Deel via

Premièrepubliek laaiend enthousiast over sprookjesmusical 'Roodkapje'

Vrijdagavond ging in Stadsschouwburg Antwerpen de gloednieuwe sprookjesmusical 'Roodkapje' in première. Tal van BV's hadden ook het juiste pad gekozen en de weg naar de, voor de gelegenheid extra roodgekleurde, rode loper gevonden. Na afloop van de musical oogstten het pittige Roodkapje, de sexy 'rock 'n roll'-wolf, de grappige konijntjes en nieuwe, moderne liedjes niets dan lof!

Staande ovatie!

Heel wat bekende koppen kwamen vrijdag naar Antwerpen om de première van de sprookjesmusical mee te pikken, waaronder Christoff, Tanja Dexters, Jan Van Looveren, Isabelle A, Charlotte Leysen, Jef Vermassen, Anja Daems, Koen Crucke, Lien Van de Kelder en de Nederlandse 'K3 zoekt K3'-connectie Jindra, Lisa Michels en Klaasje. Voor 'Roodkapje' Lauren De Ruyck werd het een terugkeer naar de spotlights door de grote poort, want het publiek kon haar pittige interpretatie van het lieftallige meisje meer dan smaken en liet dat duidelijk blijken met een minutenlange staande ovatie.

DSC_7259 copyNiet enkel Lauren werd bedolven onder de complimenten, ook sexy Boze 'rock 'n roll'-Wolf Jo Hens kon duidelijk de (vrouwen)harten sneller doen slaan en het hilarische konijntjesduo met West-Vlaamse tongval Floppie en Whoppie (Michaël Zanders en Charline Catrysse), kreeg moeiteloos de jonge én oudere lachers op hun hand. Vele aanwezigen waren ook onder de indruk van de gloednieuwe liedjes in de familiemusical. De aanstekelijke teksten en leuke dansjes, in combinatie met verrassend moderne muzikale producties, zorgden bij momenten voor een regelrechte party in de Antwerpse Stadsschouwburg. Tijdens de herfstvakantie kan jong en oud nog in Ethias Theater Hasselt en Capitole Gent gaan genieten van 'Roodkapje, de sprookjesmusical', en in de kerstvakantie opnieuw in Capitole Gent. Tickets en info: www.musichall.be. (Foto: (c) Luk Monsaert)

Bekijk hier de aftermovie van de première!

Met reacties van onder andere Klaasje, Tanja Dexters, Sander Gillis, Isabelle A, Loes Van den Heuvel, Anja Daems, Eveline Cannoot, Lea Couzin, Elindo Avastia en Wout Verstappen.

PRAKTISCH

roodHerfstvakantie 2017
Ethias Theater Hasselt
Woe 01/11/17: 14u
Capitole Gent
Za 04/11/17: 11u - 14u
Zo 05/11/17: 11u - 14u

Kerstvakantie 2017
Capitole Gent
Za 23/12/17: 11u - 14u
Za 30/12/17: 11u - 14u

Leeftijd: voor kinderen vanaf 2 jaar
Duur: ±75 min zonder pauze

Tickets en info: www.musichall.be
Een productie van Music Hall TS.

 

0 reacties

Login Registreer

  • Login met Facebook
  • Login met Google

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels