Deel via

6 redenen om naar Zeeland te gaan!

January 2018
Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in Zeeland haalt? SenNet zet voor jou enkele redenen op een rijtje waarom het Hampshire Hotel Renesse een aanrader is! Zeker als je twee nachten kan logeren inclusief ontbijt en een diner tegen een supervoordeelprijs … Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje! Beleef onvergetelijke momenten bij onze noorderburen!

Heerlijk uitwaaien in Renesse!

Optimaal genieten tijdens je verblijf in Zeeland en omgeving doe je zo! Waarom moet je deze regio absoluut verkennen? Dit zijn alvast 6 redenen.

1. Het hotel

Het 3-sterren Hampshire Hotel Renesse ligt in het Zeeuwse Renesse. Je bevindt je op 5 minuten lopen van het bruisende centrum van Renesse en vlakbij de brede stranden en duinpartijen. Je verblijft hier in comfortabele kamers, voorzien van televisie, telefoon, radio en een badkamer met bad en/of douche. In de keuken van brasserie Arc en Bleu wordt gekookt volgens Zeeuwse traditie met een mediterraans tintje. De specialiteiten van brasserie Arc en Bleu kenmerken zich voornamelijk door streekproducten en vis, schaal- en schelpdieren uit de Oosterschelde. De kwaliteit en diversiteit staan garant voor eerlijke en bovenal heerlijke gerechten. En om het extra gezellig te maken, gaat het haardvuur aan wanneer het buiten koud en guur is.

Reden 1 - Hotel

2. Renesse

De meeste zonuren van Nederland en het 17 km lange Noordzeestrand maken Renesse tot een geliefde badplaats. Tel daar nog de vele winkels, attracties en uitgaansgelegenheden bij op, de omringende natuur en de Brouwersdam vlakbij en je hebt je ultieme vakantiebestemming gevonden. De stranden van Schouwen zijn overwegend breed, vooral tussen Nieuw-Haamstede en Renesse. Het Noordzeestrand loopt van de Oosterscheldekering tot voorbij de oksel van de Brouwersdam, dat is ruim 20 kilometer. Renesse ligt op ongeveer twee derde van deze afstand.

Reden 2 - Renesse

3. Burgh-Haamstede

Op enkele kilometers afstand van Renesse ligt het aangrenzende dorp Burgh-Haamstede. Ook Burgh-Haamstede ligt net als Renesse tegen de duinen aan en ook hier kun je op verschillende plaatsen het strand op. De nadruk ligt op rust en natuurschoon. De kernen van Burgh en Haamstede zelf zijn gevormd rond de kerken en je vindt er een flink aantal winkels. Midden in het dorp, tegenover de kerk van Haamstede staat het prachtige Slot Haamstede. Een echt slot met een slotgracht en een rijke historie. Eromheen ligt een slotbos en een afwisselend natuurgebied en het duingebied de Zeepeduinen.

Reden 3 - Burgh Haamstede

4. Middelburg, Vlissingen en Goes

Middelburg, Vlissingen en Goes zijn de drie grootste steden van Zeeland. Middelburg, de hoofdstad van Zeeland, mag terecht monumentenstad genoemd worden. In totaal vind je hier zo'n 1100 grote en kleine monumenten die de sfeer van een rijk verleden uitademen. Middelburg biedt een uitgebreid winkelbestand met de donderdagavond als koopavond en is voorzien van een breed horeca-aanbod. Vlissingen beschikt dan weer over een prachtige lange boulevard met uitzicht op de Westerschelde en de Noordzee. Het heeft een gezellig centrum vlakbij de havens met horeca, winkels en onder andere het Arsenaaltheater. De derde stad is Goes, een echte centrumstad met een zeer aantrekkelijk winkelaanbod en autovrije winkelstraten. In het centrum loopt ook een deel van de haven door. Deze omgeving is bijzonder fraai in stand gebleven en de haven ligt vaak vol met plezierjachten.

Reden 4 - Goes

5. Fietsen en wandelen

Renesse en omgeving zijn perfect geschikt voor een verkenning per tweewieler. De vele fietspaden en de landelijke wegen bieden je een gevarieerd uitzicht zoals dat in Nederland vrijwel niet voorkomt. Je kunt per fiets of te voet door duin, bos, polder en langs het water. Bovendien zijn er onderweg overal mogelijkheden voor een pitstop om krachten op te doen voor het vervolg van je trip.

Reden 5 - Fietsen

6. Delta Park Neeltje Jans

Het leukste waterpark van Nederland is zonder twijfel Delta Park Neeltje Jans. Hier kun je met het hele gezin van de waterbaan suizen, een zeehondenshow bekijken en een orkaanstorm trotseren. Je kunt er ook een rondvaart maken om kennis te maken met de unieke natuur van de Oosterschelde. Soms worden er zelfs zeehonden en bruinvissen gesignaleerd.

Reden 6 - Neeltje Jans

De knalaanbieding!

Arrangement vanaf € 59,50 p.p. i.p.v. € 109,50

  • Hotel 23 dagen/2 nachten
    in een tweepersoonskamer
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 3-gangenmenu t.w.v. € 22,50 p.p.
  • Gratis parking
  • Gratis wifi
  • Btw en diensten inbegrepen

Nu reserveren!

Reserveren vóór 31/01/2018, te verblijven tot 29/03/2018 (zie kalender). Deze prijs is op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer= vanaf € 119 per kamer.
Exclusief reserveringskosten € 19,95 en toeristenbelasting.

Meer informatie over Hampshire Hotel Renesse vind je op deze pagina.

Hoe reserveren?

Via onderstaande ‘Nu reserveren!’-knop, word je automatisch doorgestuurd naar de beschikbaarheidskalender en kun je een datum kiezen.

Je betaalt op de MyHotelCard-website het totaalbedrag en de reserveringskosten via Bancontact/MrCash, Maestro, MasterCard, Visa of iDeal. Nadat je betaald hebt, krijg je per e-mail een bevestiging. Van het hotel krijg je geen bevestiging meer. Ter plaatse betaal je de bijkomende kosten van bv. dranken, toeristenbelasting,… die niet zijn inbegrepen in het arrangement.

Nu reserveren!

Voorwaarden

De actie is geldig tot en met 29/03/2018.

  • Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.
  • Reservering en betaling gebeuren op de MyHotelCard-website, klik op ‘Nu reserveren’.
  • Je betaalt het totaalbedrag en € 19,95 reserveringskosten bij het boeken van je arrangement. In het hotel betaal je enkel nog eventueel bijkomende kosten van dranken, toeristenbelasting,…
  • Niet inbegrepen in de prijs: vervoer.
  • Huisdieren toegelaten: € 12,50 p.n..
  • Inchecken vanaf 14.00 uur - Uitchecken voor 11.00 uur.

Het aanbod is niet te annuleren. Eventueel kan in overleg de datum nog gewijzigd worden.

Voor alle vragen dien je de klantendienst van MyHotelCard te contacteren (050 278765 –support@myhotelcard.be). Leverancier: MyHotelCard/Cegane BVBA.

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels