Deel via

Music Hall pakt uit met mooie zomerkorting!

Ben jij een echte cultuurfan met een voorliefde voor musical-, dans- of operavoorstellingen? Scoor dan nog tot en met 31 augustus 20% korting op de leukste familievoorstellingen, de mooiste klassiekers en internationale topproducties van theaterseizoen ’17/’18!

Zomerse temperaturen vragen om zomerse acties!

musichalFranco Dragone sloot met zijn verbluffende Aïda het theaterseizoen 2016-2017 van Music Hall in stijl af. Een seizoen waarop met trots en grote tevredenheid teruggeblikt wordt, want ook producties als Chaplin, Evita, Rapunzel en De IXde Symfonie ontvingen niet enkel lovende reacties van pers en publiek, maar wisten ook volle zalen te bekoren. 

Music Hall bedankt z'n trouwe publiek voor het schitterende afgelopen seizoen en beloont de musical-, dans- en operaliefhebbers tot en met 31 augustus 2017 met een stevige zomerkorting van 20% op tickets voor het komende seizoen.

Met Mozart, de Musical, Aïda, Hommage à Brel - il y a 40 ans, Boléro en Tabula Rasa van Isabelle Beernaert, serveert Music Hall alvast indrukwekkende lekkernijen voor de fijnproevers, maar ook fantastische familievoorstellingen als Roodkapje, de sprookjesmusical en Franco Dragone's De Notenkraker mogen natuurlijk niet ontbreken in seizoen ‘17/‘18.

Voor het volledige aanbod en meer info, surf naar www.musichall.be/zomerkorting

Of je kan op zondag 27 augustus ook afzakken naar de Cultuurmarkt Vlaanderen in Antwerpen! Loop zeker langs op de leuke stand van Music Hall op de Groenplaats en ontdek er het volledige aanbod. Wie weet loop je er zelfs Roodkapje tegen het lijf! 

 

0 reacties

Login Registreer

  • Login met Facebook
  • Login met Google

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels