Deel via

Geniet van het laatste seizoen van The Bridge!

January 2018
In 2018 neemt de iconische tv-reeks The Bridge afscheid. En hoe. De openingsscène van het vierde en laatste seizoen wordt de donkerste ooit. Maar dat is nu net de kracht van deze immens populaire en internationaal gewaardeerde tv-reeks. Every saga ends en daarom moeten we nu dubbel en dik genieten.

Spannend laatste seizoen Scandinavische misdaadreeks The Bridge

Het verhaal is in het vierde en laatste seizoen opnieuw stevig uit de kluiten gewassen. Een vrouw is gestenigd op Peberholm, een Deens eilandje bij de Sontbrug. Het slachtoffer is Margrethe Thormod, directeur van een migratiebureau in Kopenhagen, die recent was verwikkeld in een deportatieschandaal. Samen met zijn Deense collega Jonas Mandrup begint rechercheur Henrik Sabroe een onderzoek naar de lugubere moord.

Naast het moordonderzoek krijgen Henrik Sabroe en Saga Norén in het vierde en laatste seizoen van The Bridge ook te maken met persoonlijke crises. Henrik mist zijn collega en vriendin Saga, die in de vrouwengevangenis van Ystadt een straf uitzit voor de moord op haar moeder.

Hij bezoekt haar zo vaak als hij kan en mist haar steun bij de nieuwe zaak. Door haar situatie kan zij hem echter niet te helpen. Ook Henriks zoektocht naar zijn verdwenen dochters wordt gefrustreerd door Saga’s gevangenschap en hij staat op het punt het op te geven. Maar ondanks oude wonden en nieuwe tegenslagen blijft hun speciale vriendschap bestaan.

Bekijk hier de teaser van het vierde seizoen:

The Bridge

The-Bridge-4-poster_1514871059The Bridge is een detectivereeks met een verhaal als een huis en ingewikkelde karakters in een rauw decor. De serie draait grotendeels om actrice Sofia Helin die de rol van Saga vertolkt. Een vrouw met ballen aan haar lijf, die tegelijk onderworpen is aan een hartverscheurende eenzaamheid. Naast de acteurs zijn de bijzonder scherp uitgedachte misdaadverhalen ook een reden waarom The Bridge de laatste jaren onmisbaar in de huiskamer is geworden. Voeg daarbij de donkere en rauwe sfeersetting en de cocktail is compleet. The Bridge gaat nooit meer weg en zal steeds bekeken en herbekeken worden.

Vanaf 2 januari 2018 kan je wekelijks een gloednieuwe aflevering van het vierde en allerlaatste seizoen van The Bridge kijken, online én in HD-kwaliteit op www.lumiereseries.com.

Sterker nog, je houdt het best deze data goed in het oog voor je wekelijkse afspraak met The Bridge 4 op www.lumiereseries.com:

02/01/2018 – aflevering 1
08/01/2018 – aflevering 2
15/01/2018 – aflevering 3
22/01/2018 – aflevering 4
29/01/2018 – aflevering 5
05/02/2018 – aflevering 6
12/02/2018 – aflevering 7
19/02/2018 – aflevering 8 

Hoe werkt het?

  1. Maak een gratis account aan op deze pagina of log in met je bestaande gegevens.
  2. Kies seizoen 4 van The Bridge.
  3. Klik op de groene 'KOOP NU voor xxx€-knop'.
  4. Reken af met je creditcard.
  5. Kijk meteen ONLINE (download ook de gratis Lumière series-app om de aangekochte series op tablet of smartphone te bekijken).

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels