Deel via

Veel geluk, liefde en vriendschap in 2018!

Iedereen klaar voor 2018?

2018Wat vliegt de tijd voorbij. De feestdagen zijn alweer achter de rug en we staan al met beide voetjes in het nieuwe jaar. Hopelijk kunnen jullie met warmte in jullie hart terugblikken op 2017, en zijn jullie klaar om te genieten van alles wat 2018 voor jullie in petto heeft.

SeniorenNet heeft alvast voor ieder van jullie heel wat wensen klaar, omdat we hopen dat iedereen een geweldig jaar tegemoet gaat.

Wie het steeds te druk heeft met zijn overvolle agenda, wensen we tijd om van de kleine dingen te genieten en rust om even stil te staan bij de mooie momenten.

Wie worstelt met zijn gezondheid of een lastige tijd heeft, wensen we veel moed om tegenslagen te overwinnen en moeilijke dagen te doorstaan.

Wie zich soms wat alleen voelt, wensen we vriendschap en liefde om elke dag met een glimlach te beginnen.

pexels-photo-688017

We wensen iedereen natuurlijk heel veel geluk, vreugde en een goede gezondheid toe in het nieuwe jaar, en élk jaar dat erop volgt!

We hopen dat jullie ook in 2018 veel plezier beleven aan alle info op SeniorenNet, dat jullie interessante conversaties hebben in de chatboxen en op de fora, dat jullie veel bijleren in de mailgroepen en misschien zelfs nieuwe vrienden maken op SeniorenNet.

Daarnaast hopen we dat het project waarmee we de eenzaamheid willen doorbreken, zal aanslaan en een wereld van verschil zal maken voor velen onder jullie. Voorlopig kunnen we daar nog niet al te veel over kwijt, aangezien we nog volop in de ontwikkelingsfase zitten, maar dankzij een innovatieve oplossing willen we eenzame senioren samenbrengen. Ze kunnen er niet alleen gelukkiger door worden, ze kunnen ook geld besparen, elkaar helpen en zo ook langer gezond blijven.

Ten slotte willen we ieder van jullie bedanken die al jarenlang trouw naar SeniorenNet surft, en in het bijzonder diegenen die een gulle storting hebben gedaan. Heel erg bedankt voor de steun! Ook een lief dankwoordje voor alle vrijwilligers achter de schermen die zich inzetten voor de alle onderdelen van de website en voor de dagelijkse werking van SeniorenNet. Zonder jullie zouden we het niet kunnen! Een dikke merci!

Laten we er samen een warm en vreugdevol nieuw jaar van maken!

 2018

Team SeniorenNet

logo

1 reactie

wildlife
Beste wensen aan Pascal & team medewerkers MVG Nicky :-)
3/01/18 03:27 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels