Deel via

Music Hall pakt uit met prestigieuze producties in Vorst Nationaal!

Vorig theaterseizoen mocht Music Hall meer dan 25.000 mensen ontvangen in Vorst Nationaal voor de verbluffende opvoeringen van de 'IXe Symfonie' van Beethoven, gebracht door Béjart Ballet Lausanne en Tokyo Ballet. Hiermee zet Music Hall de rijke en succesvolle traditie verder als producent van grootse en prestigieuze producties in Vorst. Ook dit seizoen pakken ze uit met vier indrukwekkende, tot de verbeelding sprekende producties.

Seizoen '17/'18

In december 2017 krijgt het publiek in Vorst Nationaal niet enkel de majestueuze arenaversie van Franco Dragone's Aida voorgeschoteld, maar ook hét ultieme kerstverhaal en familiespektakel De Notenkraker, in een oogverblindende mise-en-scène van diezelfde wereldvermaarde Belgisch-Italiaanse regisseur. In mei 2018 is Vorst Nationaal dan weer het toneel voor twee fenomenale hommagevoorstellingen. Met het grootse multimediaspektakel Je m'appelle Jacques Brel presenteert Music Hall veertig jaar na zijn dood het ultieme muzikale eerbetoon aan de grootste chansonnier uit onze vaderlandse geschiedenis. Béjart Ballet Lausanne brengt daarnaast met Boléro op onnavolgbare wijze hulde aan Maurice Béjart. Zo dansen ze niet enkel de beste en meest gekende choreografieën van de oprichter en bezieler, maar ze brengen ook de Boléro van Ravel in de originele choreografie van Béjart als absolute apotheose. Dit alles, ondersteund door 20 extra dansers en het symfonisch orkest La Passione o.l.v. dirigent Paul Dinneweth, wordt een niet te missen Béjart-totaalspektakel!

‘Na het fenomenale succes met vier uitverkochte voorstellingen van de “IXe Symfonie” in Vorst Nationaal vorig seizoen, schakelen we dit seizoen bewust nog een tandje hoger. Music Hall presenteert in seizoen '17/'18 met “Aida”, “De Notenkraker”, “Je m'appelle Jacques Brel” en “Boléro” een gevarieerd aanbod aan tot de verbeelding sprekende producties in Vorst Nationaal. Hiermee zetten we onze mooie en succesvolle traditie als producent verder in deze fantastische zaal, die sinds 1996 eigendom is van Music Hall Group en die we destijds omtoverden tot een multifunctionele eventlocatie. Zo brachten we er in het verleden onder andere de arenaopera's “Nabucco”, “Carmen” en “La Bohème”, het grootse circusevent “KDO” van Franco Dragone, arenaversies van de musicals “Grease”, “Peter Pan” en “Musicals in Concert”, en meerdere rock- en popconcerten van onder andere Barry White en Diana Ross. De voorbije twee jaar werden er opnieuw grote investeringen gedaan in het gebouw, die het comfort en de veiligheid aanzienlijk verhoogd hebben. Hierdoor bestaat er geen betere zaal dan Vorst Nationaal wat gezelligheid, comfort, zichtlijnen, betrokkenheid, etc. betreft. Vorst Nationaal blijft zijn legendarische status alle eer aandoen en dat zet Music Hall ertoe aan om meer events in deze mythische zaal te organiseren,’ aldus Geert Allaert, CEO Music Hall.

Aida - december 2017

Music Hall presenteert Verdi’s meesterwerk in een grootse regie van Franco Dragone. Aida is zowel een hartverscheurende liefdesgeschiedenis als een episch drama. Een live symfonisch orkest, de krachtige solisten en koren, en de regie van Franco Dragone zorgen voor een niet te missen opera. Beleef een intense ervaring dankzij het gecombineerde genie van Franco Dragone en Giuseppe Verdi in een gloednieuwe arenaproductie. 

Meer info & tickets

aida

De Notenkraker - december 2017

125 jaar na de allereerste voorstelling van De Notenkraker toveren Music Hall en Franco Dragone dit ultieme kerstverhaal om tot een ongeëvenaard familiespektakel. Met het talent van topchoreograaf Giuliano Peparini en nieuwe arrangementen van Matt Dunkley gebracht door een live orkest, wordt het klassiek eindejaarsballet nieuw leven ingeblazen en als familiespektakel in Vorst Nationaal gepresenteerd tussen kerst en nieuw. Vernieuwend in beeldvorming, maar wel met het volle respect voor de prachtige muziek van Tsjaikovski.

Meer info & tickets

noten

Je m'appelle Jacques Brel - mei 2018

Op 9 oktober 1978 overleed de, zoals hij zichzelf noemde, ‘Franstalige Vlaming’ Jacques Brel aan de gevolgen van longkanker. Veertig jaar na zijn dood brengen Music Hall, gelauwerd Brel-vertolker Filip Jordens en regisseur Dirk Decloedt met Je m’appelle Jacques Brel gepast hulde aan de legendarische en uiterst begenadigde chansonnier, componist en tekstschrijver. Dit indrukwekkende muzikale eerbetoon wordt nog eens kracht bijgezet door het Brussels Philharmonic Orchestra, onder leiding van dirigent David Navarro Turres en prachtige authentieke foto- en videobeelden van Jacques Brel.

Meer info & tickets

brel

Boléro - mei 2018

Music Hall en Béjart Ballet Lausanne eren de wereldbefaamde choreograaf Maurice Béjart met een ultieme hommage in Vorst Nationaal. Naar aanleiding van het overlijden van zijn leermeester tien jaar geleden, zijn eigen tienjarig jubileum als artistiek leider van Béjart Ballet Lausanne en het dertigjarig bestaan van het gerenommeerde balletgezelschap, maakt Gil Roman voor Music Hall momenteel een gloednieuwe jubileumproductie waarin de beste choreografieën van Béjart gebundeld worden. Als absolute apotheose brengt Béjart Ballet Lausanne ook de Boléro van Maurice Ravel, in de originele choreografie van ‘hun’ Maurice.

Meer info & tickets

boero
Voor tickets & meer info aangaande het volledige seizoensaanbod van Music Hall, surf naar www.musichall.be!

0 reacties

Login Registreer

  • Login met Facebook
  • Login met Google

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels