Deel via

6 redenen om naar Brabant te gaan!

November 2017
Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in het gastvrije Brabant haalt? SenNet zet voor jou enkele redenen op een rijtje waarom het nieuwe Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe een aanrader is! Zeker als je twee nachten kan logeren inclusief ontbijt en een diner tegen een supervoordeelprijs … Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje! Beleef onvergetelijke momenten bij onze noorderburen!

Gastvrij Brabant, uniek logeren bij natuurgebied Het Peel!

Optimaal genieten tijdens je verblijf in Noord-Brabant en omgeving doe je zo! Waarom moet je deze regio absoluut verkennen? Dit zijn alvast 6 redenen.

1. Het hotel

Het nieuwe viersterren Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe is sinds 2 juni 2017 geopend. Het ligt in een 15 hectare groot park in het schitterende landschap van het Noord-Brabantse Deurne. Oorspronkelijk was het hotel een klooster, maar na grondige verbouwingen is het omgetoverd tot een modern en luxe hotel. Het eigen restaurant Bar Bistro DuCo gebruikt lokale producten voor hun heerlijke gerechten, die een unieke smaak krijgen door de Josper-houtskooloven. De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv en een badkamer met een douche en/of een bad. Alle kamers hebben een comfortabele zithoek.

reden 1 Het hotel

 2. Nationaal Park De Groote Peel

Nationaal Park De Groote Peel ligt op de grens van Limburg en Noord-Brabant, in de driehoek Meijel-Asten-Nederweert. Als je in het midden van de Groote Peel staat, vallen de kerktorens van deze dorpen meteen op. Het gebied is 1500 hectare groot en er lopen geen autowegen, hoogspanningsleidingen of andere ontsierende infrastructurele werken door. Het natuurgebied is van internationale klasse en vooral vermaard om zijn vogelrijkdom. Je kan er naar hartenlust wandelen. Overal zijn sporen van het verleden te vinden, toen noeste werkers de turf, 'het goud van de Peel', uitgroeven.

reden 2 Het Peel

3. Designer Outlet Roermond

Met een mooie locatie op slechts 3 minuten loopafstand van het historische centrum van Roermond, vind je in Designer Outlet Roermond al je favoriete designermerken, de laatste trends en een ruim aanbod aan eetgelegenheden. Winkelen in ruim 120 winkels met meer dan 200 topmerken tegen absoluut de laagste prijzen? Dat kan hier, want dit winkelparadijs biedt dagelijks 30 tot 70% korting op producten van topdesigners. Van BOSS, Dolce & Gabbana, Polo Ralph Lauren en Diesel tot Nike, Seiko en Michael Kors, je vindt ze allemaal in Roermond!

reden 3 outlet

4. Thermaalbad Arcen

Bron van gezondheid, weldaad en ontspanning. Lekker tot rust komen en ontspannen! Dat is goed voor lichaam en geest. Als je wilt ontdekken hoe goed dat voelt, ga dan even naar Thermaalbad Arcen op een halfuurtje rijden van het hotel. In die oase van rust vind je alles voor een zalige opkikker en vergeet je al je dagelijkse beslommeringen.

reden 4 Thermen

5. Eindhoven en ‘s Hertogenbosch 

Het hotel is de ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten door Deurne en het natuurgebied de Peel. Ook liefhebbers van cultuur en van winkelen zijn hier aan het juiste adres, want ‘s Hertogenbosch ligt op een steenworp afstand. Door haar veelzijdigheid stelt de stad niemand teleur. Voor de fanatieke cultuursnuivers zijn daar de musea, rondvaarten en stadswandelingen. De shopaholics kunnen helemaal losgaan in de diverse winkelstraten. En niet te vergeten: je kan er ook lekker genieten van een hapje en een drankje bij een van de knusse cafe's en restaurants die je in de binnenstad vindt.

reden 5 Hertogenbosch

6. Oorlogsmuseum Overloon

In het Oorlogsmuseum Overloon staan de bevrijdingsoperaties van de Tweede Wereldoorlog centraal. Het is in Nederland het grootste in zijn soort en bestaat uit een bosachtig park waarin twee voormalige musea, het Nationaal Oorlogs- en Verzetsmuseum en het Marshallmuseum (10.000 m²), gehuisvest zijn. Het werd opgericht op basis van de resten van de Slag om Overloon, zoals tanks en kanonnen. De collectie bevat als opvallendste stukken onder meer een B-25 Mitchell-bommenwerper, een werkende Sovjet-T-34-tank en een Duitse radarinstallatie.

reden 6 Oorlogsmuseum

De knalaanbieding!

Arrangement aan € 69 p.p. i.p.v. € 155

  • Hotel 43 dagen/2 nachten
    in een tweepersoonskamer
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x diner t.w.v. € 34.50 p.p.
  • Gratis parking
  • Gratis wifi
  • Btw en diensten inbegrepen

Nu reserveren!

Reserveren vóór 20/12/2017, te verblijven tot 31/01/2018 (zie kalender). Deze prijs is op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer= € 138 per kamer.
Exclusief reserveringskosten € 19,95 en toeristenbelasting.

Meer informatie over Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe vind je op deze pagina.

Hoe reserveren?

Via onderstaande ‘Nu reserveren!’-knop, word je automatisch doorgestuurd naar de beschikbaarheidskalender en kun je een datum kiezen.

Je betaalt op de MyHotelCard-website het totaalbedrag en de reserveringskosten via Bancontact/MrCash, Maestro, MasterCard, Visa of iDeal. Nadat je betaald hebt, krijg je per e-mail een bevestiging. Van het hotel krijg je geen bevestiging meer. Ter plaatse betaal je de bijkomende kosten van bv. dranken, toeristenbelasting,… die niet zijn inbegrepen in het arrangement.

Nu reserveren!

Voorwaarden

De actie is geldig tot en met 31/01/2018.

  • Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.
  • Reservering en betaling gebeuren op de MyHotelCard-website, klik op ‘Nu reserveren’.
  • Je betaalt het totaalbedrag en € 19,95 reserveringskosten bij het boeken van je arrangement. In het hotel betaal je enkel nog eventueel bijkomende kosten van dranken, toeristenbelasting,…
  • Niet inbegrepen in de prijs: vervoer.
  • Huisdieren zijn niet toegelaten.
  • Inchecken vanaf 15.00 uur - Uitchecken voor 11.00 uur.

Het aanbod is niet te annuleren. Eventueel kan in overleg de datum nog gewijzigd worden.

Voor alle vragen dien je de klantendienst van MyHotelCard te contacteren (050 278765 – support@myhotelcard.be). Leverancier: MyHotelCard/Cegane BVBA.

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels