Deel via

Vlaams ondernemersbloed: PIET Moodshop

September 2017
In de Sint-PIETersnieuwstraat in Gent trekt de vrolijke etalage van PIET Moodshop veel nieuwsgierige blikken. Als je op zoek bent naar een uniek cadeau, kan Christophe Verbeke je ongetwijfeld verderhelpen. Hij biedt namelijk in het prachtige historische pand designgeschenken aan, met geluk als onschadelijke bijwerking. Om nog meer mensen gelukkig te kunnen maken, wil hij een tweede winkel openen in Gent.

Geluk krijg je er gratis bij

Christophe vertelt: ‘Ik was en ben een fervente online shopper, maar als ik op zaterdagavond naar een feestje moest, dan begon ik steevast te laat aan mijn zoektocht naar het juiste cadeau. Toen ik dan last minute de stad introk, kon ik nergens iets leuks vinden.’

shop

Omdat hij vast niet de enige is met dat probleem, opende hij vijf jaar geleden zijn Moodshop naar zijn eigen smaak en goesting. Met zijn leuke spulletjes wil hij zoveel mogelijk mensen bereiken en gelukkig maken. Je vindt er een uniek aanbod aan decoratie-items, sfeermakers voor je interieur, leuke gadgets, wat meubilair. Een bezoek aan zijn winkel levert je gegarandeerd het perfecte geschenk op voor al wie je liefhebt. Ook op de webshop wordt een cadeau vinden kinderspel!

Christophe kiest alle producten zorgvuldig uit, en selecteert zowel items van bekende merken als van kleinere of beginnende designers. Het hele jaar door wordt het assortiment bovendien aangevuld met nieuwe spullen, waardoor de winkel er waarschijnlijk geen twee bezoeken hetzelfde uitziet.

‘We verkopen een belevenis, een sfeer. De showroom staat vol objecten waar je gelukkig van wordt, geïnspireerd door een look, concept, een identiteit of product. Door constant te vernieuwen, willen we onze naam als trendsetter jaar na jaar bevestigen. We zijn al vijf jaar the talk of the town en willen dat blijven.’

De uitbreiding naar de toekomst

logoDe wereld van het ondernemen staat niet stil. Ook PIET Moodshop wil verder groeien en een tweede designwinkel openen. Voor dat extra duwtje in de rug wil Christophe een beroep doen op de Winwinlening. Het extra geld zal gebruikt worden voor de volledige inrichting van de nieuwe winkel, de uitbreiding van de huidige winkel, de optimalisering van de communicatie en het stockbeheer. Het volledige lijstje vind je terug op de Winwinnerwebsite.

Heb jij interesse om te investeren in deze ambitieuze start-up? Neem een kijkje op winwinner.be.  

1 reactie

Veel succes met uwe winkel, ik hou de knip op de beurs!
19/09/17 22:06 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels