Deel via

Helmut Lotti is back!

November 2017
Helmut Lotti is helemaal back in België! Zijn nieuwe plaat ‘The Comeback Album’ ligt in de winkel, het grootse ‘The Comeback Concert’ op 25 november in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen is helemaal uitverkocht en dus werd er ondertussen al een nieuw concert aangekondigd op 17 november 2018! Daarnaast zal Helmut deelnemen aan het nieuwe seizoen van het succesvolle VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’.

The Comeback van Lotti!

De terugkeer door de grote poort in eigen land betekent meteen ook de internationale release van het geremixte The Comeback Album, met het swingende Elvis-nummer I’ve Got Confidence als eerste single. The Comeback Album, dat oorspronkelijk alleen bedoeld was voor de Duitstalige markt en daar vorig jaar uitkwam, bestaat deels uit herwerkte nummers van het album Faith, Hope And Love, maar bevat ook gloednieuwe covers van Helmut, zoals Hallelujah, Bridge Over Troubled Water en You’ll Never Walk Alone. Met A Lonely Road en Make-Believe staan er op het album ook twee originele songs, geschreven door Lotti. My Boy, de prachtige Elvis-classic waarmee het voor Helmut allemaal begon in de Nederlandse Soundmixshow in 1989, mocht voor hem ook niet ontbreken op dit Comeback-album en wordt voor het eerst in de Lotti-versie op cd uitgebracht.  

Bekijk hier de akoestische liveversie van I've Got Confidence, die Helmut Lotti bracht bij 'Van Gils & Gasten' op één:

Helmut Lotti keert op 25 november 2017 terug naar zijn allereerste Classics-podium, de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen, met de magistrale orchestrale arrangementen van The Comeback Album en wie weet nog wel iets extra, maar dat mag je zelf gaan ontdekken … als je tenminste al tickets wist te bemachtigen, want het concert is helemaal uitverkocht! 

De herboren ster kondigt dan ook al meteen een nieuwe show aan voor volgend jaar. Een langgerekte comeback, denk je dan? Integendeel, Helmut Lotti schakelt gewoon weer een versnelling hoger, naar het succesélan van weleer. Op zaterdag 17 november 2018 staat hij dus opnieuw in de Koningin Elizabethzaal te Antwerpen, met niet minder dan de première van zijn nieuwe project!

In Duitsland is Helmut Lotti’s Comeback Album inmiddels goed op weg naar goud en loopt het storm voor wat nu al dé comebacktournee van het jaar genoemd mag worden.

The Comeback

The Comeback Album, de nieuwe cd van Helmut Lotti, is nu fysiek verkrijgbaar, hier te koop op iTunes en hier te beluisteren op Spotify.

Tracklist The Comeback Album:

1. lottiFAITH, HOPE AND LOVE
2. SWEET LOVE OF MINE 
3. PUT A LITTLE LOVE IN YOUR HEART 
4. THE IMPOSSIBLE DREAM
5. MY BOY
6. HALLELUJAH
7. I‘VE GOT CONFIDENCE
8. A LONELY ROAD
9. BRIDGE OVER TROUBLED WATER
10. EVERYBODY HURTS 
11. HIGHER AND HIGHER (Your Love Has Lifted Me)
12. INSHA‘ALLAH 
13. MAKE-BELIEVE
14. YOU‘LL NEVER WALK ALONE
BONUS TRACK 
15. WHEN A CHILD IS BORN
 
Tickets & info voor het concert van Helmut Lotti op 17 november 2018 in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen vind je hier terug.

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels