Deel via

Gek op klassieke muziek en lekker eten? Bestel nog snel je tickets!

Het is bijna zover! Op zaterdag 26 augustus zet De Schorre in Boom zijn deuren open voor alle liefhebbers van klassieke muziek en lekker eten. Laat je tijdens Lekker Klassiek verrassen door het werk van topmuzikanten, verzameld door Jef Neve, en topchefs van njam! en geniet van een leuk dagje uit! Bestel nog snel je tickets en krijg een gratis glaasje cava aangeboden!

Wat mag je verwachten op Lekker Klassiek?

Onder het motto ‘een beeld zegt meer dan duizend woorden’ vertelt het volgende filmpje wat je te wachten staat op 26 augustus. Het belooft een wervelende dag te worden voor alle fans van klassieke muziek en heerlijk eten!

Lees ook nog eens deze leuke artikels die al eerder verschenen in ons SenNet Magazine:

voorkant flyerLekker Klassiek

Zaterdag 26 augustus 2017

16u tot 24u
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom
Algemeen adres: Schommellei 1 – 2850 Boom
Uitgebreide informatie over de bereikbaarheid vind je op de website van Lekker Klassiek.

Tickets: € 25 in voorverkoop, € 30 aan de kassa

Tickets kan je bestellen via de onderstaande knop. 
Klik op 'Gebruik promotiecode', vul de promocode ‘Seniorennet’ in, mét hoofdletter. Klik op 'ok', vul het aantal tickets in dat je wilt bestellen en klik op 'volgende'.

SeniorenNetters die online bestellen, krijgen een gratis glaasje cava! Hiervoor kan je een bonnetje afhalen aan het ontmoetingspunt van SeniorenNet op het festival! 

Bestel tickets!

Lekker Klassiek is rolstoeltoegankelijk. Op parking 1 en 2 zijn verschillende aangepaste parkeerplaatsen voorzien. Ook zijn er aangepaste toiletten op het evenement en zijn alle podia bereikbaar via verharde wandelpaden. Aan de hoofdingang (Schommellei, via parking 1) is er een lift die tijdens het evenement gebruikt kan worden.

Meer informatie over Lekker Klassiek vind je hier. 

 

0 reacties

Login Registreer

  • Login met Facebook
  • Login met Google

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels