Deel via

6 redenen om naar het Meetjesland te gaan!

October 2017
Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in het Meetjesland haalt? SenNet zet voor jou enkele redenen op een rijtje waarom hotel Het Godshuis een aanrader is! Zeker als je twee nachten kan logeren inclusief ontbijt en een diner tegen een supervoordeelprijs … Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje! Beleef onvergetelijke momenten nabij Brugge en de kust!

Het Meetjesland, nabij Brugge en de kust!

Optimaal genieten tijdens je verblijf in het Meetjesland en omgeving doe je zo! Waarom moet je deze regio absoluut verkennen? Dit zijn alvast 5 redenen.

1. Brugge

Brugge wordt niet voor niets het Venetië van het Noorden genoemd. De werelderfgoedstad is een van de mooiste plekjes in ons land en een topbestemming voor een romantisch weekend weg! Geniet van een boottocht op de Brugse reien of verken de binnenstad per koets. Het is ook heerlijk genieten op de vele terrasjes of in de restaurants. Brugge biedt een heleboel bezienswaardigheden. Voor cultuurliefhebbers is deze stad een verademing, want de middeleeuwen zijn in geen enkele andere Europese stad zo nadrukkelijk aanwezig. Voor lekkerbekken zijn de talloze chocoladeboetieks, het frietmuseum of de biermusea dan weer heerlijk vertier! Wie al dat fraais probeert te bezoeken op één dag tijd, mist veel van de charme en het karakter van Brugge. ’s Avonds, wanneer de meeste eendagstoeristen vertrokken zijn, ervaart men opnieuw de stilte van weleer. Een wandeling door de middeleeuwse straten is dan een unieke ervaring.

Brugge

2. Knokke

Aan de kust is het altijd heerlijk vertoeven. Relaxen, flaneren, lekker tafelen, gezond en actief genieten … In de mondaine badstad Knokke kan het allemaal. Voor trendsetters en cultuurliefhebbers is Knokke de ideale bestemming. Zowel hippe boetiekjes als verschillende ‘flagshipstores’ en kunstgaleries kunnen je bekoren. Ook toprestaurants dragen bij tot het typische karakter van de gemeente. En, niet te vergeten: ook de natuur speelt een belangrijke rol in Knokke-Heist.

Knokke

3. Gent

De provinciehoofdstad van Oost-Vlaanderen neemt je graag mee naar vroeger. Deze stad laat je proeven van heel wat historische rijkdom en de authenticiteit van een eeuwenoude stad, terwijl je er ook rustig kan genieten van gezellige terrasjes of een fijne shoppingdag. Bezoek zeker het Lam Gods, het Huis van Alijn of loop eens binnen in het Gravensteen.

Gent 2

4. Sluis

Wil je graag de grens over, naar Nederland? Sluis is een gezellig, sfeervol stadje met een rijk verleden en een internationaal, Bourgondisch karakter. Met talrijke winkels van boetieks, speciaalzaken tot drogisterijen ... Alles is er aanwezig. En ook voor de kleine en grote honger, een lekkere kop koffie of een verfrissend biertje, vind je in Sluis steeds je gading. Hier staat het enige Belfort in Nederland dat zeker de moeite waard is om te bezoeken. Maak een wandeling over de stadswallen terwijl je uitkijkt over de mooie natuur en de fraaie vergezichten over de akkers.

sluis (1)

5. Provinciaal Domein Het Leen

Ontdek het bos en het arboretum van het provinciaal domein Het Leen bij Eeklo. Kom een dagje genieten in de natuur of verken het gebied tijdens een stevige wandeling. Een netwerk van 36 km wandelpaden, waarvan een groot deel verhard, brengt je tot in de verste en mooiste uithoeken van het bos of het arboretum. Ook de permanente tentoonstelling 'Bos-Boom-Hout' is een bezoekje waard. Kom even langs en bekijk de eik vanbinnen en vanbuiten, kruip door een holle boom, snuif enkele bosgeuren op of kom meer te weten over de geschiedenis van Het Leen.

Het Leen

6. Natuur Park Het Zwin

Het Zwin Natuur Park, internationale luchthaven voor vogels, is een topattractie in Knokke-Heist, aan de Belgische kust. Je vindt hier een bezoekerscentrum met vaste doe-tentoonstelling, een belevingspark voor het hele gezin en een kijkcentrum met een prachtig zicht op de Zwinvlakte. Met een open verbinding naar de zee, tref je hier vele zeevogels en bijzondere, zoutminnende planten aan. Dit wil je niet missen!

Het Zwin

De knalaanbieding! 

Arrangement aan € 75 p.p. i.p.v. € 172.50

  • 44233 dagen/2 nachten in een tweepersoonskamer
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x luxe dinerbuffet met dagverse producten en frisdrank
  • Gratis gebruik van de sauna en hammam
  • Gratis parking
  • Gratis wifi
  • Btw en diensten inbegrepen 

Nu reserveren!

Reserveren vóór 20/11/2017, te verblijven tot 31/12/2017 (zie kalender). Deze prijs is op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer= € 150 per kamer.
Exclusief reserveringskosten € 19,95 en toeristenbelasting.

Meer informatie over Hotel Het Godshuis vind je op deze pagina.

Hoe reserveren?

Via onderstaande ‘Nu reserveren!’-knop, word je automatisch doorgestuurd naar de beschikbaarheidskalender en kun je een datum kiezen.

Je betaalt op de MyHotelCard-website het totaalbedrag en de reserveringskosten via Bancontact/MrCash, Maestro, MasterCard, Visa of iDeal. Nadat je betaald hebt, krijg je per e-mail een bevestiging. Van het hotel krijg je geen bevestiging meer. Ter plaatse betaal je de bijkomende kosten van bv. dranken, toeristenbelasting,… die niet zijn inbegrepen in het arrangement.

Nu reserveren!

Voorwaarden

De actie is geldig tot en met 31/12/2017.

  • Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.
  • Reservering en betaling gebeuren op de MyHotelCard-website, klik op ‘Nu reserveren’.
  • Je betaalt het totaalbedrag en € 19,95 reserveringskosten bij het boeken van je arrangement. In het hotel betaal je enkel nog eventueel bijkomende kosten van dranken, toeristenbelasting,…
  • Niet inbegrepen in de prijs: vervoer.
  • Huisdieren zijn toegelaten: € 25 p.n. op aanvraag.
  • Inchecken vanaf 15.00 uur - Uitchecken voor 11.00 uur.
  • Het aanbod is niet te annuleren. Eventueel kan in overleg de datum nog gewijzigd worden.

Voor alle vragen dien je de klantendienst van MyHotelCard te contacteren (050 278765 – support@myhotelcard.be). Leverancier: MyHotelCard/Cegane BVBA.

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels