Deel via

Nieuwe lading e-cards: stuur gratis je liefste wensen!

Hoe stuur jij het liefste je kerst- en nieuwjaarswensen naar je vrienden en familie? Met een e-card van SeniorenNet natuurlijk! Ook dit jaar hebben de creatievelingen van de SenNet mailgroep Photoshop een heleboel leuke kaartjes gemaakt. Kies je favoriet uit de honderden ontwerpen, voeg een persoonlijke boodschap toe en stuur het helemaal gratis naar iedereen die je wilt!

Persoonlijke wensen voor je favoriete mensen

kerst-nieuwjaar-037Via de onderstaande knop ga je rechtstreeks naar de e-cardpagina!

Verstuur een e-card!

Heb je problemen om een kaartje te versturen, of heb je vragen? 
Klik dan hier voor een korte handleiding.

Wil je zelf e-cards leren maken?

De kaartjes zijn gemaakt door de mailgroep Photoshop. Als het je leuk lijkt om zelf van die wenskaartjes te leren maken kan je altijd gratis leren Photoshoppen. Sinds een aantal jaren kan je op SeniorenNet een basiscursus Photoshop volgen in de mailgroep Photoshop - Initiatie. Neem eens een kijkje op hun website. Via deze link kan je inschrijven.

SeniorenNet wenst jullie een liefdevolle eindejaarsperiode
en een geweldig, gelukkig en gezond 2018!

ecard-2018-041

2 reacties

wildlife
Bij deze wil ik seniorennet bedanken voor hun kaartje. Voor jullie mijn beste wensen voor het nieuwe jaar. Heb geprobeerd 1tje op te sturen, x keer geprobeerd....al is het e-mail adress correct, kreeg haar niet weg. Telkens kwam de melding adress onjuist op mijn scherm, jammer. Mvg Nicky
27/12/17 00:17 REAGEER
fuchia
Ook ik heb geprobeerd met de mogelijkheid dat je er 5 per keer kon versturen.......uiteindelijk heeft maar één persoon het kaartje gehad!!!!! Ik heb zo een beetje het gevoel dat er geen proffessionalisme in het team zit. ook op gebied van aanbiedingen ben ik maar weinig tevreden!!!
27/12/17 21:08 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels