Deel via

Win een duoticket voor de Topcollectie Party!

Na 20 heerlijke jaren is Guy De Pré gestopt met zijn legendarische Préhistorie Live-fuiven. Maar geen reden tot paniek, er is al een opvolger voorzien, en wat voor één! Tijdens de Topcollectie Party nemen Radio 2-dj’s jullie graag mee in een swingende party met dansnummers van de jaren ’70 tot nu. De eerste Topcollectie Party vindt plaats op 22 september in Café Locale Antwerpen. Win hier één van de tien duotickets!

Waardige opvolger van de Pré Historie Live!

Na een lange dienstperiode maakt de Pré Historie Live plaats voor een frisse wind op de dansvloer. Het principe blijft hetzelfde, maar met nieuwe gezichten en een lichtjes veranderde aanpak.

partyVoor wie het unieke gevoel van de seventies, eighties en later wil herbeleven is er nu de Topcollectie Party! Radio 2-dj’s Peter Verhulst (die trouwens ook het radioprogramma De Topcollectie presenteert op Radio 2, vandaar ook de naam) en Benjamin Schollaert (presentator van het Radio 2-programma Plaat Préféré) zullen iedereen doen swingen op de beste hits van de jaren ‘70 tot nu. Ze halen oude plaatjes vanonder het stof: nostalgie verzekerd!

Op 22 september kan je al je dansbenen losgooien op de allereerste Topcollectieparty in Café Locale in Antwerpen! Andere data die al bekend zijn: vrijdag 24 november in de Highstreet 2.0 te Hoogstraten, en ook op vrijdag 15 december in de Versuz in Hasselt. Andere data volgen spoedig. De nieuwe data zullen bekendgemaakt worden op de website van Radio 2.

Bestel hier je tickets

Win één van de tien duotickets voor de Topcollectie Party in Antwerpen!

Vrijdag 22 September 2017 vanaf 20u tot 03u
Café Local
Waalse Kaai 25
2000 Antwerpen

 

1 reactie

wildlife
veel plezier aan al diegene die zullen gaan :))))))))))))))))))) Nicky
5/09/17 23:07 REAGEER

Login Registreer

  • Login met Facebook
  • Login met Google

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels