Deel via

Dag vd Tips: Verzamel de VFB-aankooptips en ga aan de slag

De beurzen zijn de voorbije 6 jaar vrijwel ononderbroken gestegen. De koers/winstverhoudingen zijn hoog en er zit een correctie aan te komen. We hebben hier niet het lef het tegendeel te beweren, maar is dat inderdaad zo (?). Was en is ‘beleggen’ niet altijd moeilijk? Zijn er niet altijd aandelen die ‘duur’ en ‘goedkoop’ zijn. Want uiteindelijk komt het er altijd op neer de aantrekkelijke sectoren en aandelen eruit te pikken. Welke dat zijn kom je te weten op de VFB-Dag van de Tips, het belangrijkste beleggingscongres van het najaar, dit keer in Flanders Expo, Maaltekouter 1 te Gent.

Zo zijn er de top picks van een heleboel analisten van banken, beursvennootschappen en beleggingsbladen. In zowat 10 minuten presenteren ze elk hun top 3 van beleggingstips. Samen brengen deze analisten je aldus 42 (aankoop)tips. Tips om niet zomaar in het wilde weg te volgen. Neen, beschouw het eerder als een ‘voorselectie’ om alleen of in clubverband mee aan de slag te gaan. Tips om verder te bestuderen.

Daarnaast zijn er de traditionele bedrijfsvoordrachten en hiervoor wisten we argenx, L’Oréal, Qrf, Lucas Bols, TINC, Total en MDxHealth naar Gent te halen. En dan zijn we nog niet rond met de tips. De beleggingssoftware van Excelco en van VectorVest moeten we allicht niet meer voorstellen. De Excelcosoftware laat toe om de waarde van een aandeel te berekenen aan de hand van omzet, cashflow, winst en boekwaarde per aandeel. Met de beleggingssoftware van VectorVest analyseer je makkelijk en snel 9.800 aandelen dankzij 4 unieke indicatoren (FA en TA). Deze indicatoren zijn makkelijk te begrijpen voor iedereen. Je keert ongetwijfeld met een goodiebag vol met tips huiswaarts.

Meer informatie over de Dag van de Tips op zaterdag 30 september in Flanders Expo Gent vind je op www.vfb.be.

0 reacties

Login Registreer

  • Login met Facebook
  • Login met Google

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels