Deel via

Vlaams ondernemersbloed: Unicorn Flavors

Puur natuur eten wordt steeds populairder. Clean eating is geen dieet, maar een levensstijl om voedsel dicht bij de natuur te eten en geraffineerde voedingsmiddelen met chemicaliën, smaakstoffen en conserveringsmiddelen te vermijden. De consument is vandaag duidelijk op zoek naar ambachtelijke producten en heeft bovendien een duidelijke voorkeur ontwikkeld voor pure en eerlijke smaken. Unicorn Flavors past perfect binnen deze huidige tendens.

Unicorn Flavors that make you smile … Join the magic!

Steeds meer mensen lijden aan koemelk-, lactose- of glutenintolerantie. Maar evengoed groeit het aantal consumenten dat kiest voor gezonde en pure voeding. Unicorn Flavors uit Kortrijk biedt met trendy producten een gepast antwoord op deze trend. De eerste producten van Unicorn Flavors zijn ijs en sorbet volledig vrij van koemelk, ongezonde stoffen en geraffineerde suikers. Unicorn Flavors staat voor puur natuur, ambachtelijk gedraaid romig ijs voor iedereen: jong en oud, voor zij die koemelk-, lactose- of glutenintolerant zijn, maar evengoed voor zij die verantwoord willen genieten van romig ijs.

ijsUnicorn Flavors wordt gerund door Katrien De Baes, een 34-jarige spring-in-’t-veld die zelf werd geconfronteerd met voedselintolerantie. Na haar opleiding aan hotelschool Spermalie en een vervolmakingsjaar patisserie in Ter Groene Poorte, deed Katrien heel wat ervaring op in de horecawereld. Achter het fornuis, op tal van events of als culinair adviseur leverde ze steeds gastronomische pareltjes af. Omwille van diverse voedselintoleranties moest Katrien noodgedwongen een andere weg inslaan. Maar deze harde confrontatie wist ze om te buigen naar een nieuwe opportuniteit. Ze verdiepte zich in de wereld van rawfood, gluten- en lactosevrij koken. Een uitdaging die al snel een levensmissie werd en uiteindelijk heeft geresulteerd in het opstarten van Unicorn Flavors. Een bijzondere uitdaging die perfect past in haar eigen levensvisie én die van vele anderen!

Unicorn Flavors katapulteert de consument naar een magische wereld, een wereld waar we even kunnen ontsnappen aan de realiteit, een wereld die we als volwassenen al veel te lang uit het oog zijn verloren. Voor kinderen hoort Unicorn Flavors perfect thuis in hun fantasiewereld. De smaken spreken tot hun verbeelding, de namen van het ijs des te meer: Pink Princess (aardbei), Twinkel Twinkel (straciatella), Dark Adventure (chocolade) en No Nonsense Vanilla (vanille).

De sorbets zijn op z’n minst verrassend te noemen en passen perfect in de tijdsgeest van vandaag. Geen klassiekers, maar combinaties die doen watertanden. Yellow Muchness combineert mango, munt en kokos. Terwijl Pretty Confused een combinatie maakt van komkommer, peer, limoen en zwarte peper.

logounicorn

Unicorn Flavors wil graag de magie verder verspreiden en uitgroeien tot een rendabel en gezond bedrijf. Om hierin te slagen heeft Unicorn Flavors een financieringsbehoefte van 70.000 euro.

De interessantste vorm van financiering zou een winwinlening zijn, en hier komt WinWinner.be dan ook met een geweldig initiatief tussenbeide. Heb jij interesse om te investeren in deze ambitieuze start-up? Neem een kijkje op winwinner.be voor meer informatie.

1 reactie

wildlife
Smakelijk, geef mij maar de A merken, dan weet ik tenminste wat erin zit ;-)
27/12/17 01:03 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels