Deel via

Cath Luyten strikt Buurman en bijna 75-jarige Rob de Nijs

September 2017
Vanaf 25 september kan je op Eén kijken naar een nieuwe reeks van ‘Buurman, wat doet u nu?’. Reporter en spring-in-‘t-veld Cath Luyten strikte opnieuw vier grote Nederlandse namen die toegang gaven tot hun privéleven. Naast gewezen wielrenster Marianne Vos, Flodder-actrice en gewezen playmate Tatjana Simic, en Doe Maar-zanger Henny Vrienten, springt vooral de naam van Rob de Nijs in het oog.

Rob 75

Tweede kerstdag wordt voor de jarige Rob de Nijs extra bijzonder, zeker omdat hij dit jaar een taart mag uitblazen met maar liefst 75 kaarsjes!

RobdeNijs_WilliamRuttenEen nieuwe mijlpaal in mijn leven. Vanaf dan ben ik officieel een artiest met een gezegende leeftijd, ook al voel ik mij op het podium nog steeds fris en fruitig (lacht). En dat moet natuurlijk gevierd worden’, zegt Rob de Nijs enthousiast.

Na zijn uitverkochte Rob 70-concert, keert Rob de Nijs voor zijn 75ste verjaardag terug naar de Lotto Arena om er zijn vele fans op hun wenken te bedienen. Ze krijgen Robs grootste hits en bekendste liedjes voorgeschoteld. Van Malle Babbe, Jan Klaassen en Het werd zomer, tot Ritme van de regen, Banger hart en ga zo maar verder. Het wordt één langgerekte marathon van Rob de Nijs-hits!

‘Het heeft best wel wat moeite gekost om de bijna 75-jarige De Nijs te overtuigen om mee te werken aan het programma. Sinds enkele jaren leeft Rob privé wat meer teruggetrokken en geniet hij, naast van zijn onvoorwaardelijke liefde voor het podium, intens van de aanwezigheid van z’n gezin’, klinkt het in de omgeving van de zanger. Toch slaagde Cath erin om twee dagen op stap te gaan met Rob, een aflevering die in oktober te zien zal zijn op Eén. ‘Rob is een heerlijke man. Ik heb genoten van de tijd die we hebben doorgebracht en van zijn openhartigheid. Schone televisie die de mensen echt moeten zien.’

Met o.a. Lissa Lewis als gastartieste

lewisRob staat zaterdag 9 december niet alleen op het podium van de Lotto Arena. Hij brengt zijn Pur Sang-band mee en nodigt gasten uit. Wie Rob kent, weet dat hij heel wat muzikale vrienden heeft. Toen hij 70 werd, kwamen Will Tura, Paul Michiels en Johan Verminnen meevieren. Ook Gers Pardoel en Urbanus waren al eens te gast op zijn traditionele verjaardagsconcert. ‘Verrassende gastartiesten (die we niet allemaal zullen verklappen) gaan mee kleur geven aan Rob 75. Het wordt sowieso een unieke avond, die Rob en zijn gasten maar één keer in hun leven zullen meemaken. Als één van de allergrootste artiesten uit de Lage Landen zijn 75ste verjaardag viert, dan mag je zijn enige, officiële verjaardagsfeestje in Vlaanderen vooral niet missen’, klinkt het bij concertorganisator Benelive Entertainment.

Lissa Lewis mag zich alvast opmaken voor een avondje Lotto Arena, want ze werd door Rob als ‘special guest’ uitgenodigd om op te treden tijdens zijn grootse verjaardagsconcert in Vlaanderen. Slechts enkele noten, meer had Rob naar eigen zeggen niet nodig om te horen dat het jonge Vlaamse meisje uit het juiste muzikale hout gesneden is. In 2016 stond ze naast hem op het podium van het Schlagerfestival in Hasselt, waarna ze zich  stond met licht knikkende knieën aan Rob. Hoewel meer dan een halve eeuw hen scheidt, zaten ze meteen op dezelfde muzikale golflengte. Dat resulteerde onlangs in het beklijvende duet De wereld draait door, een duet dat ook live gebracht zal worden op zaterdag 9 december in de Lotto Arena.

Kaarten voor Rob 75, op zaterdag 9 december in de Antwerpse Lotto Arena kosten 42, 52 en 62 euro en kunnen besteld worden via www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. €0,30/min). 

Het nieuwe seizoen van Buurman, wat doet u nu? start vanaf 25 september, elke maandag om 21u30 op Eén. De uitzending met Rob de Nijs is gepland in oktober. 

1 reactie

Ahaaa, ik dacht dat hij allang naar het walhalla vertrokken was. Wat is die oud geworden seg, onherkenbaar ;)))))
19/09/17 22:08 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels