koopgoot

Hou je van shoppen? Breng dan zeker een bezoekje aan de Koopgoot. Met ruim 40 winkels vind je midden in het centrum van Rotterdam een verrassend aanbod van fashion, lifestyle, cadeaus en horeca. De Koopgoot is zeven dagen per week open en er is altijd iets te beleven!

Reden 5 - Koopgoot

6. Wilhelminakade

Liefhebbers van bijzondere architectuur beschouwen de Wilhelminapier als mooiste stukje van de stad. De pier is gelegen aan de voet van de Erasmusbrug en is op en top Rotterdam. De skyline die vanaf hier te bewonderen is, is fenomenaal. In dit meest dynamische stukje stadscentrum met veel architectuur, cultuur en restaurants, gebeurt er altijd wat.

Reden 6 - Wilhelminakade

De knalaanbieding!

Arrangement aan € 117,50 p.p. i.p.v. € 220

  • 11863 dagen/2 nachten in een tweepersoonskamer
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis upgrade naar een Superiorkamer
  • 1 x 3-gangen verrassingsdiner op dag van aankomst
  • Gratis wifi
  • Btw en diensten inbegrepen

Nu reserveren!

Reserveren vóór 10/08/2017, te verblijven tot 29/12/2017 (zie kalender). Deze prijs is op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer= € 235 per kamer.
Exclusief reserveringskosten € 12,50 en toeristenbelasting. 

Meer informatie over de SS Rotterdam**** vind je op deze pagina.

Hoe reserveren?

Via onderstaande ‘Nu reserveren!’-knop, word je automatisch doorgestuurd naar de beschikbaarheidskalender en kun je een datum kiezen.

Je betaalt op de MyHotelCard-website het totaalbedrag en de reserveringskosten via Bancontact/MrCash, Maestro, MasterCard, Visa of iDeal. Nadat je betaald hebt, krijg je per e-mail een bevestiging. Van het hotel krijg je geen bevestiging meer. Ter plaatse betaal je de bijkomende kosten van bv. dranken, toeristenbelasting,… die niet zijn inbegrepen in het arrangement.

Nu reserveren!

Voorwaarden

De actie is geldig tot en met 29/12/2017.

  • Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.
  • Reservering en betaling gebeuren op de MyHotelCard-website, klik op ‘Nu reserveren’.
  • Je betaalt het totaalbedrag en € 12,50 reserveringskosten bij het boeken van je arrangement. In het hotel betaal je enkel nog eventueel bijkomende kosten van dranken, toeristenbelasting,…
  • Niet inbegrepen in de prijs: vervoer.
  • Huisdieren zijn niet toegelaten.
  • Inchecken vanaf 15.00 uur - Uitchecken voor 11.00 uur.
  • Het aanbod is niet te annuleren. Eventueel kan in overleg de datum nog gewijzigd worden.

Voor alle vragen dien je de klantendienst van Partners Promotions/MyHotelCard te contacteren (050 278765 – support@myhotelcard.be). Leverancier: Partners Promotions. Licentie 7299

1 reactie

moet prachtig zijn, maar helaas geen geld om zulke uitspattingen. met n pensioentje spring je niet ver als alleenstaande :(
25/07/17 18:45 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels