Deel via

27 feestelijke recepten voor het kerstdiner!

Ben je nog op zoek naar heerlijke gerechten om je gasten te verwennen op kerstavond? Foodblogger Judith Pagrach heeft een heuse lijst opgesteld van de lekkerste borrelhapjes, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Zo kan je al een heleboel inspiratie opdoen om het perfecte kerstmenu samen te stellen! Smakelijke feestdagen!

Wat staat er bij jou op het menu?

Vegetarische recepten zijn gemarkeerd met V, de glutenvrije recepten met GV. De overige allergie-informatie vind je terug op de receptpagina’s!

Voorgerechten

voorgerechten-kerst

Hoofdgerechten

hoofdgerechten-kerst

Desserts

desserts

Borrelhapjes 

Smakelijk! 

Auteur: Judith Pagrach

1 reactie

Chico
Mocht ik van Seniorennet zijn, dan zou ik de video Kreeft GV van de super onhandige, onwetende en betweterige kok verwijderen. Je moet echt durven om je zo belachelijk te maken.
19/12/17 14:59 REAGEER

Login Registreer

Judith Pagrach

Foodblogger
Foodblogger
Een liefde voor lekker eten is haar met de paplepel ingegoten en zij staat dan ook graag in de keuken. Oude klassiekers of experimenten, alles krijgt een eigen twist. Haar missie is om mensen bewust te laten worden van wat ze eten en te laten zien dat koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Naast haar eigen foodblog schrijven, werkt ze als marketingconsultant, reist ze graag en doet ze aan CrossFit.

Meer artikels van Judith Pagrach

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels